2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

enderi ben cok tutmam ama is yapar.savunma yapar 3luk yuzdesi iyidir drive yapıp kolay foul yapar ama asist ozelligi yoktur....

Ender-Tutku

Seibutis-Sinan-Caner

Y.Forvet-Shumpert-Caner

Y.PF-Kerem Gönlüm

Ermal-Andric

Shipp kaderi kendi elinde şutunu geliştiremezse bu kadroda olmaz.Geliştirirse olur.

Yanlış anlamazsanız bir soru sormak istiyorum.

Sizce hangi Fenerbahçe'li taraftar veya yönetici kendi takımında, şu anki mevcut kadrodan bir oyuncumuzu görmek ister? Bence hiç kimseyi istemez. Tutku'da dahil. O yüzden Shumpert, Shipp, Rancik, Andric, Caner, Evren falan olmaz.

Ben mevcut kadrodan sadece oyun zekası ve yeneteği nedeni ile Tutku'yu tutarım. Geri kalanların tamamını gönderirim.

Yahu adamlar Bogdanovic, Pargo, Palme diyor. Biz hala Shumpert'ten Andric'ten medet umuyoruz.

Umarım yöneticilerimiz sizin gibi düşünmüyorlardır.

Ender mi? Yıkıldım şu anda :o

Yanlış anlamazsanız bir soru sormak istiyorum.

Sizce hangi Fenerbahçe'li taraftar veya yönetici kendi takımında, şu anki mevcut kadrodan bir oyuncumuzu görmek ister? Bence hiç kimseyi istemez. Tutku'da dahil. O yüzden Shumpert, Shipp, Rancik, Andric, Caner, Evren falan olmaz.

Ben mevcut kadrodan sadece oyun zekası ve yeneteği nedeni ile Tutku'yu tutarım. Geri kalanların tamamını gönderirim.

Yahu adamlar Bogdanovic, Pargo, Palme diyor. Biz hala Shumpert'ten Andric'ten medet umuyoruz.

Umarım yöneticilerimiz sizin gibi düşünmüyorlardır.

Basketten anlamadığın belli

şimdiden transfere başlamak şart..yabancılarda gidecek gelecekler war..türklerde beklenen hamleler bu sene gelmelı artık..

Fanatiğe göre,Ender dışında Furkan´ı da almışız.Furkan sakatlığın etkisini üstünden atarsa şuan NBA oyuncuları olan Semih´ten de,Ömer´den de daha önemli yetenek bence.

Ender yanlış transfer olur.Çok dengesiz bir guard.

Asvelden 2-3 numara olarak Walsh düşünülebilir.Adam yetenekli asistçi şutta var.

Ender'i alırsak J.Johnson'ın pek önemi kalmaz ki J.Johnson'ı tercih ederim. J.Johnson'ı gönderip üst düzey bir adam almamız lazım. Ender gereksiz olur.

Dengesizlikte JJ ile yarışır Ender.

Bazen coşuyor, bazen saç baş yoldurtuyor.

Ha Tutku'dan iyidir orası ayrı.

Sağlam bir oyun kurucu şart.

1-2 oynayacak çok üst düzey bir yabancı alınırsa ancak o zaman Ender transferi anlam kazanır.

Ender'i neden istemiyorsun? :D

İstenecek bir şeyi yok ki, hiçbir zaman üst düzey oyuncu olmadı. Tutku-Ender olmaz kısaca. Tutku'nun yanına Tutku'dan daha iyi bir guard almamız lazım, Ender 2 seviye altında kalır Tutku'nun. Ben Kerem'i bile istemiyordum. Artık bizim de bir Ukic'imiz, Lakovic'imiz olsun.

Yazılanlara inanamıyorum.

Ender bu yılı saymazsak, Tutku'nun en az 2 gömlek üstü bir guard. Üstelik Tutku'dan 3 yaş küçük.

Ender'in nesi üstün Tutku'dan? 16 saniye elinde top tutup orta sahadan 3'lük atmak dışında bir üstünlüğünü göremiyorum.

Yazılanlara inanamıyorum.

Ender bu yılı saymazsak, Tutku'nun en az 2 gömlek üstü bir guard. Üstelik Tutku'dan 3 yaş küçük.

Nasıl üstün yapma şutu dışında pek bir artısı yok.Tutku tam bir guard.Guarddan skor atmasınımı yok takım oynatmasını mı beklersin?

EDİT:Rajon Rondo nasıl bir guard adamda şut yok ama NBA in en iyi 4-5 guardından biri.

Ender'in nesi üstün Tutku'dan? 16 saniye elinde top tutup orta sahadan 3'lük atmak dışında bir üstünlüğünü göremiyorum.

3 maçta bir böyle bir şey yapıyor diye Ender'e böyle bir oyuncu damgası vurmak basketbola ihanettir.

Geri
Üst Alt