2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Yukarıda verdiğim istatistikler Eurolige istatistikleri. Türkiye ligi değil.

Ayrıca sadece sayı istatistiği de yok orada. Rebound var, asist var.

Son olarak "Dupree 10 tana net Nevriye eder."

Tartışmayı uzatmanın bir anlamı yok. Zira FB düşmanlığı mantığınızın önüne geçiyor gecenin bu saatinde. Hele Osipova daha da komik olmuş.
Osipovaya katılıyorum ama Dupree Amerika Milli Takımında oynamış,Wnba'de ribaunt ve blok kralı olmuş bir oyuncu.Nevriye nasıl daha iyi oluyor?

Osipovaya katılıyorum ama Dupree Amerika Milli Takımında oynamış,Wnba'de ribaunt ve blok kralı olmuş bir oyuncu.Nevriye nasıl daha iyi oluyor?

Çünkü ben Dupree'yi ezelden beri beğenmem. Bu benim şahsi görüşümdür. Hadi diyelim ki Dupree daha iyi bir 4 numara. Ancak 10 kat falan abartı.

Eger fener bu oyuncularin gitmesine izin veriyorsa ki inanmiyorum ve bizde etik olmaz diye bir sebepten bu oyunculari almiyorsak,kimse kusura bakmasin ama böyle bir durumda kerizligin en büyügünü yapmis oluruz.Etik davranisi fenerden baka her takima karsi desteklerim ama fenere karsi desteklemem.Yemisim etigini,daha gecen seneye kadar baskette,bu senede erkek futbolda bunlar degilmiydi cimbom kümeye diyenler,herkes hakettigini yasasin.Acirsan,acinacak duruma düsersin,takimimiz ne badireler atlatti,ne krizlerden gecti,bunlar bize ecidimi,yoksa tam tersine dalgami gecti.Cumhuriyet icinde cumhuriyet olduklarini sanan bu takimin düsecegi hic bir duruma zerre kadar üzülmem.

Cathings bizdeydi charlesten daha iyi kesinlikle

Yukarıda verdiğim istatistikler Eurolige istatistikleri. Türkiye ligi değil.

Ayrıca sadece sayı istatistiği de yok orada. Rebound var, asist var.

Son olarak "Dupree 10 tana net Nevriye eder."

Tartışmayı uzatmanın bir anlamı yok. Zira FB düşmanlığı mantığınızın önüne geçiyor gecenin bu saatinde. Hele Osipova daha da komik olmuş.

Cidden ağır saçmalıyorsun. Nevriye Dupree'den iyi ne demek ya, böyle bir komedi olabilir mi? Dünyanın her yerinde gülerler buna. Tanımadığına bir kere bile izlemediğine eminim artık. ABD milli takımı oyuncusu, WNBA All-Star'ına seçilmiş Dupree'den dünyanın en iyi 3. 4 numarasından bahsediyoruz. Biraz daha utanmasan bilmesen Candace Parker'dan da iyi diyeceksin.

Osipova'ya sıradan demen ayrı bir saçmalık. Osipova yılldardır Maria Stepanova ve Ann Wauters ile birlikte Avrupa'nın en iyi 3 uzunundan biriydi. Spartak'ın tüm başarılarında da büyük pay sahibiydi.

İstatistikler mini etek gibidir ile başlayan futbol sözünü basketbola uyarlayıp söyleyen sendin, şimdi istatistikten bahsediyorsun. Ribaund geçen 3 isim var demişsin 5 kişi geçmiş senin verdiğin istatistiklere göre. Üstelik geçtiklerin yarısının süresi az, yarısının yanında ribaundu çok iyi başka bir uzun var.

Nevriye Dupree'den, Sancho Lyttle'dan iyi dedikten sonra ben senle basketbol falan tartışmam. Kerem Tunçeri Derrick Rose'dan iyi demek gibi bir şey bu. En ufak fark yok. Şöyle 2-3 yıl daha takip et.

Nevriye Dupree'den iyi ne demek ya, böyle bir komedi olabilir mi?

Şu demek: Nevriye Dupree'den daha iyi bir oyuncu! Bilmem ki nasıl anlatayım başka.

Dünyanın her yerinde gülerler buna.

Emin ol; Senin en azından son yıllardaki Osipova, Leuchanka, Verameyanka Nevriye'den daha iyi 4 numara oyuncularıdır tespitine gülenlerin sayısından daha az olacaktır. Ayrıca benim düşünceme Dünyanın veya senin gülmen benim umrumda mı sence?

ABD milli takımı oyuncusu, WNBA All-Star'ına seçilmiş Dupree'den dünyanın en iyi 3. 4 numarasından bahsediyoruz.

WNBA all star neden bir ölçüt oluyor ki? Nevrie WNBA'da mi oynamış? Oynasa idi seçileceğinde benim hiç bir şüphem yok.

Osipova'ya sıradan demen ayrı bir saçmalık. Osipova yılldardır Maria Stepanova ve Ann Wauters ile birlikte Avrupa'nın en iyi 3 uzunundan biriydi. Spartak'ın tüm başarılarında da büyük pay sahibiydi.

Ben bir kariyer kıyası yaptığımı hatırlamıyorum. Osipova'nın kariyeri kimin umrunda? Ben güncel duruma bakıyorum ve Osipova'da hiç bir şey görmüyorum.

İstatistikler mini etek gibidir ile başlayan futbol sözünü basketbola uyarlayıp söyleyen sendin, şimdi istatistikten bahsediyorsun.

Hala daha aynı şekilde düşünüyorum ancak ya siz? İstatistiklere güvenen kişilere cevap vermenin en iyi yolu istatistikleri göstermektir.

Nevriye Dupree'den, Sancho Lyttle'dan iyi dedikten sonra ben senle basketbol falan tartışmam.

Biri mi zorluyor ki sene benle tartışmaya?

Tanımadığına bir kere bile izlemediğine eminim artık.

Hiç izlemediğim kişiler hakkında yorum yapacak kadar karatersiz biri değilimdir. Her şeyi kabul ederim böyle desteksiz hakaretlerinizi asla!

Benim kişisel görüşüm size göre saçma veya komik olabilir ancak bu benim görüşümü değiştiremez.

Şu demek: Nevriye Dupree'den daha iyi bir oyuncu! Bilmem ki nasıl anlatayım başka.

Emin ol; Senin en azından son yıllardaki Osipova, Leuchanka, Verameyanka Nevriye'den daha iyi 4 numara oyuncularıdır tespitine gülenlerin sayısından daha az olacaktır. Ayrıca benim düşünceme Dünyanın veya senin gülmen benim umrumda mı sence?

WNBA all star neden bir ölçüt oluyor ki? Nevrie WNBA'da oynamış? Oynasa idi seçileceğinde benim hiç bir şüphem yok.

Ben bir kariyer kıyası yaptığımı hatırlamıyorum. Osipova'nın kariyeri kimin umrunda? Ben güncel duruma bakıyorum ve Osipova'da hiç bir şey görmüyorum.

Hala daha aynı şekilde düşünüyorum ancak ya siz? İstatistiklere güvenen kişilere cevap vermenin en iyi yolu istatistikleri göstermektir.

Biri mi zorluyor ki sene benle tartışmaya?
Nevriye kısa bir süre Wnba'de oynadı.Aşırı başarısız olup Avrupaya döndü.Nevriye ve Dupree'yi kıyaslamak ayıptır yazıktır günahtır. Shumpert Lebrondan daha iyi oyuncu demek gibi bir şeydir

Nevriye kısa bir süre Wnba'de oynadı.Aşırı başarısız olup Avrupaya döndü.Nevriye ve Dupree'yi kıyaslamak ayıptır yazıktır günahtır. Shumpert Lebrondan daha iyi oyuncu demek gibi bir şeydir

Dediğim gibi; ben kariyer kıyası yapmıyorum. Güncel verimden bahsediyorum. O zaman Nevriye daha 23 yaşında çok genç bir oyuncu idi ve çok kısa bir süre kaldı.

Cevaplara bak, önce söyle sonra yok benim görüşüm yok ben böyle düşünüyorum.Klasik söyleyecek bir şey kalmadı durumu. Bir bilgi daha vereyim sana lazım olur. Nevriye WNBA'de oynadı 2001 falan bunu da bilmiyormuşsun. WNBA'de All Star'a öyle önüne gelen seçimiyor herhalde. Neyse uzak böyle şeyler sana. Bir de Osipova için eskiden Nevriye'den iyiydi gibi bir şey söylemiş gibi oldum. Hayır Osipova eskiden de Nevriye'den iyiydi şimdi de Nevriye'den iyi.r Osipova eskiden de Nevriye'den iyiydi şimdi de Nevriye'den iyi.

Ha şunu da sorayım benim için istatistikler ne zaman önemli olmuş? Hangi mesajımda istatistiklerle karşılaştırma yapmışım söylersen iyi olur. Zira istatistiklerle ne oyuncu karşılaştırırım, överim. Yazdığına göre tam tersi çıkıyor da.

Cevaplara bak, önce söyle sonra yok benim görüşüm yok ben böyle düşünüyorum.Klasik söyleyecek bir şey kalmadı durumu. Bir bilgi daha vereyim sana lazım olur. Nevriye WNBA'de oynadı 2001 falan bunu da bilmiyormuşsun. WNBA'de All Star'a öyle önüne gelen seçimiyor herhalde. Neyse uzak böyle şeyler sana. Bir de Osipova için eskiden Nevriye'den iyiydi gibi bir şey söylemiş gibi oldum. Hayır Osipova eskiden de Nevriye'den iyiydi şimdi de Nevriye'den iyi.r Osipova eskiden de Nevriye'den iyiydi şimdi de Nevriye'den iyi.

Ha şunu da sorayım benim için istatistikler ne zaman önemli olmuş? Hangi mesajımda istatistiklerle karşılaştırma yapmışım söylersen iyi olur. Zira istatistiklerle ne oyuncu karşılaştırırım, överim. Yazdığına göre tam tersi çıkıyor da.

Bilgiyi doğru ver bari. Nevriye 2001 de değil 2004 te San Antonio'da oynadı. Başarılı olamadı. Daha önceleri sadece kamplara katıldı o kadar. Osipova'nın şimdi Nevriye'den iyi olduğunu iddia eden biri ile basketbol konuşmam ben. ;)

En azından bir bilgim var tarihte yanılmışım. Senin gibi yerlerden bakıp da söyleyebilirdim. 5 dakika önce "Nevrie WNBA'da oynamış? Oynasa idi

seçileceğinde benim hiç bir şüphem yok" yazıp şimdi o günleri biliyormuş gibi konuşan biriyle hiçbir şey konuşmam ben. ;)

Abi yapmayın etmeyim Nevriye Dupree'den nasıl iyi oyuncu olur :asd:

Dediğim gibi; ben kariyer kıyası yapmıyorum. Güncel verimden bahsediyorum. O zaman Nevriye daha 23 yaşında çok genç bir oyuncu idi ve çok kısa bir süre kaldı.

Dupree de 1984 doğumlu şu an 27 yaşında ve WNBA'e 2006 yılında girdi yani 5 yıl önce yani 22 yaşında ve 13.7 sayı ortalamsıyla oynadı ilk senesinde ;)

Dupree'me laf yok.Yakarım bu forumu yakarıımmmmm. :D

Fenerbahçe'den hiçbir oyuncuyu kadroda görmek istemem farklı sebeplerden dolayı ama bugün Murat Tümer'in dedikleri doğruysa bir zahmet hem kendisi hem basketbol şubesinde bulunanlar görevlerini bıraksınlar.Ne demek rakibe centilmenlik falan onlar bize zamanında öyle mi yapmışlardı?

Fenerbahçe'den hiçbir oyuncuyu kadroda görmek istemem farklı sebeplerden dolayı ama bugün Murat Tümer'in dedikleri doğruysa bir zahmet hem kendisi hem basketbol şubesinde bulunanlar görevlerini bıraksınlar.Ne demek rakibe centilmenlik falan onlar bize zamanında öyle mi yapmışlardı?

Bir bırakamadık şu centilmenliği.Bizlere yapmadıkları kalmadı hala centilmenlik peşindeyiz.

Barış Çamur da twitter'dan yazmış. Doğruymuş o olay :o

Fenerbahçe'de Angel ve Penny gidici gibi. Matovic de gider bu haberlere göre. Bu sezon finali Botaş ya da Beşiktaş ile oynarız bu gidişle. :D

Fenerbahçe'de Angel ve Penny gidici gibi. Matovic de gider bu haberlere göre. Bu sezon finali Botaş ya da Beşiktaş ile oynarız bu gidişle. :D

O değil de Taurasi'yi alırken etikten bahsetmiyoruz Birsel'i alırken etik olmaz diyoruz. Birsel'i alsak bir de Avrupa'lı uzun ile Euroleague'in en büyük adayı oluruz ama işte :o

Açıklama şöyle bitiyor :
Önümüzdeki sezon transfer döneminde neler olur, bilemiyorum. Bu sezon için şu anda F.Bahçe’den transfer yapmayacağız.’

Zaten Birsel'in 1 yıllık daha sözleşmesi var heralde sözleşme bitince alabiliriz bence.

Geri
Üst Alt