2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

şimdi ben şöyle düşündüm. tina charles 35 dakka oynar. 5 dakka icin devsirme hakkını niye melisacana kullanayım. melisacanı yollayıp barbara turneri alalım. yasemin horasan gelcek diyorlar. kendisini hic begenmesemde 5 dakka cekebilirim. hem melek bilgede oynatılır.

Rus Milli Takımı'nın 4 numarası Marina Kuzina da Cim-Bomlu oldu. Son sezon Dinamo Moskova formasını giyen Kuzina 1.95 m boyunda.

Önümüzdeki sezon Avrupa Şampiyonluğu için mücadele edecek kadro kurmayı planlayan Galatasaray, Dinamo Moskova’dan Marina Kuzina’yı da renklerine bağladı.

Rus Milli Takımı ile 1988 Bejing Olimpiyatları'nda bronz madalya kazanan Kuzina 1985 doğumlu ve 1.95 m boyunda.

4 numara pozisyonu için transfer ediden Kuzina’nın istatistikleri şöyle:

Eurocup: 22.4 dakika, 13.5 sayı, % 47.9 iki sayı, % 34.6 üç sayı, % 59.1 serbest atış, 3.4 ribaund, 1.4 asist.

Rusya Ligi: 24.6 dakika, 15.6 sayı, % 46.6 iki sayı, % 31.0 üç sayı, % 73.5 serbest atış, 6.0 ribaund, 0.9 asist.

2010 Dünya Şampiyonası: 15.0 dakika, 4.3 sayı, % 36.4 iki sayı, % 21.1 üç sayı, % 75.0 serbest atış, 3.4 ribaund, 0.6 asist.

Basketfaul.com

Fowles...

Ceyhun Fowles hakkında :

Sylvia’ya bu seviyelerde çok oynamasına karşın takımının birinci winner değildi. Tam olarak maç kazandırmayı bilmiyordu. O yüzden geride kaldık.

demişti. Bu oyuncu 4 numara Sylvia 5 numara ama yine de bu oyuncuyu da aldıysak Sylvia da büyük olasılıkla gidecek demektir.

Ceyhun Fowles hakkında :

demişti. Bu oyuncu 4 numara Sylvia 5 numara ama yine de bu oyuncuyu da aldıysak Sylvia da büyük olasılıkla gidecek demektir.

bu adam hakketen fowles hakkında bunumu demiş. bence bu adamı bagıra bagıra kovmak lazım. sen kadına top bile attırmayı başaramadın beceriksiz herif..

maya moore(agustus) tina charles alba torrens epihany prints luecenka ışıl alben esra şencebe gülşah gümüşay bahar caglar barbara turner ceyda kozluca yasemin horasan(hic sevmesemde) bu takımı kuracan hem euroligde hem ligde sampiyonuz..

bu adam hakketen fowles hakkında bunumu demiş. bence bu adamı bagıra bagıra kovmak lazım. sen kadına top bile attırmayı başaramadın beceriksiz herif..

Pozisyonun en iyi oyuncusuna bunu diyor. Euroleague'den elenmemizi Seimone'nin alamadığı ribaundlara bağlıyor :o

Bu oyuncu 4 numara Sylvia 5 numara ama yine de bu oyuncuyu da aldıysak Sylvia da büyük olasılıkla gidecek demektir.

Yabancı haklarının üçünü pota altına kullanmak bana da mantıklı gelmiyor.Kimi sevsek gönderiyorlar,kafalarında ne var bilemiyorum.

Pozisyonun en iyi oyuncusuna bunu diyor. Euroleague'den elenmemizi Seimone'nin alamadığı ribaundlara bağlıyor :o

bu aciz adamlardan kurtulmamız gerekiyor. eger marina kuzina alındıysa benim umudum azalacak. insallah alınmamıstır..

Yabancı haklarının üçünü pota altına kullanmak bana da mantıklı gelmiyor.Kimi sevsek gönderiyorlar,kafalarında ne var bilemiyorum.

O kadar pota altı alıyoruz. Takımda 1.görevi şut atan saf 3 numara kalmadı. Augustus kalmalı :(

Ceyhun Fowles hakkında :

valla marina kuzinanın son durumunu ben pek begenmedim özellikle ortalmasını. maya moore gelmeyecekse agustus kalsın

Ala ala Kuzina'yı mı almışlar?

Bunlar olaya neden Tina'yı yedeklemek açısından bakıyor anlamıyorum, alırsın 4-5 oynayan sağlam birini Euroleague'te ikisi birden aynı anda oynar.

Spartak'ın menajeri Kuzina'yı aldıklarını ve Prints ile yola devam edeceklerini söylemiş. Çok güzel iki haber.

Nedense bana Doneka´yı bile aratacak bir Avrupalı oyun kurucu alacaklar gibi geliyor,umarım yanılırım.

Daha önce “Şaziye Yeniden Galatasaray Yolunda” başllığıyla duyurduğumuz haberde sona yaklaşıldı. Edindiğimiz bilgilere göre taraflar her konuda anlaşma sağlarlarken, imzaların atılarak transferin resmiyet kazanmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Son haber.

Herhangi bir branşımızda bunun kadar rezil bir transferimiz oldu mu son zamanlarda, ben pek hatırlamıyorum.

ulan madem bu kadın iyiydide neden gecen sene verdiniz. töbe töbe. esra şencebeyide geri getirin ulan onu istiyorum ben. bu ceyhun yıldızoglu denen adamı kovun illa 1 sene dahamı boşa gitmesi lazım.

Geri
Üst Alt