2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Sercan,mesele alıp almamak değil zihniyette rakibin düşmüşse vuracaksın tıpkı onların yaptığı gibi.Birsel'in sözleşmesi var ama neticede oyuncular bize önerilmiş yine haber doğruysa tabi.Yani iş bizde bitiyor.

Bunlar gecen sene 1001 türlü dolaplar cevirerek kızlarımızın emeğini çalan insanlardı. Bugün kimileri metriste, ardında kalanları ise gördüğümüz gibi güçsüz durumda. Peki bizim yönetimimiz ne yapıyor; sırf aramız bozulmasın, etik değerler yerle bir olmasın, rakibimiz gücsüz kalmasın diye aklınca strateji uygulayarak en önemli oyuncularını kadroya katmaya yanaşmıyor.

Zaman zaman iyi işler cıkarsalarda cok enayi bir yönetimimiz var. Eğer Fenerbahce bu sene de şampiyon olup bunun mimarı Birsel-Nevriye'den biri olursa bizim yönetim bunun hesabını istifa ederek de veremez.

Bu kadar enayi bir yönetim vallahi billahi yok ya.

Sercan,mesele alıp almamak değil zihniyette rakibin düşmüşse vuracaksın tıpkı onların yaptığı gibi.Birsel'in sözleşmesi var ama neticede oyuncular bize önerilmiş yine haber doğruysa tabi.Yani iş bizde bitiyor.

Orası öyle tabii. Bizim alıp onları bitirmemiz lazımdı. Şimdi yabancıları gitse bile yerlileriyle idare ederler. Onu geçtim Birsel'i Nevriye'yi almak demek EL Şampiyonluğu demek.

Bugün aynı durumda biz olup Isıl'ı, Fowles'ı, Torrens'i bıraksak köpek gibi saldırırlar ne strateji ne de etik dinlerler.

Sürüden ayrılanı kurt kapar derler. Biz nasıl bir kurtsak artık sürünün güçsüzleşmemesine çalışıyoruz :D

Dünyada etikten en son takım belkide bayan basketbol takımımız. Zamanında Cappie ile de anlaştık (Mihriban reis bozmuştu :tiphat:) Zafer Kalaycıoğlunu getirdik, Nilay Yiğit'i aldık, Diana Taurasi'yi aldık, göz göre göre maçı veren Şaziye'yi tekrar aldık şimdi etik aklımıza geldi. Benim için Işıl, Seimone, Sophia, Bahar ile alınacak her sonuç bu isimlerle gelecek Euroleague şampiyonluğundan bile değerlidir. Ama yönetimin yaptığı bir öyle bir böyle olmuyor.

Dünyada etikten en son takım belkide bayan basketbol takımımız. Zamanında Cappie ile de anlaştık (Mihriban reis bozmuştu :tiphat:) Zafer Kalaycıoğlunu getirdik, Nilay Yiğit'i aldık, Diana Taurasi'yi aldık, göz göre göre maçı veren Şaziye'yi tekrar aldık şimdi etik aklımıza geldi. Benim için Işıl, Seimone, Sophia, Bahar ile alınacak her sonuç bu isimlerle gelecek Euroleague şampiyonluğundan bile değerlidir. Ama yönetimin yaptığı bir öyle bir böyle olmuyor.
ışıl egr geneldeki gibi sacma sapan oyun oynarsa simone defans yapmaktan kacınırsa senin zaten eurolig sampiyon olman zorlaşır. bu nevriyeki bizde oynadı. ozamanda acaba böyle düşünüyormuydun nevriye hakkında:)

birsel i alalım diğerlerini almasakta olur

ışıl egr geneldeki gibi sacma sapan oyun oynarsa simone defans yapmaktan kacınırsa senin zaten eurolig sampiyon olman zorlaşır. bu nevriyeki bizde oynadı. ozamanda acaba böyle düşünüyormuydun nevriye hakkında:)

Ne alakası var şimdi? Ben orada teknik taktik ne demişim, Nevriye nerede geçiyor da böyle düşünüyor muydun diye soruyorsun? Bu mesaja bu kadar alakasız bir cevabı nasıl verebildin merak ediyorum. Sıcaktan olabilir dışarı çıkma bu aralar.

Ne alakası var şimdi? Ben orada teknik taktik ne demişim, Nevriye nerede geçiyor da böyle düşünüyor muydun diye soruyorsun? Bu mesaja bu kadar alakasız bir cevabı nasıl verebildin merak ediyorum. Sıcaktan olabilir dışarı çıkma bu aralar.
tugay tamam herşeyi sen biliyorsun. bana göre bir şey bildigin yokta. herşeye duygusal bakan birisin. birde herşeyi ben bilirim havalarından vazgec. dünyayı sen yaratmadın. azcık etrafına bak. psikologa görün. durumun vahim. simone agustus moskovaya gitmiş. hadi sen moskovayı tut.

tugay tamam herşeyi sen biliyorsun. bana göre bir şey bildigin yokta. herşeye duygusal bakan birisin. birde herşeyi ben bilirim havalarından vazgec. dünyayı sen yaratmadın. azcık etrafına bak. psikologa görün. durumun vahim. simone agustus moskovaya gitmiş. hadi sen moskovayı tut.

Barış cidden ne okuduğunu anlıyorsun, ne yazdığını biliyorsun. Ben orada Işıl, Seimone, Sophia, Bahar ile gelecek her türlü sonucu Zafer Kalaycıoğlu, Nilay, Diana, Şaziye, Nevriye ile gelecek Euroleague şampiyonluğuna tercih ederim diyorum senin cevaba bak. Tekrar tekrar okuyorum 2 mesajın birbiriyle hiç ama hiç alakası yok. Sonra cevabın olmadığı için böyle saçma sapan şeyler yazıyorsun.

Ben yenilmez armada döneminde de bu takımı tutuyordum küme düşerken de bu takımı tutuyordum Vickie Johnson topu Fenerbahçe benchinin önüne koyarken de bu takımı tutuyordum, hep de bu takımı tutacağım. Ama sen hangi takımın kadrosu iyiyse onu tut, mesela Casares'i öneririm sana. Lig şampiyonluğu garanti. Euroleague'in de en büyük favorileri. Senin Moskova'yı tutunun karşılığı bu olur.

Katie Douglas'ı numara sanıp Sercan Douglas 4 numara değil diye uyarınca genelde 4 numaralar fazla sayı atar ondan öyle sandım tarzı saçma sapan yorumları olan birinin bilgim hakkındaki ölçümlerini dikkate almam.

Bir de ricam mesajlarımı artık alıntılama seni zaten bir süredir dikkate almıyorum tartışmaya girmemeye çalışıyorum ama sen inatla bana cevap yetiştirme peşindesin.

beni dikkate almıyormuş. sen kimsin kardeşim. artistlik yapmayın şurda. ben o nevriye olayını ayrıca yazdım. okudugunu sen anla önce. cok bilmişlik yapma surda. senin burda bi sürü potun var. buraya yıgmıyim şimdi. nevriyenin hangi zamanda wnba de oynadıgını bilmiyorsun daha. birde burda basketbol uleması geciniyorsun. bunda sonra sende benden alıntılama oldumu simonesporlum.

Beşiktaş'ın genç yıldızı Ayşe Cora'yı almışız, mükemmel hamle. Bence ülkedeki en iyi genç yetenek.

Beşiktaş'ın genç yıldızı Ayşe Cora'yı almışız, mükemmel hamle. Bence ülkedeki en iyi genç yetenek.

Birkaç hafta önce biten u20 Avrupa Şampiyonası'nda da gayet iyi maçlar çıkarmıştı. Hayırlı olsun.

Yerli kalitemiz de yükseliyor.

Hayırlı olsun. İnşallah formamız altında birçok kupa ve şampiyonluklar görecek.

matovic galatasaraya gelebilirmiiş

Matovic kadar tiksindiğim Avrupalı bir basketbolcu yok. Fowles'a ettiği küfürü falan unutmadım. Ayrıca Fenerbahçe'den oyuncu almayacağız deyip Matovic'i alırsak ayrı bir saçmalık olur. Eğer olay etiklikse Birsel ve Nevriye'den farkı yok Matovic'in.

Bizim 5 numaraya ihtiyacımız yok ki. Neden Matovic düşünülüyor anlamadım. Alacaksak iyi bir 4 numara almalıyız.

Geri
Üst Alt