2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Kaan Kural ‏@kaankural

Ispanyol basini ukic'in unicaja malaga ile anlaştığını iddia ediyor.

Eğer Banvit,Efes´i yenerse çok üzülerek söylüyorum 3 yıl geriye gideriz,herşey berbat olur.Nedenlerini defalarca yazdık zaten.Onun için Efes´e dua etmekten başka çaremiz yok.

Eğer EL'ye gidemezsek yabancıların hepsi gitmek ister bu doğru da Gordon'u ne yapıp edip elde tutmak lazım. Gerekirse maaçında iyileştirme falan yapmalıyız. Diğer yabancıların yerlerine yine rahat transferler yaparız. Bu arada Shipp'i yabancı saymıyorum. Andric de kalsa iyi olur aslında.

Eğer EL'ye gidemezsek yabancıların hepsi gitmek ister bu doğru da Gordon'u ne yapıp edip elde tutmak lazım. Gerekirse maaçında iyileştirme falan yapmalıyız. Diğer yabancıların yerlerine yine rahat transferler yaparız. Bu arada Shipp'i yabancı saymıyorum. Andric de kalsa iyi olur aslında.

Andric çok istikrarsız ve savunma ve ribaund kısmında yetersiz.Daha dominant bir uzun iyi olur.Ama şu Efes´in mutlaka yenmesi lazım Banvit´i.Efes ve fener hayvan gibi güçlü olacak bu seneki fiyaskodan sonra,Ergin Ataman´da coşar transferde EL´e gittikten sonra.3 sene geriye gideriz maalesef.

Andric çok istikrarsız ve savunma ve ribaund kısmında yetersiz.Daha dominant bir uzun iyi olur.Ama şu Efes´in mutlaka yenmesi lazım Banvit´i.Efes ve fener hayvan gibi güçlü olacak bu seneki fiyaskodan sonra,Ergin Ataman´da coşar transferde EL´e gittikten sonra.3 sene geriye gideriz maalesef.

Hareketli uzun her zaman iyidir de istikrarsız olduğu doğru. Beşiktaş o kadar para ayıramaz artık basketbola

Bizim EL'ye girme ihtimalimiz yokmuş. LigTV'deki programda söylediler.

Kesin olan Banvit-Bjk finali olursa EL eleme şansımız yok, ama Bjk-Efes finali olup Efes'in şampiyonluğu sonrası bence eleme oynama hakkımız var. 8 takımdan 2si Türk takımı olabilir zaten 1 takım geleceği için bu seneden bir farkı olmaz. Ama Bjk kazanırsa bence bize eleme şansı vermezler.

Aydın Örs istifa etmiş,muhtemelen Ülker kaynaklı olmuştur şubeye ele geçirme durumları...

İmkan olsa da parkeye dönse.

Niye EL şansımız yok?Geçen sene 2 takım ön eleme şansı verdiler

Bu senede Efes-Bjk finali olursa 2 takıma yine şansımız oluyor

Açıklamaları neydi

Aydın Örs milli takımın başına geçse keşke.

Efes'te Zouros ceza almış,takımı bugün Ekrem Memnun yönetecek.

Küfür ettiği çok net duyulan Kerem Tunçeri'ye ceza çıkmamış,tıpkı Nevriye ve Taurasi gibi.

EL şansımız yok demek şu an için mümkün değil. Efes finale çıkarsa çok büyük ihtimalle eleme oynarız.

Efes finale çıkamasa bile ULEB' in geçen sene EL' ye renk katan Galatasaray' a wild card vermeyeceğini nereden biliyorsunuz?

Engin'i alalım lan ayrıldıysa 10 tane Ender eder efendi de adam geçen sene Fener forması giyen tek sevdiğim oyuncuydu sanırım.

Maçın başlamasına 3 saat var fakat hiçbir federasyon görevlisi maçın hakemlerini Banvit yetkililerine bildirmemişler.

Bizim son Bjk maçımızın hakemleri de maç gününe kadar belli değildi. Geçen seneki maç saatine kadar arka arkaya 3 kere hakem değişimi, bu değişiklikle ilgili hakem komitesinin ortaya sürdüğü komik gerekçeler. Futbol federasyonundaki saçmalıklarla yarışır vaziyetteler. Atanan hakemler de bir matah olsa keşke, çok kolay alış veriş yapabiliyorlar. Steps yapmadan oyna lütfen.

Geçen sene Banvit ile biz oynamıştık EL ön elemesini.Şimdi final oynayamıyoruz , final oynayacak olan Banvit yada Efes'ten biri ön eleme oynama hakkı alması lazım değilmi ben mi yanlış biliyorum?

Geçen sene Banvit ile biz oynamıştık EL ön elemesini.Şimdi final oynayamıyoruz , final oynayacak olan Banvit yada Efes'ten biri ön eleme oynama hakkı alması lazım değilmi ben mi yanlış biliyorum?

Efes´in A lisansı var.Play Offa girdikleri an EL´e giderler.

Geri
Üst Alt