2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

oldu deniz hakyemez mustafa sarp

Yetenek olarak onlarla aynı seviyede, üstüne 2 yıl önce beğenmeyip sözleşmesini fesh ettik, yarı final serisinde bilerek boş üçlükleri kaçırarak şampiyonluktan etti, Fenerbahçe kongre üyesi.

Haluk Yıldrım´ı sindirdik biz,sağolsun mide bırakmadılar,ondan tepki veremiyorum artık.

Nerden baksan elinde kalan bir transfer :o

Seimone için "mücadele etmiyor, savunma yapmıyor, ribaundu zayıf" diyen bir adamın Şaziye'yi istemesini açıklayabilecek olan var mı?

Bu arada beyler bu Taurasi olayı nedir?

Cidden ilgileniyor muyuz?

Gücüm yetse Şaziye gelmesin diye her şeyi yaparım. İçine etmeyin şu takımın ya. Biz zaten kötü bir takım değiliz, sadece eksiklerimiz var o bölgeleri de düzgün bir kaç oyuncuyla güçlendirsek yeterliydi.

taurasi olayı gittikçe konuşulmaya başladı..haberturk ve basket sitelerine düştü..

Başkan adaylarından Ünal Aysal'ın seçilmesi halinde basketbol şubesinden sorumlu isim Hakan Üstünberk olacak.

FCN

Fowles gelecek mi tekrar?,Tina geçici olarak mı alındı?

Fowles gelecek mi tekrar?,Tina geçici olarak mı alındı?

Belli değil, gelecek deniyor ama Diana alınırsa ben geleceğini sanmıyorum. Avrupa'da hem Fowles'ı hem de Tina'yı oynatamayız, ligde de aynı anda oynatamayız. Bana kalsa Fowles gelince Tina'yı yollarım ama koç ne düşünüyor bilmiyorum.

Dedikodu | Galatasaray MP gelecek sezon için şu oyuncular ile görüşüyor; Şaziye İvegin, Gizem Yavuz, Kristen Nevlin, Barbara Turner.

Barbara Turner ve Kristen Nevlin'in Türk pasaportu olduğunu hatırlatalım. Ayrıca her takımda yalnızca 1 devşirme oyuncu bulunabiliyor.

Dedikodu | Galatasaray MP ayrıca sakatlığı nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalacak olan Esmeral Tunçluer ile görüşüyor.

Geçtiğimiz hafta bel fıtığı ameliyatı olan Melisa Can'ın durumu sezon başında belli olacak.

FCN Blog

Dedikodu | Galatasaray MP gelecek sezon için şu oyuncular ile görüşüyor; Şaziye İvegin, Gizem Yavuz, Kristen Nevlin, Barbara Turner.

Gizem Yavuz benim Galatasaray - Fenerbahçe dışındaki yerli oyuncular arasında en beğendiğim isim. Nevlin ve Barbara arasından da Nevlin'i tercih ederim.

Işıl-Gizem-XXX

Taurasi-Esmeral

Alba-Gülşah

Bahar-Verameyenka

Tina-Melek

Bu kadro F4 yapar.

Ceyhun koc'a hic ama hic guvenmiyorum, bu yili aratacak kadro'ya hazirlikli olalim derim ben ...

Seneye bir avrupa kupası daha geliyor

müzede yer açılsın

Geri
Üst Alt