2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

100 mılyon dolar butcenız var bı playmaiker oyuncu bıtanede skorer e ıhtıyacınız var ve siz gidip Ronaldoyla, Marco Van basteni alıyorsunuz nasıl bir tranfer hamlesidir bu ? Ceyhun hoca her halde adı yaptıkları iyi oldumu nerde hangı pozısyonda nasıl bı tarzda olduguna bakmıyor su takımda kendı sutunu yaratacak oyuncu kım var ? Alba dahil yerli oyuncularımız zaten takım oyunu içinde var olan oyuncular oyun tıkandıgında ne olacak peki bi tane guvenılır sutorumuz yok her mac rakıplerın planı bellı alan savunması gomul ıcerı bızımkıler cember dovsunler Prints gelse ne yazar karsımızdakı rakıbımıze bakıyorum Diana ve Taylor'ı savunacak oyuncu goremıyorum takımda aksıne rakıbımıze karsı degıl butun takımlara karsı savunulcak bı savunmamız var zon yap bak keyfıne yerli oyuncu olsa delici ve sutor tmm da oda yok Prints iyi oyaycakta iç dış dengesi yakalancak kusura bakmasın ama cok amerıkan fılmı ızlıyor bu aralar hoca oysaki al Young'ı ver vatandaslıgı Augustus'uda tut elinde al sana boru gibi kadro senin elinde zaten Melisa ve Bahar gibi rotasyon oyuncusu var bıde Tına'nın sutu var dıyenlere sunu soyluyorum sız hıc macını ızlememısınız galıba mukkemel bır rıbauntcu ve pota altı bıtırıcısı daha fazlası yok yanı kısacası Howard & Bynum gibi birsey bu oysakı Howard & LeBron'un vardı elinde yanını suslemen yeterlıydı Alba'yı aldıgımıza bu transferle bırlıkte sevınemıyorum bıle ve Ceyhun hocanın bu kadar butce ayrılan bır sezonu transfer yanlıslarıyla baslamasını hazmedemıyorum.

diana nın geldigini kim söyledi?

Fowles - Semione kalsın...

arkadaşlar fowles in türk olma gibi bir imkanı yok mu? acaba böyle birşey düşünmüş olabilirler mi? ben türk statüsüne geçme şartlarını bilmediğimden sordum.

Şaziye ivegin ismi geçiyor.Yalan olmasını umuyorum

Ceyhun Hoca Galatasaray basketbol tarihinin en dengesiz takımını kurup,en saçma hamlelerini yapmıştır.Tebrik ediyorum kendisini.2 tane 5 numara,şutor yok,oyun kurucu yok.Haydi hayırlı traşlar.

Şaziye nerede diyor? kim diyor?

Yapılan işlerin çoğu içime sinmiyor özellikle Seimone konusunun açıklaması olamaz ama neticesinde hoca değiliz yönetici değiliz sadece yorum yapabiliyoruz.Yalnız kadronun direk başarısız olacak damgası yemesi doğru değil.Bu sezon eurolig şampiyonu olan Halcon'da buna benzer bir yapı kurmuştu,Sancho+Erika arkalarında Torrens bizde de Fowles+Tina yine Torrens olacak.Şimdi avrupalı guard önem kazandı Epiphanny fazlası ile doğru bir tercih,biraz bireyseldir ama hızlı,skor yapabilen bir oyuncu.Fowles'ı takıma zamanın da katmak önemli bir de 2-3 oynayabilen Türk vatandaşlığına geçebilecek bir oyuncu bulunabilir.

Bence Fowles a yedek alındıysa Tina müthiş hamle

Allah aşkına kağıt üstündede olsa bana bu takımda 2. pivot kim söylermisiniz.Bu kız her maç ortalama 36 37 dakika oynuyor

Sakatlık,faul problemi,formsuzluk halinde kim pota altında oynıyacak.

Alba ve CSK lı alınırsa şut sıkıntımız olcağını sanmıyorum

İşte Cimbom’un transfer şifresi

ÖZEL – İşte Cimbom’un transfer şifresi

Ünlü isimleri kadrosuna takviye eden Galatasaray Medical Park’ta transfer harekatı sürüyor.

Sarı – Kırmızılıların Sportif Direktörü Murat Tümer, transferler hakkında bilgi verirken dedikodulara da son noktayı koydu. Tümer, “Tina Charles ile Sylvia Fowles’ı ABD Milli Takımı’nda olduğu gibi kullanmak istiyoruz. Fowles’ın sözleşmesini uzatmak için görüşmeler sürüyor. Birkaç ufak pürüz var. Bunu çözdükten sonra Fowles’la Charles’ı birlikte kullanacağız. Bir Avrupalı guard transferimiz olacak. Bu transfer de birkaç gün içinde bitecek. Görüşmelerde artık sona yaklaştık. İsim vermeyiyim ama tahmin edebiliyorsunuz sanırım. Sophia Young konusunda ise 2 yıldır süregelen bir girişimimiz var. Ancak kendisi ABD vatandaşı olup milli takımda oynamak istiyor. Bu yüzden Young artık gündemimizde yok” dedi.

- Basketdergisi.com özel haberidir.

Tamam Fowles şahanede 2. Pivotu olmayan tek eurolig takımıydık geçen sene,Tina geldiği için çok mutluyum

Önemli olan şimdi gard mevkisi,Agustus kadar şutördür Alba.

Yerli takviyesi ile bu iş tamamdır

Tina charles yerine avrupa pasaportlu sancho lytlle alınabilirdi.Böylece 1 amerikalı hakkımız daha kalırdı

Cevap: İşte Cimbom’un transfer şifresi

Ne şifresi bunda da şifre mi var?

Semione'un adı geçmediğine göre gönderiyorlar.Ceyhun zaten hep soğuk bakıyordu, yazıklar olsun, ipiyle kuyuya indiniz.

zaten herkes tahmin ediyordur demiş o zaman prince olması kesin gibi..fowles transferinde görüşmelerin dewam ettiğini söylemiş..

ÖSYM başkanı Ali Demir'den mi öğrenmişler şifreyi?

Arkadaşlar Agustus olayında çok duygusal davranıyorsunuz

Alba da en az Agustus kadar iyi bir şutördür ,o mevkide çok bişey değişmedi

Tina alınmak zorundaydı ortalama 37 dakika oynayan bi pivotumuz var,2. pivotumuz yok

Ve söyleyeyim Prince ilaç olur ilaç

Geri
Üst Alt