2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cappie gelirse cidden yazık olacak. Alba Torrens ve Prints'in sevinci kursağımızda kalacak.

Rusya Finali 1.Maç: UMMC Ekaterinburg 72-51 Spartak Moskova

Epiphanny Prints: 12 sayı 2 ribaund 4 asist

Cappie Pondexter: 9 sayı 3 ribaund 7 asist 1 top çalma

Rusya Finali 2.Maç: UMMC Ekaterinburg 61-56 Spartak Moskova

Epiphanny Prints: 9 sayı 1 ribaund 1 asist 2 top çalma

Cappie Pondexter: 12 sayı 3 ribaund 1 asist

kadro şöyle olmalı türkler esra şencebe nilay yigit bahar caglar tugce canıtez ışıl alben sophia young(türk olarak tabi.) yabancı kadrosuda prints alba torrens simone agustus alba torrens silvia fowles luecenka bu kadroyla hem türkiye ligi hemde avrupa sampiyonlugu gelir..

Spartak Moskova forması giyen Epiphanny Prince ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı fakat ortada resmi bir imza bulunmuyor.

FCN Blog: Galatasaray Medical Park'tan kısa kısa..

Şu transfer de bir an önce açıklansa artık. :)

Işıl Alben - Epifaniya Prints

Alba Torrens

Gülşah Gümüşay

Bahar Çağlar

Melek Bilge

Yenilmer Armada'nın temeli atılıyor.

doneka ve gintare gittiğine göre yapılacak..özellikle bu sene avrupalı uzun olayı çok önemli..bu sene bu işe kesin çözüm şart..fayda sağlıcak biri lazım..ayrıca koçun seimone olayının neden ikinci plana atıldığını anlamadım..bu sene galiba seimone düşünülmüyor..bahar ve ışıl sözleşme yeniledi,melisa can takımda kalacakmış duyumlar o yönde..

doneka ve gintare gittiğine göre yapılacak..özellikle bu sene avrupalı uzun olayı çok önemli..bu sene bu işe kesin çözüm şart..fayda sağlıcak biri lazım..ayrıca koçun seimone olayının neden ikinci plana atıldığını anlamadım..bu sene galiba seimone düşünülmüyor..bahar ve ışıl sözleşme yeniledi,melisa can takımda kalacakmış duyumlar o yönde..

Ceyhun bey'e yol verilmelidir, takimin icine ediyo! O kim oluyo da Seimone'i istemiyo? Taraftar tepkisini gostermelidir secimler sonrasi.

Bence Ceyhun Hoca hâlâ Angel'ı düşünüyor. Sezon başında da ben gelmeden önce Augustus alındı yoksa ben Angel'ı alırdım gibi bir şeyler dedi. Şimdi fener de Penny'i aldı Angel'ı büyük ihtimal gönderecekler.

Bence Ceyhun Hoca hâlâ Angel'ı düşünüyor. Sezon başında da ben gelmeden önce Augustus alındı yoksa ben Angel'ı alırdım gibi bir şeyler dedi. Şimdi fener de Penny'i aldı Angel'ı büyük ihtimal gönderecekler.

Böyle bir durumda Fenerbahçe'ye belirli bir miktar para ödememiz gerekecek, Augustus yerine Angel gelirse ben izlemem bu takımı.

Böyle bir durumda Fenerbahçe'ye belirli bir miktar para ödememiz gerekecek, Augustus yerine Angel gelirse ben izlemem bu takımı.

Valla ne buluyor bu Ceyhun Angel'da bilmiyorum. Seimone Angel'ı cebinden çıkarır.

Valla ne buluyor bu Ceyhun Angel'da bilmiyorum. Seimone Angel'ı cebinden çıkarır.

Kadın bildiğin odun yahu, şutu benden kötü tek yaptığı pat küt içeri girip faul almak. Bize gelse hakemler onu da vermeyecek. Hem böyle yıldızlar arasında ne kadar geçinir bilmem. Seimone öyle mi saf yetenek :heart:

valla angelin ekstra defansı var bence onuda göz önüne al. bitek faul problemi var bu kızın cakalın önde gideni işimize yarar bence.

moore alsak daha iyi ama onunda avrupa tecrübesi yok galiba..

valla angelin ekstra defansı var bence onuda göz önüne al. bitek faul problemi var bu kızın cakalın önde gideni işimize yarar bence.

WNBA'in en iyi 2 savunmacısı bizdeydi zaten. Tamika ve Fowles.

[video]https://c0013749.cdn1.cloudfiles.rackspacecloud.com/x2_5c887fb[/video]

Işıl Alben ve Bahar Çağlar Galatasaray'da Kaldı

Galatasaray Medical Park, sezonun sona ermesinin ardından yıldız oyuncuları Işıl Alben ve Bahar Çağlar ile sözleşme yeniledi.

Galatasaray Medical Park Kaptanı Işıl Alben, kulübüyle olan sözleşmesini üç sene (2+1) daha uzattı. Galatasaray’a 2007-08 sezonu başında Botaşspor’dan transfer olan Işıl’ın yeni kontratındaki üçüncü sezonda (2013-14) opsiyon bulunuyor.

Galatasaray Medical Park’ın bir diğer başarılı oyuncusu Bahar Çağlar ise 2011-12 sezonu için Avrupa’ya transfer olma opsiyonunu kullanmayarak takımımızda kaldı.

Galatasaray’a 2008-09 sezonunda Ceyhan Belediyesi’nden gelen Bahar Çağlar, takımımızla birlikte iki Türkiye Kupası (2009-10 ve 2010-11), bir Cumhurbaşkanlığı Kupası (2008) ve bir FIBA EuroCup (2008-09) şampiyonluğu yaşadı.

İki oyuncumuza da Galatasaray Medical Park’taki kariyerleri boyunca başarılar dileriz.

Galatasaray.org

Ligin ardından Fenerbahçe ile G.Saray Medical Park arasında transferde büyük bir rekabet yaşanıyor. Kadrosunu Alba Torrens ile güçlendiren, anlaşmaya vardığı Epiphany Prince için de Spartak Moskova ile bonservis pazarlıklarını sürdüren Galatasaray, F.Bahçe'nin ABD'li yıldızı Angel McCoughtry'e resmen talip oldu. Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu'nun 'Kadromda isterim' dediği McCoughtry için ezeli rakibine "Taurasi'yi alırsanız, bonservisinde indirim yaparak, Angel'ı bize verin" teklifini götüren G.Saray yanıt bekliyor. Ancak henüz Taurasi ile anlaşamayan F.Bahçe bu teklife sıcak bakmıyor. F.Bahçe'nin Cappie Pondexter ile de temasta olduğu ancak şimdilik görüşmeleri dondurduğu belirtildi.

Sabah

.

Geri
Üst Alt