Okan Çelik
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.073
- 47
- 1.513
Cevap: 2011 NBA Draft'ı
Cidden leşlesiyorsun oğlum. Takım 50 sene boyunca bu beşle oynasın demiyorum zaten. Play-off rotasına ufaktan yaklaşıldığında yardımcı parçaların doğru seçilmesi gerekir. Mesela sallıyorum o zaman aksayan Beasley var, o yollanır tamamlayacı bir oyuncu alınır. Tabi bunun için akıllı bir GM lazım. Önce onu değiştirmek gerekir.
Ayrıca Salih'in dediği doğru, koç iyi seçilmeli. Öğretici bir koç olmalı. Rambis'i severdim ben. Sistem hocası olmaya çalıştı ama çok pis patladı.
Salih bile kabul etti ayrıca takımda potansiyel olduğunu. Öptüm cigerim.
Saydığın 5 içinde ortalama savunma bile yapabilen bir tane adam yok. Rubio'nun savunması içler acısı, Wes Johnson bir tek iyi savunma yapıyor, Beasley'nin savunması leş, Love zaten savunma yapmıyor rebound bekliyor, Enes de skorer-yüklü bir pivot ve yeteri kadar sertlik getiremez takıma 19 yaşında.
Şampiyonları, playoffları savunma ve sertlik belirler. Bu takım da bu çok önemli neden gerekçesiyle potansiyel vaad edemez.
Cidden leşlesiyorsun oğlum. Takım 50 sene boyunca bu beşle oynasın demiyorum zaten. Play-off rotasına ufaktan yaklaşıldığında yardımcı parçaların doğru seçilmesi gerekir. Mesela sallıyorum o zaman aksayan Beasley var, o yollanır tamamlayacı bir oyuncu alınır. Tabi bunun için akıllı bir GM lazım. Önce onu değiştirmek gerekir.
Ayrıca Salih'in dediği doğru, koç iyi seçilmeli. Öğretici bir koç olmalı. Rambis'i severdim ben. Sistem hocası olmaya çalıştı ama çok pis patladı.
Salih bile kabul etti ayrıca takımda potansiyel olduğunu. Öptüm cigerim.
Bu senede aynisini yaparlar