2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: İşte Cimbom’un transfer şifresi

Fowles kac yasında uzun sureler oynaycak tabii, Vickie Johnson karıyerının sonlarında 36-38 dakıka oynadı bu takımda.

Alba cok yonlu bır oyuncu ama kendı sutunu yaratıp yuzdelı sokan bır oyuncu değil Augustus tam anlamıyla tıkandıgımızda ver eline oynasın dedıgımız tarz oyuncu ben hala takımda fark yaratacak oyuncu goremıyorum, Alba'nın eline top verip şunu bunu yapmasını beklemek imkansız iyi sutorler alınmazsa her mac alan savunmalarına karsı sut performansımıza gore kaderımız bellı olur ve ben Diana ve Taylor'ı savunacak suanda bır oyuncu gormuyorum takımda.

ya abi hala diana diyon diana gelmedi fenere sende bir duyummu var:)

iyi bir avrupalı 4 numara lazım. katie douglası geri alalımmı?

hersey karısmıs bende karıstırmısım cokmu:D şimdi bu adam bu 2 sini aynı andamı oynatmak istiyo ben anlamdım onu bana acıkla:)

Milli Takım'daki gibi diyorlar 20 dk biri 20 dk biri. Ceyhun zorlarsa Tina'yı 4 numara yapabilir çünkü orta mesafe şutu da var Tina'nın.

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Tamam Fowles şahanede 2. Pivotu olmayan tek eurolig takımıydık geçen sene,Tina geldiği için çok mutluyum

Önemli olan şimdi gard mevkisi,Agustus kadar şutördür Alba.

Yerli takviyesi ile bu iş tamamdır

alba agustus kadar iyi bir sutör degildir. genelde iceri penetre atıp basket atar. agustustan artısı defansı iyidir.

baya sayı atıyodu casareste de 4 numara sandım genelde 4 numaralar okadar cok sayı atar:) kac numara bu bayan 3 mü 4 ozaman alba olsun dicemde oda nekadar 4 numaralık iş yapar bilinmez.

4 numarada Bahar'a güvenin takımın hepsi yabancı olacak yoksa. Ligde 2 yerli oynayacak zaten ve takımdaki en iyi yerli şu an Bahar ve Işıl. Onların yeri garanti gibi.

Milli Takım'daki gibi diyorlar 20 dk biri 20 dk biri. Ceyhun zorlarsa Tina'yı 4 numara yapabilir çünkü orta mesafe şutu da var Tina'nın.

20 dakkamı bunlar 40 ına felanmı gelmiş. töbe töbe aklında sorun vardır bri adamın öyle düsünmesi icin. tina charles 4 oynarmı? yüzdeli felan atıyormuki orta mesafeden.

20 dakkamı bunlar 40 ına felanmı gelmiş. töbe töbe aklında sorun vardır bri adamın öyle düsünmesi icin. tina charles 4 oynarmı? yüzdeli felan atıyormuki orta mesafeden.

Sylvia Fowles = Dwight Howard

Tina Charles = Kevin Love

diyebiliriz. 2si birden oynarsa ribaund falan vermeyiz heralde :D

bide koçu değişsek süper olur.. ah bide Sophia olsaydı Türk olarak harika olurdu

tina charles kevin love sa sorun yok demektir::) bahar aslında iyi sutördür. bu kız soguyor bosu bosuna. milli takımda oynadıgı macları gördümde baya yüzdeli soktu. kızı köreltmemek lazım..

bu arada zaten 2 si beraber oyanaycaksa transferin bi bakıma anlamı olur. birbirinin yedegi olursa hayatımda gördügüm en sacma transfer olur. gerci 2 side oynasa gene sacmada öbür türlü dahada sacma..

Fowles'ı maç içerisinde dinlendirmek oynadığı sürelerdeki verimini de oldukça arttırır. Onun için Tina transferi öncelikle bunun için çok iyi. Fowles dinlendiği anlarda onun görevi tamamen Tina'ya kalır, ancak koskoca Tina da sadece Fowles'ı yedeklemek için getirilmemiştir, ikisinin bir arada oynadığını da çok sıkca göreceğiz muhtemelen sezon içerisinde. Fowles 30 Tina'da rahat 20-25 dakika süre alır maç başına, 10 dakika için Tina gibi bir oyuncu getirilmez.

Saziye Karsli bizde degilmiydi gecen sezon? Keza Yasemin Horasan'da? Yoksa yanlis mi hatirliyorum?

Ne diye bunlari geri aliyoruz yahu? 2 side ise yaramiyor zaten, saka gibi.

Fowles'ı maç içerisinde dinlendirmek oynadığı sürelerdeki verimini de oldukça arttırır. Onun için Tina transferi öncelikle bunun için çok iyi. Fowles dinlendiği anlarda onun görevi tamamen Tina'ya kalır, ancak koskoca Tina da sadece Fowles'ı yedeklemek için getirilmemiştir, ikisinin bir arada oynadığını da çok sıkca göreceğiz muhtemelen sezon içerisinde. Fowles 30 Tina'da rahat 20-25 dakika süre alır maç başına, 10 dakika için Tina gibi bir oyuncu getirilmez.

melisacan gider ozaman. barbara turneri alalım dısardan tehdit yaratalım:) bu arada saziye neysede yasemin horasan denen kabiliyetsiz bu takıma gelmesin. futbolda mustafa sarp veleybolda deniz hakyemez. basketboldada yasemin horasan gibi yeteneksiz oyuncular hayatımda görmedim.

Şaziye Augustus'un yerini fazlasıyla doldurabilecek bir isim, mesafe tanımaksızın attığı üçlükler, durdurulması imkansız penetreleri, ribaundlara katkısı ve Augustus'a nazaran daha iyi diyebileceğimiz savunması ile çok özel ir oyuncu. Tüm sorunlarımızı çözeceğine yürekten inanıyorum

Şaziye Augustus'un yerini fazlasıyla doldurabilecek bir isim, mesafe tanımaksızın attığı üçlükler, durdurulması imkansız penetreleri, ribaundlara katkısı ve Augustus'a nazaran daha iyi diyebileceğimiz savunması ile çok özel ir oyuncu. Tüm sorunlarımızı çözeceğine yürekten inanıyorum

Ciddimisin yoksa makara mı yapıyorsun anlamadım usta :)

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Tamam Fowles şahanede 2. Pivotu olmayan tek eurolig takımıydık geçen sene,Tina geldiği için çok mutluyum

Önemli olan şimdi gard mevkisi,Agustus kadar şutördür Alba.

Yerli takviyesi ile bu iş tamamdır

Güzel Fowles 30 dakika oynar, 10 dakikada Tina Charles dinlendirir onu, 2-3 numaralar önemli değil zaten Tuğba savunur Diana'yı. Zaten piyasada Avrupalı uzun da kalmamıştı Fowles'ı yedeklemek için. Verameyenka, Gruda, Stepanova, Leuchenka, Ann Wauters, Osipova falan yapamazdı bu işi. :o

Kandırmışlar sizi, Alba'nın şutu en zayıf yanı Augustus'un 2-3 seviye gerisinde.

Geri
Üst Alt