2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

takımdaki herkes birbirini tanıyor alba torrens hariç umarım o da çabuk ısınır

safiye genç ne oldu arkadaşlar

izlerim ama cok bilgim yoktur fowles ı izlediğimde macı domine ediyodu siz daha cok tina yı on plana cıkarıyosunuz bi kıyaslasanız?

Prince transferinden sonra benim anladığım kadarıyla Eurolig şampiyonluğu garanti altına alındı.

Fovles, Taurasi, Tina, Prince, Torrrens dünyanın en iyileri diye biliyorum. Heralde 10 milyon euroları bulmuştur yapılan harcamalar. Erkek basketbol takımında da devamını bekleriz. Basketbolda süper gidiyoruz.

Prince transferinden sonra benim anladığım kadarıyla Eurolig şampiyonluğu garanti altına alındı.

Fovles, Taurasi, Tina, Prince, Torrrens dünyanın en iyileri diye biliyorum. Heralde 10 milyon euroları bulmuştur yapılan harcamalar. Erkek basketbol takımında da devamını bekleriz. Basketbolda süper gidiyoruz.

herşey iyide bu ceyhun hoca beni korkutuyor.böyle yıldızlar topluluğunu ceyhun hoca ziyan etmese bari.geçen seneki kadro mutlak favori idi hoca işi berbat etti.

Katie Douglas, Moore, Sanho Lyttle ve Lauren Jackson'lı kadrosuyla Casares daha iyi. Zaten Tina/Fowles'tan biri oynayamayacak.

Casares fena abarttı ama takım havası yakalarsak neden olmasın? En azından final four hayal değil.

final four bence banko zaten bir uzun avrupalı alarak transferi bitirecegiz zaten...

Arkadaşlar Avrupalı bir uzun transferi düşünülüyor mu, medyada bu isimler geçti mi?

Bakiyorumda simdiden final four'u, Eurolig sampiyonlugunu garantileyenler var.

Bu takim, takim olabilecekmi? Uyumlu olabilecek mi? Bunlarda var. Sadece yabancilarla olmaz bu is. Yerlilerde mutlaka cok kaliteli olmalidir. Spor bu yahu SPOR. Spor'da hic bir zaman hic birsey garanti degildir, bunu hala ogrenemediyseniz gecmisi tekrardan iyi inceleyin.

Hayır. Öyle bir ihtimal var. Çünkü ligde Işıl, Şaziye, Bahar ve Gülşah dörtlüsünden ikisi her daim mecburen sahada olacak. Bunlardan herhangi ikisi Nevriye, Esmeral ve Birsel üçlüsüne oranla zayıf kalıyor malesef.

Hakan üstünberk'in bir açıklaması vardı diye hatırlıyorum, kaliteli yerli bir oyuncu alabiliriz demişti..Sonrası gelmedi , bu konuyla ilgili sonradan söylentide duymadım, bilgisi olan arkadaşlar var mı?

koç olsam şu kadroyu benim elime verseler binlerce kere tesekkur ederim yönetime, şöyle bir kadro bir daha gelmez bir araya, koçun artık mazereti yok, bu takım gelecek sene 2012 de şampiyonluk kupasını kaldırmış olmalı artık..he bazı arkadaşlar diyecek koç şu anda milli takımda takımımızı 20 sayı yenik başlatıyor, nevlin, yasemin ve tuğbayı milli takımda nasıl oynatıyor diye bende hak veriyorum ama gelecek sene koçun bence son şansı...

koç olsam şu kadroyu benim elime verseler binlerce kere tesekkur ederim yönetime, şöyle bir kadro bir daha gelmez bir araya, koçun artık mazereti yok, bu takım gelecek sene 2012 de şampiyonluk kupasını kaldırmış olmalı artık..he bazı arkadaşlar diyecek koç şu anda milli takımda takımımızı 20 sayı yenik başlatıyor, nevlin, yasemin ve tuğbayı milli takımda nasıl oynatıyor diye bende hak veriyorum ama gelecek sene koçun bence son şansı...

Renkdaş sayfiye gelse Türk olarak daha ötesi olamazdı heralde.

Doneeka Hodges bu sene takımda kalacak mı ?

Geri
Üst Alt