Murat Kılıçoğlu
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.988
- 41
- 1.513
Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu
beyler saat 3
beyler saat 3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bak harper yakın geldi beşiktaşta oynadı dimi? galiba o. nerde şu an.
Evet Beşiktaş'da oynadı, hatta ligin sayı kralıydı sanırım. Beşiktaş ile sorunlu ayrılmıştı, bir ara bizde ilgilenmiştik ama vazgeçtik sonradan.
avrupa pasaportu varmıdır?
İngiltere milli takımında oynadığına göre vardır.
ya arkadaş allahın antakya belediyesi onu alıyor. şaşırmamak elde degil. biz alsak avrupada oynatırdık.
üçü dokuz geçiyo
Sorunlu oyuncuydu diye hatırlıyorum. Hem alınan oyuncu ligde pek fazla oynamayacak, sorun çıkartabilirdi sezon içinde.
avrupada oynayacak ama ligi kim sallarbirde bu ajavonu cakma türk yapabilirz belki az ugrassak. bununda ben milli takıma girerim kompleksi varmıdır acaba. wba izledimde baya iyiydi ajavon.
Zamanında ABD milli takımının bir hazırlık kampında oynadığı için şansını kaybetmiş. Çok büüyk potansiyeli var gerçekten.
bak şimdi princeyi ve avrupalı uzun aldık diyelim. ligde princeyle avrupalı uzun oynamaz. tinayla fowles zaten var. avrupada ise fowles ve avrupalı uzun olacak. melisa cana hic gerek yok bence. cakma türkün onun olması son derece gereksiz olur. birde ben ışılında cumhurbaşkanlıgı kupasında olmadıgını düsünürsek. cesaretini sevdigim esra şencebenin alınmasını istiyorum.
Esra bitti artık, hiç katkı vermez. Yerli guard olarak Gizim Yavuz ya da Özge Yavaş düşünülebilir.
yok be aga bitmedi. ben tugbaya daha kılım ona bakarsan kadın tam faul uzmanı. gizem yavuzda olabilir. bu arada melisa can konusunda fikrimi belirttim. sen ne düşünüyorsun?
Fenerbahçe'den bir yerli koparamayacaksak senin dediğin gibi olur.
Eyüp Yıldız : Orlando haberi gerçek değil, Ceyhun hoca devam ediyor ve E.Prince'in transferi bitmek üzere.
:yenieek: