Irem Tahmaz
Kırmızı Üye
- 15 Mayıs 2011
- 1.298
- 0
- 996
Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu
Birsel Vardarlı, Esmeral Tunçluer ve Nevriye Yılmaz :lol:
Birsel Vardarlı, Esmeral Tunçluer ve Nevriye Yılmaz :lol:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nevriye şu anda kesinlikle dünyanın en iyi bir kaç 4 numarasından biri. Neye mal olursa olsun almalıyız bence.
Hatta Birsel'i de almalıyız ki herkes korksun bizden. Ancak şunu da itiraf etmeliyim ki; Fenerbahçe'nin iddialı olmadığı bir lig çok yavan olacak.
Senin bir kaç anlayışın ne?
Candace Parker
Lauren Jackson
Sancho Lyttle
Crystal Langhorne
Rebekkah Brunson
Candice Dupree
Sophia Young
Ebony Hoffman
Michelle Snow
Anastasiya Verameyenka
Maria Stepanova
Irina Osipova
Yelena Luechanka
Bu isimlerin hepsi tartışmasın Nevriye'den iyi oyuncular. Brunson
Candice Dupree
Sophia Young
Ebony Hoffman
Michelle Snow
Anastasiya Verameyenka
Maria Stepanova
Irina Osipova
Yelena Luechanka
Bu isimlerin hepsi tartışmasın Nevriye'den iyi oyuncular.
Saydığınız oyuncuların bazıları 5 numara.Bazıları kıtadışı. En iyi 2 yerli oyuncudan birinden bahsediyoruz. O saydığınız isimler için yabancı sınırı ayarlamak zorundayız.Nevriye için böyle bir dertte yok. Şu an tüm Dünya üzerindeki bizim için en ideal 4 numara Nevriye
Nevriye da tam 4 değil ki eskiden daha çok 5 oynardı son dönemlerde 4'e kaydı. Sayılan isimlerin hepsi rahatlıkla 4 oynayan isimler, ya milli takımda ya kendi takımlarında 4 oynuyorlar.
Nevriye'ye gerek yok kesinlikle. Ligde rakibimiz kalmayacağına göre 3 ABD'linin en ufak bir anlamı yok. Tina, Fowles'tan birini gönderip koyarım Verameyenka'yı, 2 tane Nevriye çıkartır. Sancho Lyttle-Lauren Jakcson pota altına koy bakalım Nevriye'yi bir şey yapabiliyor mu? Ligde de Bahar oynar 30-35 dakika kendini geliştirir. 2 yıl sonra Nevriye diye bir oyuncu kalmıyor ortada.
valla erkeklerde bile zor bulunur nevriye gibi 4 numara. tabi kıvrak olmayışı onun handikapı.Arkadaş "dünyanın en iyi birkaç 4 numarasından biri" dedi de onun için kıta dışı olmasının bir mahsuru yok. Türkiye'nin en iyi 2 4 numarasından biri diyebiliriz Nevriye için Bahar üzerinde durulursa ilerde geçebilir Nevriye'yi.
atış özelligiyle ilgili söyledim. avrupa sampiyonasında nevriyenin kim oldugunu zaten en iyi 5 e secilerek gösterdi. kendimizi kandırmayalım.Erkeklerde zor bulunur nasıl bir mantık ya? Ne özelliği var ki bu kadar?Şurada 15 tane net kadın saydık lafa bak.
Hoffman her özelliğiyle Nevriye'den iyidir. WNBA kariyeriyle döver Nevriye'yi. Büyük ihtimalle tanımadığın için fazla anlatmayacağım. Bunun dışında Nevriye kim ne özelliği var, ne kariyeri var, ne yapmış bu güne kadar? Şutu mu mükemmel? Değil. Ribaundu mu mükemmel? Değil. Savunması mı mükemmel? Değil. Hepsinde vasat olan sadece Türk olduğu için değer görmüş Avrupa'da ilk 10'a giremeyecek uzun. Turnuvada ilk 5'e seçilmesi hiçbir şey ifade etmez. 1 sene önce Dünya Şampiyonası'nda Horakova MVP seçilmiş ilk 5'e girmişti? Şimdi Horakova dünyanın en iyi oyuncusu, en iyi guardı mı? Leuchanka dünyanın en iyi pivotu mu? Şu yukarıda yazılan isimlerin hepsi çok net iyidir Nevriye'den. Tartışılmaz bile. Bu arada Ebonny Hoffman milli takıma seçilmiş bir oyuncudur. Değil. Ribaundu mu mükemmel? Değil. Savunması mı mükemmel? Değil. Hepsinde vasat olan sadece Türk olduğu için değer görmüş Avrupa'da ilk 10'a giremeyecek uzun. Turnuvada ilk 5'e seçilmesi hiçbir şey ifade etmez. 1 sene önce Dünya Şampiyonası'nda Horakova MVP seçilmiş ilk 5'e girmişti? Şimdi Horakova dünyanın en iyi oyuncusu, en iyi guardı mı? Leuchanka dünyanın en iyi pivotu mu? Şu yukarıda yazılan isimlerin hepsi çok net iyidir Nevriye'den. Tartışılmaz bile. Bu arada Ebonny Hoffman milli takıma seçilmiş bir oyuncudur.
bunların şaka oldugunu söyle. avrupa karması dünya karmasınada cagrıldı bu kadın. şutu nasıl iyi degilmiş ben hala anlayamadım. ben yanlışmı kişiyi izliyorum. harakova zamanında baya iyi oyuncuydu. şimdi performansı düşmüşte olabilir. bende nevriye en iyi 4 numara demiyorumki. hofmanı ben fenerde izledim evet iyi oyuncu ama nevriye kadar degil.Hoffman her özelliğiyle Nevriye'den iyidir. WNBA kariyeriyle döver Nevriye'yi. Büyük ihtimalle tanımadığın için fazla anlatmayacağım. Bunun dışında Nevriye kim ne özelliği var, ne kariyeri var, ne yapmış bu güne kadar? Şutu mu mükemmel? Değil. Ribaundu mu mükemmel? Değil. Savunması mı mükemmel? Değil. Hepsinde vasat olan sadece Türk olduğu için değer görmüş Avrupa'da ilk 10'a giremeyecek uzun. Turnuvada ilk 5'e seçilmesi hiçbir şey ifade etmez. 1 sene önce Dünya Şampiyonası'nda Horakova MVP seçilmiş ilk 5'e girmişti? Şimdi Horakova dünyanın en iyi oyuncusu, en iyi guardı mı? Leuchanka dünyanın en iyi pivotu mu? Şu yukarıda yazılan isimlerin hepsi çok net iyidir Nevriye'den. Tartışılmaz bile. Bu arada Ebonny Hoffman milli takıma seçilmiş bir oyuncudur. Değil. Ribaundu mu mükemmel? Değil. Savunması mı mükemmel? Değil. Hepsinde vasat olan sadece Türk olduğu için değer görmüş Avrupa'da ilk 10'a giremeyecek uzun. Turnuvada ilk 5'e seçilmesi hiçbir şey ifade etmez. 1 sene önce Dünya Şampiyonası'nda Horakova MVP seçilmiş ilk 5'e girmişti? Şimdi Horakova dünyanın en iyi oyuncusu, en iyi guardı mı? Leuchanka dünyanın en iyi pivotu mu? Şu yukarıda yazılan isimlerin hepsi çok net iyidir Nevriye'den. Tartışılmaz bile. Bu arada Ebonny Hoffman milli takıma seçilmiş bir oyuncudur.

bunların şaka oldugunu söyle. avrupa karması dünya karmasınada cagrıldı bu kadın. şutu nasıl iyi degilmiş ben hala anlayamadım. ben yanlışmı kişiyi izliyorum. harakova zamanında baya iyi oyuncuydu. şimdi performansı düşmüşte olabilir. bende nevriye en iyi 4 numara demiyorumki. hofmanı ben fenerde izledim evet iyi oyuncu ama nevriye kadar degil.