2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Muslera-Dede-Ujfalusi-Eboue-Melo geriye kaldı 1 yabancı.Kadro kurun da görelim :).Dede değil Ashley Cole olsa bile sol bekte yabancı oynatacak lüksümüz yok bu sene için.

Oynatacaksın diyen kim ki? Yedekte dursun işte

Gökhan'ın sözleşmesi 2014'e kadar yazıyor. Lakin abisine göre sezon sonu altı ay daha isterse kulup uzatır.(doğrulatıyorum yine de)

Oynatamayacağın adam yedekte dursa ne olacak. Balta'nın olmadığı ya da sakatlandığı bir maçta oyuna mı alacaksın M.Denizli gibi?

baltanın sakatlanma ve cezalar dışında tüm maçları oynaması gerekir diye bir madde mi var sözleşmede . ?

Devre arasında sadece Gökhan Töre'yi alsak yeter şampiyonluk için.

baltanın sakatlanma ve cezalar dışında tüm maçları oynaması gerekir diye bir madde mi var sözleşmede . ?

Hayır ama TFF talimatnamesinde 6 yabancıdan fazla oynatmama maddesi var. Muslera-Melo-Eboue-Ujfa-Elmander-Baros zaten 6 yapıyor. Gelecek muhtemel isim ya da isimleri saymıyorum.

Bu durumda yedek bekleyen Dede'nin oynaması için Yukarıdaki 6 isimden biri ile Hakan'ın aynı anda cezalı veya sakat olması gerekecek.

Hayır ama TFF talimatnamesinde 6 yabancıdan fazla oynatmama maddesi var. Muslera-Melo-Eboue-Ujfa-Elmander-Baros zaten 6 yapıyor. Gelecek muhtemel isim ya da isimleri saymıyorum.

Bu durumda yedek bekleyen Dede'nin oynaması için Yukarıdaki 6 isimden biri ile Hakan'ın aynı anda cezalı veya sakat olması gerekecek.

rotasyonu biz degil terim yapıcak . o istiyorsa onun sorunu olur . böyle bir oyuncunun takımda bulunması her türlü kardır

rotasyonu biz degil terim yapıcak . o istiyorsa onun sorunu olur . böyle bir oyuncunun takımda bulunması her türlü kardır

Dede'yi severim heel BVB fanı olarak daha çok severim ama rotasyon yapılacak oyuncu alınırken de mantık sınırları zorlanmamalı bence.

Dede yerine Özgür Çek alınabilir.

çağatay özen @cgtyzen

Bu arada Yerli forvet adayımız Mevlüt...

Merak edenlere Mervan Çelk'i hoca istemiyor,

Tore isi olmaz,sola Olcan gelir.

Forvete Mevlut orta sahaya ise soner aydogdu.

Ne büyüttünüz şu transfer işini.Töreyi almaya ne var? Biz Bundesliganın en iyi oyuncusu seçilen Linconü getirmedik mi,Trabzon Marcelinhoyu getirmedi mi?Almanyanın orta sıra takımından adam almakta zorlanacaksak kapatıp gidelim zaten

Ne büyüttünüz şu transfer işini.Töreyi almaya ne var? Biz Bundesliganın en iyi oyuncusu seçilen Linconü getirmedik mi,Trabzon Marcelinhoyu getirmedi mi?Almanyanın orta sıra takımından adam almakta zorlanacaksak kapatıp gidelim zaten

aynen . ben törenin tercih etmeyecegini düşünüyordum ama son haberler dogru ise alma ihtimalimiz her türlü var

töre olabilir keza hamburg töreyi satın almamış sadece kiralamış ,töre bize gelmeyi istiyormuş ,hamburgun töre ile yapacağı en fazla iş kiralık anlaşmasını sene sonu en fazla 6 ay uzatmak olabilirmiş...bu iş olur usta..

yurt dışı diyodu başkan .yerli forvet mevlüttür.ve alınmalıda.gökhan töre ise alınabilir.

Arkadaslar Töre olmaz olmayacak.

Kendisi 'kesinlikle Galatasaray'a olmaz dedi, umrumda degil. Beni taniyanlar, nasil bir Besiktasli oldugumu bilir' dedi.

Tamam 'Töre Besiktasli' dedikodusu ciksa, ozm ihtimal verirdim transfere. Cünkkü sadece dedikodu. Ama kendi agizindan cikti bu söz.

Goal.com'da yazmis bir kac hafta önce.

Geri
Üst Alt