2011 NBA Draft'ı

Cevap: 2011 NBA Draft'ı

Saydığın 5 içinde ortalama savunma bile yapabilen bir tane adam yok. Rubio'nun savunması içler acısı, Wes Johnson bir tek iyi savunma yapıyor, Beasley'nin savunması leş, Love zaten savunma yapmıyor rebound bekliyor, Enes de skorer-yüklü bir pivot ve yeteri kadar sertlik getiremez takıma 19 yaşında.

Şampiyonları, playoffları savunma ve sertlik belirler. Bu takım da bu çok önemli neden gerekçesiyle potansiyel vaad edemez.

Cidden leşlesiyorsun oğlum. Takım 50 sene boyunca bu beşle oynasın demiyorum zaten. Play-off rotasına ufaktan yaklaşıldığında yardımcı parçaların doğru seçilmesi gerekir. Mesela sallıyorum o zaman aksayan Beasley var, o yollanır tamamlayacı bir oyuncu alınır. Tabi bunun için akıllı bir GM lazım. Önce onu değiştirmek gerekir.

Ayrıca Salih'in dediği doğru, koç iyi seçilmeli. Öğretici bir koç olmalı. Rambis'i severdim ben. Sistem hocası olmaya çalıştı ama çok pis patladı.

Salih bile kabul etti ayrıca takımda potansiyel olduğunu. Öptüm cigerim.

La bu sene 10'a yakın maçını izledim ve ciddi olarak söylüyorum bu Darko Milicic'in Detorit'de yaşadığını yaşaması %80 ihtimaldir. Bildiğin leşti.

Ya biliyorum abi. Zaten müthiş bir performans beklemiyorum ben. Flynn'den iyi olacağını tahmin ediyorum. O yüzden o heriften sonra kim gelirse gelsin bana iyi gözükecek. En kötü potansiyelli bi herif olduğu için takasta da kullanılabilir. Alıcısı her zaman çıkar.

Rubio-Wes Johnson-Beasley-Love-Enes 5'i idare eden ve cidden potansiyelli bir 5.

Boş boş konuşma Okan, burada yazan belli. Takım falan değil, 5'in cidden potansiyelli olduğunu savunmuşsun. Ben de o kadar yumuşak ve tek olayı asist ve saha görüşü olan bir rookie guardla, savunması iyi olan ama yeterli sayı tehdidini yaşatamayan bir skorer guardla, sorunlu savunma yapmasını bilmeyen bir kısa forvetle, rebound konusunda çok başarılı ama savunma konusunda bir o kadar kötü 4 numarayla ve daha lige yeni adımını atmış, asıl özelliği skor üretebilme olan bir 5 numarayla bu takım bir yerlere gelemez.

Ki Enes de seçilmez Minnesota tarafından, Utah seçer büyük ihtimalle 3. sıradan.

@ Okan Çelik

Cleveland'ın bile altında kalmayı başarabilmiş olan Minnesota'nın oyuncularını bu kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Boş boş konuşma Okan, burada yazan belli. Takım falan değil, 5'in cidden potansiyelli olduğunu savunmuşsun. Ben de o kadar yumuşak ve tek olayı asist ve saha görüşü olan bir rookie guardla, savunması iyi olan ama yeterli sayı tehdidini yaşatamayan bir skorer guardla, sorunlu savunma yapmasını bilmeyen bir kısa forvetle, rebound konusunda çok başarılı ama savunma konusunda bir o kadar kötü 4 numarayla ve daha lige yeni adımını atmış, asıl özelliği skor üretebilme olan bir 5 numarayla bu takım bir yerlere gelemez.

Ki Enes de seçilmez Minnesota tarafından, Utah seçer büyük ihtimalle 3. sıradan.

ya salak mısın oğlum? takım sanki şampiyon olur diyorum. :D Son 3 seneden daha iyi bir galibiyet yüzdesi aldık mı sevinirim ben. ve biri sana basketbolun sadece 5 kişiyle oynanmadığını öğretsin. O 5 kişiye potansiyelli dedim ama yedekler tabii ki önemli. ''Rose-Wade-Lebron-Bosh-Howard 5'i hiç birşey yapamaz bence. Çünkü 5 kişiler yedekleri yazmamıssın zaaa xD'' gibi bir mantığın var.

@ Okan Çelik

Cleveland'ın bile altında kalmayı başarabilmiş olan Minnesota'nın oyuncularını bu kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Abartan kim? Flynn'a leş diyorum. Darko ölse üzülmem diyorum. Pekovic'i abartan olmuştu, avrupa basketbolunu bilse de NBA'de iş yapamaz diyorum, Beasley akıllansa ve iyi bir guardla oynasa iş yapar diyorum, Wes beklenen patlamayı yapamadı diyorum. Yinen de Darko da dahil çoğunda bir potansiyel var. En azından savunma konusunda, daha doğrusu blok konusunda Darko oldukça iyidir.

Salih'in dediği gibi öğretici bir koç olsa belki potansiyellerini yansıtabilirler.

ya salak mısın oğlum? takım sanki şampiyon olur diyorum. :D Son 3 seneden daha iyi bir galibiyet yüzdesi aldık mı sevinirim ben. ve biri sana basketbolun sadece 5 kişiyle oynanmadığını öğretsin. O 5 kişiye potansiyelli dedim ama yedekler tabii ki önemli. ''Rose-Wade-Lebron-Bosh-Howard 5'i hiç birşey yapamaz bence. Çünkü 5 kişiler yedekleri yazmamıssın zaaa xD'' gibi bir mantığın var.

Öyle bir mantığım yok ama sen olayı anlamamışsın.

Rubio-Wes Johnson-Beasley-Love-Enes 5'i idare eden ve cidden potansiyelli bir 5. Beasley'in kulağı çekilirse falan ADAM AKILLI BİR GM ile 2-3 seneye OKC'nin yaptığı çıkışı yapabiliriz.

Burada OKC gibi çıkış yapabileceğini kastetmişsin Minnesota'nın yani playofflara girebileceğini. Benim de dediğim çok basit ve doğru bir tespit.

Playofflarda da ligde de bir takımın ilk 5'i son periyodu oynar, maça başlar ve maçta en uzun süreyi alır. Bu ilk 5'te 1 tane bile adam akıllı savunma yapabilen adamı geçtim, takımdaki en az 3 kişi savunma BİLE yapmıyorsa bu takım playoff da yapamaz playofflarda süpürülmekten ileri de gidemez.

Bu sene playoff yapan, playofflarda başarılı olan bütün takımlara bak. Herkesin ilk 5'inde en az 3 tane ortalama üstü savunmacı var. Hele de Batı'da.

Artist Rubio çok pis patlayacak bu sene.

Nba'ye ıcın bıcılmıs bır oyunu var nba de sutun cok ıyı olması onemlı degıl Rajon Rondo o zaman toplasın pılını pırtını kaybolsun, avrupada tabıkı sut sart helekı guard'san saha gorusu, savunmada rakıbının karsısında saglam kalma, elini her topa sokma enerjı verme kısacası, Spanoulıs gıder gerı doner cunku savunma pek sevmıyor skor atamadıgında kusuyor ama Rubio genc ve caylak bır oyuncudan beklenılecek herseye sahıp ve bence kalıcı olucak tabıkı asla en ıyı 10 guard'tan bırı olamaz ama kalıcı olacaktır.

Nba'ye ıcın bıcılmıs bır oyunu var nba de sutun cok ıyı olması onemlı degıl Rajon Rondo o zaman toplasın pılını pırtını kaybolsun, avrupada tabıkı sut sart helekı guard'san saha gorusu, savunmada rakıbının karsısında saglam kalma, elini her topa sokma enerjı verme kısacası, Spanoulıs gıder gerı doner cunku savunma pek sevmıyor skor atamadıgında kusuyor ama Rubio genc ve caylak bır oyuncudan beklenılecek herseye sahıp ve bence kalıcı olucak tabıkı asla en ıyı 10 guard'tan bırı olamaz ama kalıcı olacaktır.

Ben şutunu önemsemiyorum zaten. Diğer önde olduğu konularda da yerinde sayıyor. Normalde ilk yıldızı parladığı zaman ile şu andaki hali arasında fark yok. O zaman ne kadar iyiyse şimdi de o kadar iyi.

Ayrıca patlayacak derken tabii ki hemen İspanya'ya dönecek falan demiyorum. Beklenildiği gibi önemli katkıları yapamayacak, önemli bir oyuncu olmayacak diyorum. Çünkü, beklentiler bu yöndeydi.

Tabii böyle diyorum ama çıkıp çok iyi de oynayabilir. NBA farklı Avrupa basketbolu farklı. Zaman gösterecek bize nasıl olacağını.

Öyle bir mantığım yok ama sen olayı anlamamışsın.

Burada OKC gibi çıkış yapabileceğini kastetmişsin Minnesota'nın yani playofflara girebileceğini. Benim de dediğim çok basit ve doğru bir tespit.

Playofflarda da ligde de bir takımın ilk 5'i son periyodu oynar, maça başlar ve maçta en uzun süreyi alır. Bu ilk 5'te 1 tane bile adam akıllı savunma yapabilen adamı geçtim, takımdaki en az 3 kişi savunma BİLE yapmıyorsa bu takım playoff da yapamaz playofflarda süpürülmekten ileri de gidemez.

Bu sene playoff yapan, playofflarda başarılı olan bütün takımlara bak. Herkesin ilk 5'inde en az 3 tane ortalama üstü savunmacı var. Hele de Batı'da.

Olum aksayan isim değiştirilir, yerine düzgün adam bulunur. Bunun içinde en az OKC'nin GM'i kadar kaliteli bir GM lazım diyorum. Anlamamakta niye ısrar ediyorsun onu anlamadım ben.

Olum aksayan isim değiştirilir, yerine düzgün adam bulunur. Bunun içinde en az OKC'nin GM'i kadar kaliteli bir GM lazım diyorum. Anlamamakta niye ısrar ediyorsun onu anlamadım ben.

İstiyorsanız bir GM verebiliriz kardeş. Sonuçta OKC bizi örnek alan bir kulüp :cool:

İstiyorsanız bir GM verebiliriz kardeş. Sonuçta OKC bizi örnek alan bir kulüp :cool:

Gayet iyi olur. Kaç senedir Mchale ile uğraştık hemen ardından bu denyo geldi. Galatasaray'ın teknik direktör muhabbeti gibi lan, gelen gideni aratıyor.

Raptors Enes'i draft edecek galiba?

+Wolves her sene PG draft etmiyormu? :asd: Bu senede aynisini yaparlar :asd:

Pick'i takas etme ihtimalide var, bence yeterince genç oyunculari var, Rubio ve pick'ini takas etsinler birkaç iyi oyuncuya.

Raptors Enes'i draft edecek galiba?

+Wolves her sene PG draft etmiyormu? :asd: Bu senede aynisini yaparlar :asd:

Her PG demeyelim de her sene tüm draft haklarımızı aynı pozisyonda kullanıyoruz gibi bir durum var. İlk seçim hakkımızı PG'den kullanırsak, diğer tüm hakları da PG'den kullanıyoruz. :D

Bu sene PG seçmeyiz sanırım. Rubio geliyor diye Flynn'ı yollamayı düşünüyorlarmış. Birde üstüne bir PG daha almayız. Gerçi alır bizim salaklar, beklerim.

^

Wolveslilar takas etmek istiyor draftpick'ini oyle okumustum biryerde.

Lakersle takas yapsalar keske, Derrick Williams tam bize uygun topçu.

^

Wolveslilar takas etmek istiyor draftpick'ini oyle okumustum biryerde.

Lakersle takas yapsalar keske, Derrick Williams tam bize uygun topçu.

Valla yeter. Draft hakkımızı takas yaptığımız her sene çıkan oyuncular bomba çıktı, kalbim dayanmaz.

23 Haziranda New Yorkta olucak 2011 Draftı bildiğim kadarıyla.. Son dönemde Bazı draft sitelerinde Enes Kanter 1. sırada gösteriliyor.. Ben ilk 5e kesin gözüyle bakıyorum.. Önümüzdeki 10 yılda bu çocuğun ismini çok sık duyucaz gibime geliyor..

23 Haziranda New Yorkta olucak 2011 Draftı bildiğim kadarıyla.. Son dönemde Bazı draft sitelerinde Enes Kanter 1. sırada gösteriliyor.. Ben ilk 5e kesin gözüyle bakıyorum.. Önümüzdeki 10 yılda bu çocuğun ismini çok sık duyucaz gibime geliyor..

1ci siradan imkani yok giremez.

1.Irving

2.Derrick Williams

3.Brandon Knight

4.Enes Kanter

5.Kemba Walker

gibi seçilirler

3'e Kanter gidebilir, Utah Kanter'i düşünüyormuş. Büyük ihtimal 4 olur bence yine de, Cleveland sağlam.

Geri
Üst Alt