2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Birsel Vardarlı, Esmeral Tunçluer ve Nevriye Yılmaz :lol:

Birsel gelsin diğerleri gelmesede olur

Nevriye şu anda kesinlikle dünyanın en iyi bir kaç 4 numarasından biri. Neye mal olursa olsun almalıyız bence.

Hatta Birsel'i de almalıyız ki herkes korksun bizden. Ancak şunu da itiraf etmeliyim ki; Fenerbahçe'nin iddialı olmadığı bir lig çok yavan olacak.

Senin bir kaç anlayışın ne?

Candace Parker

Lauren Jackson

Sancho Lyttle

Crystal Langhorne

Rebekkah Brunson

Candice Dupree

Sophia Young

Ebony Hoffman

Michelle Snow

Anastasiya Verameyenka

Maria Stepanova

Irina Osipova

Yelena Luechanka

Bu isimlerin hepsi tartışmasın Nevriye'den iyi oyuncular. Brunson

Candice Dupree

Sophia Young

Ebony Hoffman

Michelle Snow

Anastasiya Verameyenka

Maria Stepanova

Irina Osipova

Yelena Luechanka

Bu isimlerin hepsi tartışmasın Nevriye'den iyi oyuncular.

Senin bir kaç anlayışın ne?

Candace Parker

Lauren Jackson

Sancho Lyttle

Crystal Langhorne

Rebekkah Brunson

Candice Dupree

Sophia Young

Ebony Hoffman

Michelle Snow

Anastasiya Verameyenka

Maria Stepanova

Irina Osipova

Yelena Luechanka

Bu isimlerin hepsi tartışmasın Nevriye'den iyi oyuncular. Brunson

Candice Dupree

Sophia Young

Ebony Hoffman

Michelle Snow

Anastasiya Verameyenka

Maria Stepanova

Irina Osipova

Yelena Luechanka

Bu isimlerin hepsi tartışmasın Nevriye'den iyi oyuncular.

+ Erika de Souza

Swin Cash

Iva Perovanovic

Asjha Jones

Danielle Adams

diye uzar gider liste :o

Saydığınız oyuncuların bazıları 5 numara.Bazıları kıtadışı. En iyi 2 yerli oyuncudan birinden bahsediyoruz. O saydığınız isimler için yabancı sınırı ayarlamak zorundayız.Nevriye için böyle bir dertte yok. Şu an tüm Dünya üzerindeki bizim için en ideal 4 numara Nevriye

Saydığınız oyuncuların bazıları 5 numara.Bazıları kıtadışı. En iyi 2 yerli oyuncudan birinden bahsediyoruz. O saydığınız isimler için yabancı sınırı ayarlamak zorundayız.Nevriye için böyle bir dertte yok. Şu an tüm Dünya üzerindeki bizim için en ideal 4 numara Nevriye

Arkadaş "dünyanın en iyi birkaç 4 numarasından biri" dedi de onun için kıta dışı olmasının bir mahsuru yok. Türkiye'nin en iyi 2 4 numarasından biri diyebiliriz Nevriye için Bahar üzerinde durulursa ilerde geçebilir Nevriye'yi.

Nevriye da tam 4 değil ki eskiden daha çok 5 oynardı son dönemlerde 4'e kaydı. Sayılan isimlerin hepsi rahatlıkla 4 oynayan isimler, ya milli takımda ya kendi takımlarında 4 oynuyorlar.

Nevriye'ye gerek yok kesinlikle. Ligde rakibimiz kalmayacağına göre 3 ABD'linin en ufak bir anlamı yok. Tina, Fowles'tan birini gönderip koyarım Verameyenka'yı, 2 tane Nevriye çıkartır. Sancho Lyttle-Lauren Jakcson pota altına koy bakalım Nevriye'yi bir şey yapabiliyor mu? Ligde de Bahar oynar 30-35 dakika kendini geliştirir. 2 yıl sonra Nevriye diye bir oyuncu kalmıyor ortada.

Nevriye da tam 4 değil ki eskiden daha çok 5 oynardı son dönemlerde 4'e kaydı. Sayılan isimlerin hepsi rahatlıkla 4 oynayan isimler, ya milli takımda ya kendi takımlarında 4 oynuyorlar.

Nevriye'ye gerek yok kesinlikle. Ligde rakibimiz kalmayacağına göre 3 ABD'linin en ufak bir anlamı yok. Tina, Fowles'tan birini gönderip koyarım Verameyenka'yı, 2 tane Nevriye çıkartır. Sancho Lyttle-Lauren Jakcson pota altına koy bakalım Nevriye'yi bir şey yapabiliyor mu? Ligde de Bahar oynar 30-35 dakika kendini geliştirir. 2 yıl sonra Nevriye diye bir oyuncu kalmıyor ortada.

Nevriye fizik olarak eski gücünde olmadığı için şutunu geliştirdi 4e kaydı. 5 numara olarak kalsaydı Fowles falan dağıtırdı Nevriye'yi.

Arkadaş "dünyanın en iyi birkaç 4 numarasından biri" dedi de onun için kıta dışı olmasının bir mahsuru yok. Türkiye'nin en iyi 2 4 numarasından biri diyebiliriz Nevriye için Bahar üzerinde durulursa ilerde geçebilir Nevriye'yi.
valla erkeklerde bile zor bulunur nevriye gibi 4 numara. tabi kıvrak olmayışı onun handikapı.

Erkeklerde zor bulunur nasıl bir mantık ya? Ne özelliği var ki bu kadar? :o Şurada 15 tane net kadın saydık lafa bak.

Erkeklerde zor bulunur nasıl bir mantık ya? Ne özelliği var ki bu kadar? :o Şurada 15 tane net kadın saydık lafa bak.
atış özelligiyle ilgili söyledim. avrupa sampiyonasında nevriyenin kim oldugunu zaten en iyi 5 e secilerek gösterdi. kendimizi kandırmayalım.

yahu bizim ülkede neden türk oyuncuyu tüh kaka etmeye calışırlar anlamam. 50 tane isimi saymış oraya hepsi nevriyeden iyi diye. o hofman nasıl oluyorda nevriyeden iyi oyuncu oluyor yahu.

Hoffman her özelliğiyle Nevriye'den iyidir. WNBA kariyeriyle döver Nevriye'yi. Büyük ihtimalle tanımadığın için fazla anlatmayacağım. Bunun dışında Nevriye kim ne özelliği var, ne kariyeri var, ne yapmış bu güne kadar? Şutu mu mükemmel? Değil. Ribaundu mu mükemmel? Değil. Savunması mı mükemmel? Değil. Hepsinde vasat olan sadece Türk olduğu için değer görmüş Avrupa'da ilk 10'a giremeyecek uzun. Turnuvada ilk 5'e seçilmesi hiçbir şey ifade etmez. 1 sene önce Dünya Şampiyonası'nda Horakova MVP seçilmiş ilk 5'e girmişti? Şimdi Horakova dünyanın en iyi oyuncusu, en iyi guardı mı? Leuchanka dünyanın en iyi pivotu mu? Şu yukarıda yazılan isimlerin hepsi çok net iyidir Nevriye'den. Tartışılmaz bile. Bu arada Ebonny Hoffman milli takıma seçilmiş bir oyuncudur. Değil. Ribaundu mu mükemmel? Değil. Savunması mı mükemmel? Değil. Hepsinde vasat olan sadece Türk olduğu için değer görmüş Avrupa'da ilk 10'a giremeyecek uzun. Turnuvada ilk 5'e seçilmesi hiçbir şey ifade etmez. 1 sene önce Dünya Şampiyonası'nda Horakova MVP seçilmiş ilk 5'e girmişti? Şimdi Horakova dünyanın en iyi oyuncusu, en iyi guardı mı? Leuchanka dünyanın en iyi pivotu mu? Şu yukarıda yazılan isimlerin hepsi çok net iyidir Nevriye'den. Tartışılmaz bile. Bu arada Ebonny Hoffman milli takıma seçilmiş bir oyuncudur.

Hoffman her özelliğiyle Nevriye'den iyidir. WNBA kariyeriyle döver Nevriye'yi. Büyük ihtimalle tanımadığın için fazla anlatmayacağım. Bunun dışında Nevriye kim ne özelliği var, ne kariyeri var, ne yapmış bu güne kadar? Şutu mu mükemmel? Değil. Ribaundu mu mükemmel? Değil. Savunması mı mükemmel? Değil. Hepsinde vasat olan sadece Türk olduğu için değer görmüş Avrupa'da ilk 10'a giremeyecek uzun. Turnuvada ilk 5'e seçilmesi hiçbir şey ifade etmez. 1 sene önce Dünya Şampiyonası'nda Horakova MVP seçilmiş ilk 5'e girmişti? Şimdi Horakova dünyanın en iyi oyuncusu, en iyi guardı mı? Leuchanka dünyanın en iyi pivotu mu? Şu yukarıda yazılan isimlerin hepsi çok net iyidir Nevriye'den. Tartışılmaz bile. Bu arada Ebonny Hoffman milli takıma seçilmiş bir oyuncudur. Değil. Ribaundu mu mükemmel? Değil. Savunması mı mükemmel? Değil. Hepsinde vasat olan sadece Türk olduğu için değer görmüş Avrupa'da ilk 10'a giremeyecek uzun. Turnuvada ilk 5'e seçilmesi hiçbir şey ifade etmez. 1 sene önce Dünya Şampiyonası'nda Horakova MVP seçilmiş ilk 5'e girmişti? Şimdi Horakova dünyanın en iyi oyuncusu, en iyi guardı mı? Leuchanka dünyanın en iyi pivotu mu? Şu yukarıda yazılan isimlerin hepsi çok net iyidir Nevriye'den. Tartışılmaz bile. Bu arada Ebonny Hoffman milli takıma seçilmiş bir oyuncudur.

Tugay malesef kendini tekrar ediyorsun:(

:D

Cepten yazıyorum böyle oluyor nedense. :(

bunların şaka oldugunu söyle. avrupa karması dünya karmasınada cagrıldı bu kadın. şutu nasıl iyi degilmiş ben hala anlayamadım. ben yanlışmı kişiyi izliyorum. harakova zamanında baya iyi oyuncuydu. şimdi performansı düşmüşte olabilir. bende nevriye en iyi 4 numara demiyorumki. hofmanı ben fenerde izledim evet iyi oyuncu ama nevriye kadar degil.

yani demek istedigim nevriye dünyanın en iyi 4 veya 5 numarası olmayabilir. ama her takımda oynar bukadar basit:)

sana bişey diyimmi tugay sen kıl oldugun oyunculara cok takıyor, begendigin oyunculara ise degerinden 2 kat deger veriyorsun. mesela agustusu taurasinden daha üstün tutma cabaların. nevriyenin iyi bir şutör oldugunu kabul etmemn gibi.::)

Ulan Tugay okurken "ben bunu bir yerden hatırlıyorum" demiştim :asd:

bunların şaka oldugunu söyle. avrupa karması dünya karmasınada cagrıldı bu kadın. şutu nasıl iyi degilmiş ben hala anlayamadım. ben yanlışmı kişiyi izliyorum. harakova zamanında baya iyi oyuncuydu. şimdi performansı düşmüşte olabilir. bende nevriye en iyi 4 numara demiyorumki. hofmanı ben fenerde izledim evet iyi oyuncu ama nevriye kadar degil.

Dünya karmasına ne zaman çağırıldı? Bilmiyorum cidden.

Şutu mükemmel falan değil orta. Ebonny'nin şutu daha iyi mesela. O sezon attığı üçlüklerle hep fark yaratmıştı. Horakova eskiden falan değil geçen Eylül'de MVP seçildi, yani geçen sezon izlediğin performansla. Ebonny ABD milli takımına çağırılmış. Indiana ile takımın en iyi uzunu konumundayken konferans şampiyonu olmuş bir oyuncudur. Nevriye'den kesinlikle daha iyidir, normalde tartışılacak bir şey değil bu ama sen zorluyorsun.

Geri
Üst Alt