2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Cevap: 2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Öncelikle Bosna kalecisini ve hakem Benquerenca'yı önce Allah'a , sonra da tüm 70 milyona havale ediyorum. Benden yedikleri küfür ise paha biçilemez.

Hiçbirşey bitmedi ama çok şey bitti.Tebrikler.

Bu Gökhan Gönül kadar EDİT adam ben görmedim :mad::mad::mad::mad:

Arkadaş Arda,Tuncay,Emre yine birşeyler yapmaya çalıştılar orta açtılar %100'lük gol pozisyonu yakaladık kaç tane...

Hepsinin Gökhan Gönül kazması harcadı Allah kahretsin ya Sabri olsa yemin ediyorum atardı hele o altıpasta çaprazda açtığı orta kabuslarıma girecek adinin ya :mad:

gökhan gönülün harcadığı pozisyonları sabri yakalasa yazmıştı en az 1 tanesini

hocam hangi topcumuz iyi oynadı ki...

ne defans ne orta saha ne forvet.. macın adamı volkan gerisini at cope gitsin bu ne yaa

hocam hadi diyelim iki macta 4 puan kaybettiler.. averajdan yine kaybediyoruz. hadi diyelim iki macta da yenildiler, ikinci olsak bile en kotu ikinci oluruz ve baraj macı bile oynayamayız.. hem su futbola bak ya.. lanet olsun yine dunya kupasında seyirciyiz..

Bizden daha kötü 2.ciler var.Yine diyorum TÜM İŞ BİZDE BİTECEK.

Maçı Gökhan katletti..

Arkadaslar yorumlariniza hic katilmiyorum,öncelikle tüm cocuklar aslanlar gibi mücadele etti karsimizda armutlardan olusan bir topluluk yok bundesligada oyniyan lejyonerlerden olusan yugoslav ekolünden gelen sonucta bir bosna var.

Fakat bu mac hakkinda malesef oyundan ziyade hakemi konusmaktan baska birsey yapmicagim,hakem beni cileden cikartti bir hakem triosu nasil mac katletilir nasil sinsice bir takim sindirilir ve nasil tetikcilir yapilir cok güzel sergilediler.

Hakem portekiz patentlimiydi yoksa dogustan bosnalimiydi bir ara karistirdim.

Kalecinin 15 dakika oyundan calmasina göz yumdu ben böylesine alenen zaman calan bir kaleciye göz yuman hakem görmedim,tüm ikili mücadelelerde taktir hakkini bosnadan yana kullandi yedigimiz golde ayni harekete faul calmisken o frikigi alehimize verdi,hakemi vijdaniyla basbasa birakim diyorum belliki emirleri yerine getirmis,demekki bazi ülkeleri cok korkutmusuz bizi cikartmak istemediler!!!

Bosna takimi dünya kupasinda mücadele edicek kalitede bir takim degil,estonyayida soguk kis sartlarinda yeniceklerini düsünmüyorum,play.offlara kalsalarda bu 1980 lerden kalma futbol akliyla bir yere gidemezler.

Olan bize oldu cokta yazik oldu,sansta yanimizda degildi ikinci yari basinda sercan golü atsa mac baska türlü olucakti...

Ümidim hala devam ediyor estonya yeterki puan kapsin bosnadan ispanya bu bosnayi paramparca eder.

ya sadece fenerli oyunculara laf sokmaktan vazgecin anasini satayim.

bugun en berbat oynayan Hakandi, sonra Gökhan Arda Semih ve Hamit geliyor.

Takim olarak berbat oynadik. Angut gibi mesajlar atmayin yahu. Elestiri sadece gökhan gonul mu hakketti?

Ruh yoktu ruh. Bırakın Bosna gitsin bu maçtan sonra oynamasın milli takım maç falan. Bosna hakediyor.. Arda'yı sol kanata hapsedersen,artık ne dediyse Terim kimse sorumluluk alamadı, böyle olur. Son 20 dakikada herkes gördü Arda'ya sorumluluk verince ne olduğunu. Yazık..

ya dostum bırakın artık şu emre ön yargısını günahım kadar sevmem emreyi ama bu emreyi gözüm kapalı oynatırım.Ve maçta en güvenilir isimdi.

Buradan art niyetli hakemlerede selamlarımı yolluyorum.

bizim milli takım oyuncuları sadece milyon dolarlık yıldızlardır.

Hani bizim milli takımın ne oynadığı belli değil ,her an herşeyi yapabilirya işte bu türk futbolunun sorunu olan eğitimsizliğin,gelişime kapalı olmanın ürünüdür.Biz çok iyi reklam filmi çekeriz ancak..

Bırak Allahın içi ya orta sahada kaptırdığı topun haddi hesabı yok.. 50'den sonra Nuri'yi almalıydı..

------------volkan------------

ceyhun------servet-----h.balta

g.gönül------emre-------ismail

----------tuncay-------------

-----------------arda--------

--------sercan---semih-------

2.yarıya böyle başladık ama son 10 dk karman çorman oynadık

Önder Turacı - G.Gönül resmen maçı katlettiler...

Neyse fazla takmamak gerek zaten bu oyunla Dünya Kupasına gitmemiz yakışmazdı,ayrıca Bosna Hersek İspanyaya yenilir ama Estonyada hiç umudum yok :(..

Ama hakemde resmen onlara çalıştı ya :mad:

Gökhan Gönül denen ruhsuz,emo kılıklı adamdan bi bok olmaz.

Bundan böyle Türkiye'nin en iyi sağ beki Sabri'dir arkadaş.

Yazıklar olsun senin gibi topçuya. Haram olsun Milli Takımdan aldığın paralar. Dingil.

Katılıyorum..

Son 20 dakika Arda her ayağına aldığında bir tehlike oluştu.Hele birde direkten dönmeseydi. Ama ilk yarıdaki vasat futbolunu da zemine bağladım.

Emre yorulana kadar iyiydi. Semih , Sercan'ın girmesiyle kıpırdandı.Tuncay vasattı ve bir ç çift başlık da 'Gökhan ile Ceyhun'a açıkçası bugün maçın kaybedilmesinde Terim'in oyuncu tercihleri etkili oldu.

VOLKAN : Gayet iyiydi.Estonya maçındaki performansını unutturdu.

GÖKHAN GÖNÜL : Takım adına olumlu olan ne yaptıysa hatalarıyla hepsini sildi attı.Sahada varlık gösteremedi

ÖNDER TURACI: Ara sıra iyi müdahaleler yapsa da yaptığı basit hatalarla takımı zora soktu.Eğer Volkan ve Servet olmasaydı bu hatalar yüzünden maç farka gidebilirdi.

SERVET : Gayet iyiydi.Hırslı bir mücadele sergiledi elinden geleni yaptı.

CEYHUN : Vasat bir performans sergiledi ama ara sıra iyi müdahalelerde bulundu.Frikiklerde ise kendinden beklenen vuruşları yapamadı.

HAKAN BALTA : İyi sayılırdı.Maçta göze çarpmasa da kötü de sayılmazdı.

İSMAİL : Elinden geleni yaptı.Vasat bir görüntü çizdi.

EMRE : Attığı golle takımı öne geçirdi ve genelde de iyi bir performans sergiledi.Sonuna kadar mücadele etti.

ARDA TURAN : Rakip takım onu çok iyi marke etti.Zaman zaman bu markajın altında ezilse de sahanın en iyilerindendi.Yine şık çalımlar attı pozisyonlar yarattı ama son vuruşlarda iyi değildi...

TUNCAY : Estonya maçı kadar olmasa da iyi performans sergiledi.

SEMİH : Kendinden bekleneni veremedi ve vasatı aşamadı.

SERCAN : Genç yaşına rağmen fazla sırıtmadı sahada.Çabalamasına rağmen son vuruşlarda etkisiz kaldı.

HAMİT : Vasat bir görüntü sergiledi.Fazla etkili değildi.

bence biz ve bosna dünya kupasina gidemicek

Neyse fazla takmamak gerek zaten bu oyunla Dünya Kupasına gitmemiz yakışmazdı,ayrıca Bosna Hersek İspanyaya yenilir ama Estonyada hiç umudum yok :(..

Ama hakemde resmen onlara çalıştı ya :mad:

Estonya Bosna'ya 7-0 yenildi.İntikam için en azından çelme takmaya bakacaklar.Sadece bizim Belçika ve Ermenistan'ı yenip yenmememize bağlı.

Gokhan bitirdi bizi, birde Sabriye laf atanlar var, görduk iste balon gokhani.

----ceyhun----servet---Hakan

gökhan-tuncay-emre-ismail

---------- arda------------

------sercan--semih-------

Bu kadro ile sadece karambolden gol atılır. Bu kadro hiçbir maçta yanyana oynamamıştır. 1. hata Fatih Terimindir kim ne derse desin.

Geri
Üst Alt