2010 DKE | Türkiye 4-2 Estonya | Maç sonu

Cevap: 2010 DKE | Türkiye 4-2 Estonya | Maç sonu

Sağ kanat koridor oldu. Bosna maçında da aynı ikili Gökhan Gönül - Kazım oynarsa affetmez adamlar. Emre - Hamit 2 lisinden birisinin yerine defansif önlibero oynatmalı. Biraz atak bi takıma karşı oynasak neler olurdu bilemiyorum. Adamlar 3-4 kere geldi toplamda 2 gol attılar :S Gökhan Zan da gitti zati :(

Sanırım Gökhan'ın önüne Hamit'i çekip , Göbekte de Emre ile Sarp , Topal ikilisinden birini oynatır.

Bu nasıl bir maçtı ya Bosnanın yürüyerek 7 atıığı takıma karşı ecel terleri döktük

-Gökhan-Kazım inanılmaz kötüydü

-İlk golde sol kanata tp gelirken gökhan basmadı bassaydı gol olmaz basmayınca adam vuracağına kontrol etti sürdü pas verdi

-Gökhan camdan adam diyenleri yine haklı çıkardı

-Arda tekrar Türkiye'nin en iyisi olduğunu kanıtladı

-Sercan'ı alamamak bana çok koyddu her top ayağına geldiğinde ah çektim

-2.Golde yine Fener hatalar zinciri vardı öndere çarptı volkan terste kaldı

-Bu şekilde Bosnada işimiz çok zor olur ortasahada tpu tutan oyunu açan bir oyuncu lazım aurelio gibi topal kadroda yok galiba ? patır kütür hucuma kalkıyorz rakip güçlü olsa hiç affetez düzenli bir atağa çıktığımızı hatırlamıyorum bir ayha bir topal bir aurelio. olsa daha rahat olurduk

Cevap: 2010 DKE | Türkiye - Estonya | 21.00 | Kayseri Kadir Has Stadyumu | 5 Eylül

Önlibero dediğin defansa yardım eder. Emre iyi paslar çıkardı tamam ama defansif olarak sahada yoktu.

Emre bugün ön libero da basan ( Topal , Aurelio ) oyuncudan ziyade oyun kurucu olarak oynadı. Daha ne yapsın. Geriden oyun kurdu , defanstan top çıkardı. O Emre'nin değil , Emre'nin yanında Hamit'İ oynata F.Terim'in suçudur.

Biri çıksa Arda bugun hiç defansa yardım etmedi derse komik olur değil mi ?

Bence fatih terim bosna maçı için sağ kanatta gökdenizi düşünmeli ayrıca emre oynayamazsa orta sahada mustafa sarp oynamalı...

volkan

gökhan önder servet hakan

gökdeniz m.sarp hamit arda

sercan tuncay

Önderede bi çare lazım bence sırıtıyor

Emre şu anda Fenerbahçe'nin herşeyi bence.

Aynen öyle renktaş. Fener'in tğm maçlarını izledim. İzlemediğim maç hakkında yorumda yapmam. Herkes Dos Santos , Kazım , Alex diyor ama ben ısrarla söylüyorum Emre'nin olmadığı maçlarda çok çok zorlanacaktır fenerbahçe. Yaptıkları en iyi şey paslaşma ve bunu Emre'nin performansına borclular. Ayhan'ın dikine oynayan adamdır Emre. Ayhan bizde yokken nasıl zorlanıyorsak . Emre'nin yoklugunda fener daha çok zorlanacak hatta deplasmanlarda galibiyet alamayacağını bile iddia ediyorum.

Bosna maçında da bu kadro çıkarsa ya da şöyle diyeyim.

Ön libero da Mehmet Topal veya Mustafa Sarp'tan biri oynamazsa bu takım çok gol yer ve bence tarihi bir yenilgi alabiliriz.

Şu Hamit'i Ocak'ta yada seneye alalım. Mükemmel ötesi bi takım oluruz. O kadar söylüyorum.

Müthiş bir futbolcu.

Cevap: 2010 DKE | Türkiye - Estonya | 21.00 | Kayseri Kadir Has Stadyumu | 5 Eylül

Emre bugün ön libero da basan ( Topal , Aurelio ) oyuncudan ziyade oyun kurucu olarak oynadı. Daha ne yapsın. Geriden oyun kurdu , defanstan top çıkardı. O Emre'nin değil , Emre'nin yanında Hamit'İ oynata F.Terim'in suçudur.

Biri çıksa Arda bugun hiç defansa yardım etmedi derse komik olur değil mi ?

İyide arkadaş emre yarın ön libero da basan ( Topal , Aurelio ) oyuncudan ziyade oyun kurucu olarak oynarsa yanında da hamitle beraber. Görürsün komik mi oluyo :D Emre'yi kötüleyen yok burda! 2 önliberodan biri defansif biri ofansif olsun diyorum. Emre - Ceyhun gibi mesela. Hamit'i de sağa çeker. Gökhan Gönül'ün önüne. Tertemiz olur :D

Emre ile Hamit yan yana olmuyacağını düşünenlerdenim. İkisi de kesici değil. Defansif anlamda nerede duracağının bilmiyorlar.

Emre'nin yanında M.Topal daha mantıklı. Hamit'i sağ çizgiye çekilebilir. Hem G.Gönül'Ün performansı artar.

Marco ya da M.Topal gerekirse 2 stoperin arasına girip 3. stoper gibi oynuyorlar. Orta sahada böyle biri banko oynamalı.

Hem Emre hem Hamit ile orta saha çok açık verir.

Defansif anlamda Topal şart bu takıma

--------Volkan---------

GG--Aşık--Servet--Balta

--------Sarp----------

---Hamit-----Emre----

Tuncay------------Arda

--------Semih---------

Böyle oynayabiliriz..

Biraz güleyim maçın stresini atayım diye fb lilerin forumuna baktım. Kanım dondu. Adamlar Arda'yı kötülüyolar hala. Kalitesini tartışıyolar. Bide bizim konuşmamıza bak şurda. Farkımız burda başlıyo heralde. En basitinden :D

İyide arkadaş emre yarın ön libero da basan ( Topal , Aurelio ) oyuncudan ziyade oyun kurucu olarak oynarsa yanında da hamitle beraber. Görürsün komik mi oluyo :D Emre'yi kötüleyen yok burda! 2 önliberodan biri defansif biri ofansif olsun diyorum. Emre - Ceyhun gibi mesela. Hamit'i de sağa çeker. Gökhan Gönül'ün önüne. Tertemiz olur :D

Peh peh peh bla bla bla. Ben iki saattir ne diyorum :D

ya topal kadroda varmı

Peh peh peh bla bla bla.

O zaman cıkaracagın adam Emre değil , Sabri'dir.

Yani senin değişinle ;

-----Hamit---Sarp-----

Sabri------Tuncay----Arda

değilde

-----Emre---Sarp-----

Hamit------Tuncay---Arda

şekline. Benim savunduğum şey bu. Nerden nereye getiriyosun konuyu birde kendinle çelişiyosun haberin yok.

Hem Emre hic bişey yapmadı diyosun , hem F.Terime laf ettirmiyosun yanına basan bi adam koymadıpı için , hemde Emre'nin yanına basan bi adam olsun diyorsun.

Ben senin mantıgını çözemedim.

Gayet Basit anlattım. Tabi senin gibi bi futbol prof.u na yeterli gelmemiş :D

Sağ bekte Gökhan Gönül'ün önüne Hamit'i çekip.

Emre'nin yanına bi kesici koyarsa iyi olur. 3-4 gol yemeyiz bosnada diyorum.

Bu arada Zan'ın sakatlığı Blta'nın stopere Caner'in sol beke çekilmesine neden olursa inanın çok sevinirim. Hücumcü bek,topu oyuna sokan stoper.:)

Geri
Üst Alt