2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Kesinlikle katılıyorum.Adnan Polat iyi niyetli ve başarılı olabilir.

Ama Adnan Sezgin,Mehmet Helvacı gibi vizyonu sınırlı yöneticilerle bu işler kotarılmaz.Her şubenin başına işin ehli isimler geçmeli.

Mehmet Helvacı'nın ne eksiğini gördünüz?

Edit: Adnan Sezgin de yönetici değil zaten...

Mehmet Helvacı'nın ne eksiğini gördünüz?

Edit: Adnan Sezgin de yönetici değil zaten...

Yönetici değil,ama sanki kulüp başkanıymış gibi hareket ediyor.Bizde herkes yıldız,görev sınırları iyi belirlenmeli.

1) şirketin başına bir CEO lazım

2)Çok iyi bir Scouting ekibi kurulmalı (Arsenal,Ajax,Barcelona gibi kukupler ile yarışabilecek)

3)Transferden sorumlu bir komite kurulup başına maliyet işlerinden anlayan birisi getirilmeli.

a)Buraya atanan kişi maaşla çalışan yabancı veya işinin ehli bir yerli olmalı(bir nevi transferden sorumlu maliye bakanı gibi)

b)Transfer işlerini bizzat yürüten bir ekip oluşturulmalı.Bu ekip vizyonu geniş,ikna kabiliyeti yüksek kişilerden kurulmalı.Ve en fazla 3 kişi olmalı.Bunlardan 2'si yurt dışı,1'i yurt içi transferlerinden sorumlu olmalı.

4)Kulubün başına bir sportif direktör getirilmeli.Bu isim mutlaka profesyonel bir isim olmalı.Abi tarzı bir isim değil.Kamp dönemi planlaması,yönetim-Futbolcu ilişkileri tanımlaması gibi sınırlarla başkana hesap vermeli.

5)Basketbol şubesinin başına en az Aydın Örs kadar forsu olan biri atanmalı.Ve transfer hamleleri hep ona bağlı yürütülmeli.Tabi koç ile irtibatlı bir biçimde.

a)Kulup mutlaka Fenerbahçe ülker,Efes Pilsen için tehdit oluşturabilecek potasniyelde transferler yapmalı.Onlarda oynayan oyuncuları alabilmeli.Ligi ilk 2 de bitirebilecek ve final oynayabilecek bir takımın temelleri atılmalı.(Tek eksik 5. madde ki planı sağlayacak yönetici) ve Efes ve Ülker'den oyuncu alabilme becerisi.

b)Kontratlarda sağlanmaya çalışılan istikrar gerçek hayatta da mutlaka sağlanmlaı.1 yıl sonra fesh edilip gönderilmemeli.

Ermal Kurtoğlu

Tutku Açık

dışında mutlaka çok iyi 2 türk isim daha alınıp.Furkan Aldemir gibi gelecek vaad eden isimler kadroya dahil edilmeli.En az Jasaitis kalitesinde bir oyuncu alınmalı.Aldığımız isimlerin çoğu Avrupalı olmalı ve ülkesinin milli takımlarında oynamalı.Seneye Engin Atsür,Ömer Aşık,Semih Erden gibi isimlerden mutlaka transferler yapılmalı.

6)Voleybol da fenerbahçe ve Eczacıbaşı ile yarışabilecek ekipler kurulmalı.

Erkek basketbol takımımız Efes Pilsen'in Cenk Akyol'la ilgilenmesiyle birlikte bu transfer gerçekleşirse süresi azalacak olan Sinan Güler'i ikna etmeye çalışıyor.

Milli basketbolcuyu takımımızda görmek en büyük dileğimiz.

Facebook - Galatasaray Amatör Bramşlar

Sanmıyorum Sinan'ı bırakacaklarını.

Cenk'i alırlarsa bırakırlar mı diye düşündüm acaba ama Sinan 2 numara Cenk 3 numara değil mi ?

Türk Telekom koçu Faruk Akagün'ün yaptığı açıklama var resmi sitede. Akagün, koçluk kariyeri boyuncu gençlere şans vermekten heyecan duyduğunu ve Sertaç'ın Telekom ile 3 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu belirtti. Bu durumda Galatasaray işi olmadı Sertaç'ın. Zaten aynı dönemde belirtilen Melih Mahmutoğlu haberinin resmi sitece açıklanıp, Sertaç'ın açıklanmaması transferin gerçekleşmeyeceğinin bir habercisiydi.

MixBasket: Sertaç Şanlı Telekom'da Kalıyor

sertaç da kaldı oh ne güzel bu asene hedefimiz ilk 8 olacak herhalde

Maales küçük bir kulubüz basket ve diğer branşlarda.

maalesef istediklerimiz hiçbir branşda elde edemiyoruz bunu stadin bitimine şirketlerin birleştirilmesine bağlıyorum umarım öyle olur ama başkanımız iyi çalişiyor fakat yanına ona yardımcı olan mallesef vizyonsuz galatasaraya yakışmayanyöneticilerimiz çok bu konuda diger kulublr gibi olamıyoruz hem düşünmeyen anlamayan hemde elini cebine sokmayan yöneticiler dolu ve adnan başkan boyle vizyonsuz yoneticiler yuzunden istifa konumuna gelebilir şuraya bakın futbolda iki senedir basketde voleybol senelerdir adıımız yok bir taraftan basketbola yatırım yapılıyor zannettik diger taraftan yine saçmalamaya başladılar yazık koca galatasaraya camiası basketbol voleybolda adı yok bunuda yönetime baglıyorum bir atılım girişim hiç bişey yok sponsor olayını gelince basketbolda CAFE CROWN dan acillll kurtulmamız gerekiyor inşallah seneye medical parkında ne kadar yatırım yaptıgı mechul hala birşeyyok voleybolda sıradan bir takımız şampiyonlugu oynayacak takımı gectim finali oynayaca yarıfinali oynayacak takım yok ortada ve yönetim boyle basiretsiz olmaya devam ederse devam eder bu adnan polatında sonu olur adnan başkan sanırım stadın bitmesiyle gelirlerin artmasıyla seneyi bekliyor aa bunları goremeden giderse yazık olur acibadem ve ülkerin ve voleybol şubesi yoneticisinin fener verdiklerini görunce birde bizimkileri gorunce deli oluyorum futbola bakıyoruz elano satılırsa transfer yapacaz yoksa ondada birşey yok bitirelim şu stadı yoksa işler iyi gitmiyor bu sene hiç bir hedef beklemiyorum birde altyapıya rijkaard geldi tugay geldi ama altyapı diye birşey kalmadı takımda ya bu nasıl iştir anlamadım

maalesef istediklerimiz hiçbir branşda elde edemiyoruz bunu stadin bitimine şirketlerin birleştirilmesine bağlıyorum umarım öyle olur ama başkanımız iyi çalişiyor fakat yanına ona yardımcı olan mallesef vizyonsuz galatasaraya yakışmayanyöneticilerimiz çok bu konuda diger kulublr gibi olamıyoruz hem düşünmeyen anlamayan hemde elini cebine sokmayan yöneticiler dolu ve adnan başkan boyle vizyonsuz yoneticiler yuzunden istifa konumuna gelebilir şuraya bakın futbolda iki senedir basketde voleybol senelerdir adıımız yok bir taraftan basketbola yatırım yapılıyor zannettik diger taraftan yine saçmalamaya başladılar yazık koca galatasaraya camiası basketbol voleybolda adı yok bunuda yönetime baglıyorum bir atılım girişim hiç bişey yok sponsor olayını gelince basketbolda CAFE CROWN dan acillll kurtulmamız gerekiyor inşallah seneye medical parkında ne kadar yatırım yaptıgı mechul hala birşeyyok voleybolda sıradan bir takımız şampiyonlugu oynayacak takımı gectim finali oynayaca yarıfinali oynayacak takım yok ortada ve yönetim boyle basiretsiz olmaya devam ederse devam eder bu adnan polatında sonu olur adnan başkan sanırım stadın bitmesiyle gelirlerin artmasıyla seneyi bekliyor aa bunları goremeden giderse yazık olur acibadem ve ülkerin ve voleybol şubesi yoneticisinin fener verdiklerini görunce birde bizimkileri gorunce deli oluyorum futbola bakıyoruz elano satılırsa transfer yapacaz yoksa ondada birşey yok bitirelim şu stadı yoksa işler iyi gitmiyor bu sene hiç bir hedef beklemiyorum birde altyapıya rijkaard geldi tugay geldi ama altyapı diye birşey kalmadı takımda ya bu nasıl iştir anlamadım

Seneye Cafecrown sözleşmesi bitiyor rahat ol ;)

Jasa bu sene için imkansız. Eurocup bile yok.

Tufan Ersöz Pınar Karşıyaka Yolcusu

MixBasket özel haberidir. - Ligimizin en talihsiz oyuncusu olarak nitelendirdiğim Tufan Ersöz, Pınar Karşıyaka ile görüşüyor. Talihsiz sakatlıklar onun basketbol hayatını bitme noktasına getirdi. Malum Cemal Nalga skandalına masum da olsa adı karıştı. Artık mutlaka toparlanıp çıkış yakalamalı. Eğer olursa Karşıyaka onun ilacı olabilir. Sonuçta sağlam bir Tufan, ligin en kaliteli şutörleri arasındadır.

Muratcan Güler Galatasaray Yolunda

MixBasket özel haberidir. - Gece yarısı yazdığım haberin ardından sıcak bir gelişme var Muratcan ile ilgili. Beşiktaş ile anlaşamayan tecrübeli oyuncu Galatasaray Café Crown ile temas halindeymiş. 2002-2003 sezonunda kariyerinin en iyi dönemini geçirmişti Muratcan. Yıllar sonra tekrar sarı - kırmızılı formayı giymeye yakın kendisi.

Michelle Marie Campbell Türk statüsüne geçti ve Melisa Can adını aldı. 26 yaşındaki uzun oyuncu gelecek sezondan itibaren Galatasaray Medical Park'ta..

Facebook - Galatasaray Bayan Basketbol Takımı

Geri
Üst Alt