2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

bak harper yakın geldi beşiktaşta oynadı dimi? galiba o. nerde şu an.

Evet Beşiktaş'da oynadı, hatta ligin sayı kralıydı sanırım. Beşiktaş ile sorunlu ayrılmıştı, bir ara bizde ilgilenmiştik ama vazgeçtik sonradan.

Şimdi baktım Antakya Belediye ile anlaşmış önümüzdeki sezon için.

evet baktımda oymuş harbi. ben o kızı cok begenmiştim ozamanlar.

ya arkadaş allahın antakya belediyesi onu alıyor. şaşırmamak elde degil. biz alsak avrupada oynatırdık.

Sorunlu oyuncuydu diye hatırlıyorum. Hem alınan oyuncu ligde pek fazla oynamayacak, sorun çıkartabilirdi sezon içinde.

Sorunlu oyuncuydu diye hatırlıyorum. Hem alınan oyuncu ligde pek fazla oynamayacak, sorun çıkartabilirdi sezon içinde.

avrupada oynayacak ama ligi kim sallar:) birde bu ajavonu cakma türk yapabilirz belki az ugrassak. bununda ben milli takıma girerim kompleksi varmıdır acaba. wba izledimde baya iyiydi ajavon.

avrupada oynayacak ama ligi kim sallar:) birde bu ajavonu cakma türk yapabilirz belki az ugrassak. bununda ben milli takıma girerim kompleksi varmıdır acaba. wba izledimde baya iyiydi ajavon.

Zamanında ABD milli takımının bir hazırlık kampında oynadığı için şansını kaybetmiş. Çok büüyk potansiyeli var gerçekten.

Zamanında ABD milli takımının bir hazırlık kampında oynadığı için şansını kaybetmiş. Çok büüyk potansiyeli var gerçekten.

ulen artık hazırlık kampında oynadıgı icindemi olmuyor. hay ben böyle şansın. ozaman barbara turner kalıyor geriye. melisa can gitsin yasemin horasan gelsin. barbara cakma türk olcak ozaman.

bak şimdi princeyi ve avrupalı uzun aldık diyelim. ligde princeyle avrupalı uzun oynamaz. tinayla fowles zaten var ligde gereksiz olur. avrupada ise fowles ve avrupalı uzun olacak. melisa cana hic gerek yok bence. cakma türkün onun olması son derece gereksiz olur. birde ben ışılında cumhurbaşkanlıgı kupasında olmadıgını düsünürsek. cesaretini sevdigim esra şencebenin alınmasını istiyorum.

bak şimdi princeyi ve avrupalı uzun aldık diyelim. ligde princeyle avrupalı uzun oynamaz. tinayla fowles zaten var. avrupada ise fowles ve avrupalı uzun olacak. melisa cana hic gerek yok bence. cakma türkün onun olması son derece gereksiz olur. birde ben ışılında cumhurbaşkanlıgı kupasında olmadıgını düsünürsek. cesaretini sevdigim esra şencebenin alınmasını istiyorum.

Esra bitti artık, hiç katkı vermez. Yerli guard olarak Gizim Yavuz ya da Özge Yavaş düşünülebilir.

Esra bitti artık, hiç katkı vermez. Yerli guard olarak Gizim Yavuz ya da Özge Yavaş düşünülebilir.

yok be aga bitmedi. ben tugbaya daha kılım ona bakarsan kadın tam faul uzmanı. gizem yavuzda olabilir. bu arada melisa can konusunda fikrimi belirttim. sen ne düşünüyorsun?

yok be aga bitmedi. ben tugbaya daha kılım ona bakarsan kadın tam faul uzmanı. gizem yavuzda olabilir. bu arada melisa can konusunda fikrimi belirttim. sen ne düşünüyorsun?

Fenerbahçe'den bir yerli koparamayacaksak senin dediğin gibi olur.

Eyüp Yıldız : Orlando haberi gerçek değil, Ceyhun hoca devam ediyor ve E.Prince'in transferi bitmek üzere.

:yenieek:

prince gelmiş kaynak şamil reyiz gsbasket admini dogrulatmis prince aldıgımızı kaynak saglamdır arkadaslar...

Geri
Üst Alt