2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

en azından türkiyede sampiyonluk garanti :D

en azından türkiyede sampiyonluk garanti :D

Katılmıyorum. Türkiye'de şampiyon olmak bence Avrupa'da şampiyon olmaktan daha zor.

Fenerbahçe'yi Avrupa'da karşılaşsak parçalarız ama Türkiye'de zor. En azından bence garanti diye bir şey yok.

Katılmıyorum. Türkiye'de şampiyon olmak bence Avrupa'da şampiyon olmaktan daha zor.

Fenerbahçe'yi Avrupa'da karşılaşsak parçalarız ama Türkiye'de zor. En azından bence garanti diye bir şey yok.

zormu dalgami geciyon finale kadar karsına kim geliyor Türkiyedede 3 maç yenmen gerekiyormu tina fowles ve diana aynı anda oynayabilecek.

Ayrıca avrupada final eight olucak 3 mac arka arkaya oynucan yani günlük performanslar sakatliklar cok onemli olucak...

zormu dalgami geciyon finale kadar karsına kim geliyor Türkiyedede 3 maç yenmen gerekiyormu tina fowles ve diana aynı anda oynayabilecek.

Ayrıca avrupada final eight olucak 3 mac arka arkaya oynucan yani günlük performanslar sakatliklar cok onemli olucak...

Katılıyorum ama adamların kadrosu da boş bir kadro değil. Yerlileri bir kere bizimkilerden kat kat iyi. Birsel Avrupa'nın en iyi guardlarından biri ki bunu son Avrupa şampiyonasında net bir şekilde gördük. Nevriye desen zaten en iyi beşe seçildi. Harika bir 4 numara. Bizim de yabancılarımız harika. Taurasi Penny'den, Alba Torrens, Angel'den Tina'da Matovic'den veya Tamane'den daha iyi oyuncular. Fakat öyle garantiledik diye bir şey yok bence.

Eğer Fowles veya Tina yerine Stepanova, Leuchanka veya Perovanovic'i almış olsaydık o zaman %90 şampiyonuz derdim. %10 u da taş düşebilir ayı çıkabilir gibi ihtimalleri göz önüne alarak vermiyorum. 4 numarada Nevriye'nin karşısında Bahar ile, 1 numarada Birsel'in karşısında Işıl ile çok zayıf kalıyoruz bence. Hatta onların Taurasi karşısında Penny ile, Torrens karşısında Angel ile kaldıklarından daha fazla zayıf kalıyoruz bence. Neyse ki pota altında Tina ve Fowles gibi iki canavarımız olacak. Bence bizim takımımız farkını pota altında ortaya koyacaktır.

tabiki hayatta hiç birşey kesin değildir hele basketbolda hiç kesin değildir.Benim garantiledik derken eskiden kadro kalitesi olarak 1adım asagıda veya salon dezavantaji yasardık bu yıl sahayı aldık ama malum olaylardan dolayı federasyon fb iliskisinden kaybettik bu yılda kadro olarak hiç geri deiliz ve yabancılardan alabilcegimiz en iyi oyuncuları aldık...

Angel-Penny anlaşamaz rahat olun. Zaten ezikler bütün maç Diana'ya küfür edecek, Penny de oynayamayacak haliyle.

ke soruşturmasının etkileri basketbola da sıçradı ve Fenerbahçe Bayan takımı oyuncularına, “Durumumuz belli değil. Kendinize kulüp bakabilirsiniz” mesajı verildi.

Sponsoru (Ülker) olduğu için Fenerbahçe Erkek Takımı’nın şimdilik bu gelişmeden etkilenmediği ancak risk altında olduğu belirtildi.

Bayan takımı oyuncuları ile yapılan toplantıda, “Sözleşmeleriniz devam ediyor ama gecikmeler olabilir veya başka aksiliklerle karşılaşabiliriz. Şimdiden gelecekte olacakları tam olarak kestirmemiz mümkün değil. Başka kulüplere gitmek isterseniz, size her türlü kolaylık gösterilecektir” denildi.

Bu gelişme üzere menajerleri öncelikli olarak Galatasaray’a, sonra da bazı Avrupa takımlarına, Nevriye Yılmaz ve Birsel Vardarlı’yı önerdi. Vardarlı için yapılan konuşmalarda belli noktaya gelindiği öğrenildi.

Galatasaray'a soruldu: Nevriye ve Birsel'i ister misiniz? - BASKETFAUL

Bu site güvenilir midir?

Güvenilir.

Ntvspor'da da verdiler. Eğer doğruysa bunlar lig hiç oynanmasın bize rakip kalmıyor :D

Nevriye bize çok lazım. Rakiplerin pota altısı bizden daha iyi durumda.

Salsabasket de yazdı büyük ihtimal doğru haber. Birsel-Esmeral-Nevriye ... Çok mu acımasız oldum :D

Geri
Üst Alt