2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Safiye genç geri dönecek mi ?

Hayır. Öyle bir ihtimal var. Çünkü ligde Işıl, Şaziye, Bahar ve Gülşah dörtlüsünden ikisi her daim mecburen sahada olacak. Bunlardan herhangi ikisi Nevriye, Esmeral ve Birsel üçlüsüne oranla zayıf kalıyor malesef.
birsel tamam iyi hoşta ışıldan öyle üstün bir oyuncuda degil. esmary zaten dogru dürüst oynamıyor. zaten ameliyatta oldu ne halde olcagı belli degil. bir nevriye farkı var bence. onunda belinde sorun var uzun zamandır. bukadar abartmayın.

devşirmeyi degiştirmemiz lazım. melisa can yerine barbara turner gelmeli.

devşirmeyi degiştirmemiz lazım. melisa can yerine barbara turner gelmeli.

Yahu arkadaşlar. Kadroda hiç yerli olmasın mı? Nedir bu yabancı iştahınız? Avrupa'da Işıl'sız, Bahar'sız vs gelecek şampiyonluğu ben istemiyorum açıkçası. Tamam duygusal davrandığımı kabul ediyorum ama bu konuda profesyonel düşünmek istemiyorum.

Siz diyorsunuz ki: Devşirmeler alalım. Türkiye liginde bile yerliler oynamasın! E yok artık!

Devşirmemiz olacak tabi ki. Eğer Avrupalı uzun alınmayacaksa Melisa, alınacaksa Bahar.

Yahu arkadaşlar. Kadroda hiç yerli olmasın mı? Nedir bu yabancı iştahınız? Avrupa'da Işıl'sız, Bahar'sız vs gelecek şampiyonluğu ben istemiyorum açıkçası. Tamam duygusal davrandığımı kabul ediyorum ama bu konuda profesyonel düşünmek istemiyorum.

Siz diyorsunuz ki: Devşirmeler alalım. Türkiye liginde bile yerliler oynamasın! E yok artık!

:bid:

Tam da bu yüzden Seimone diyorum,bu takım onsuz olmaz diyorum,takımın kalbini çıkarıp attık:(

Devşirmemiz olacak tabi ki. Eğer Avrupalı uzun alınmayacaksa Melisa, alınacaksa Bahar.

Devşirmemiz de olsun. İlk beşte Türk olmasın. Ondan sonra biz şampiyon olalım. Valla gözümde Işıl'lı ve Bahar'lı kadronun kazandığı ikincilikler kadar değeri olmaz. Dediğim gibi duygusal düşünüyorum kabul! Ancak ben komple yabancılardan oluşan bir takım istemiyorum!

Devşirmemiz de olsun. İlk beşte Türk olmasın. Ondan sonra biz şampiyon olalım. Valla gözümde Işıl'lı ve Bahar'lı kadronun kazandığı ikincilikler kadar değeri olmaz. Dediğim gibi duygusal düşünüyorum kabul! Ancak ben komple yabancılardan oluşan bir takım istemiyorum!

Melisa da Bahar da, Bahar ve Işıl'ı kesemez zaten. Rotasyona koyabileceğimiz Gülşah ve Şaziye'den başka yerli olmadığına göre devşirme alınacak tabi ki. Son 3 senede 2 devşirme kullandıkzaten.

Avrupa bayanlar şampiyonası takip ediyorsanız farkı gorursunuz.Bizim 1 tane uzunumuz varsa adamlarda 4 tane uzun oynucak kişi var.Hatta cek cumhuriyetindeki 3 numara oynayan kızı bizim ligde 5 numara rahat oynar.Bahar ışıl,tugba tabikide kadromuzda olucak ama avrupa hedefiniz yüksekte rotasyonumuz bir o kadar genis olucak...

ben ışıl bahar oynamasınmı dedim. sanki cok iyi türk oyuncular varda. barbara turner benchte durur işte işe yarar. melisacan ve tugba palazoglu gidip. gizem yavuz yasemin horasan(cok begendigim biri degil zorunluluktan) ve barbara turner alınmalı. seneyede taurasi giderse. cek oyuncu elitova alınmalı. o oyuncuda cok büyük potansiyel var.

Taurasi Seimone'u arattırmaz.

Geri
Üst Alt