2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Bahsettiğimiz yerli Esmeral değildir artık. Aşil tendonundan ameliyat olmak için İsviçre'ye gitmiş ve F.Bahçe, guard arayışına girmiş.

Bahsettiğimiz yerli Esmeral değildir artık. Aşil tendonundan ameliyat olmak için İsviçre'ye gitmiş ve F.Bahçe, guard arayışına girmiş.

O isim Nevriye'ydi orası kesin zaten.

Ben onlardan sadece Esmeral'i isterdim. Ne zaman kadar oynamayacakmış?

Nevriye bize gelmez

Çok profesyonel fenerli O

hem de biz azmı küfür ettik kıza

O...R...S...P diyerek

geleceğini sanmıyorum.

Yabancı sayısı 3+1 olarak kalmış.

TKBL 2011-2012 Transfer Sezonu

Kadınlar Ligi'nde sezonu şampiyon olarak kapatan Fenerbahçe'de Hana Horakova ve Anete Jekabsone-Zogota Rusya’nın Ekaterinburg takımına transfer oldu.

Bu sezon FIBA Euroleague'de üçüncü olan ve Rus Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan UMMC Ekaterinburg, sarı-lacivertlilerin 2 yıldızını renklerine bağladı. 2011-12 sezonunda Rus ekibinde forma giyecek olan Çek oyun kurucu Hana Horakova 'nın 500 bin, Letonyalı skorer Anete Jekabsone-Zogota'nın ise 400 bin euro ücret alacağı öğrenildi. 32 yaşındaki Horokova'nın Fenerbahçe'de olmaktan mutlu olduğu ancak ülkemizde aldığı rakamın 2 katı ücret teklifi aldığında profesyonelce kariyerini düşünmek zorunda olduğunu söyledi.

Basketfaul’un notu: Horakova keşke ya hiç konuşmasa, ya da “Fenerbahçe beni istemedi” dese daha doğru olurdu. Fenerbahçe tutmak istese, Ekaterinburg devreye bile giremezdi.

Cevap: TKBL 2011-2012 Transfer Sezonu

Horakova'ya 500.000 :asd: Büyük kazık yemiş Ekaterinburg. Bunlar Cappie'ye 2 milyon falan veriyordur o zaman.

Fenerbahçe'nin, Taurasi'yle anlaşamadığı söyleniyor.

Yabancı forumlarda Wisla Can Pack-Angel Mccoughrty deniyor.Umarım böyle birşey olur da şu saçmalık sona erer.

Fener yavşaklık olsun diye Angel'ı başka takıma satsın, Augustus da başka takımla anlaşsın biz de sap gibi kalalım. :ays:

Başlıklar neden birleştirildi? Ligdeki diğer transferleri konuşuyorduk orada. Ayrıca konu BBL'ye gelmiş.

Başlıklar neden birleştirildi? Ligdeki diğer transferleri konuşuyorduk orada. Ayrıca konu BBL'ye gelmiş.

Kusura bakmayın beyler benim hatam. O konuyu G.Saray transfer konusu diye okudum, birleştirdim.

Kamil istersen sen tekrar oraya konuyu aç.

Sue Bird ve Angel'ı Wisla almış :yenieek:

Ohhh şükür! Bir de Seimone ile anlaşırsak tadından yenmez.

Sedat Duman diye bir Galatasaraylı Twitter'da Angel'a "seni Galatasaray'da görmek istemiyorum" demiş, Angel da "Ok" demiş. :asd:

Geri
Üst Alt