2011 WNBA Sezonu | Şampiyon Minnesota Lynx ; MVP Seimone Augustus

Cevap: 2011 WNBA Sezonu

3.maçlar hep böyle ilginç olur zaten.

WNBA'in en sevmediğim özelliği serilerin 3 maç üzerinden olması zaten. Normal sezonu kısaltıp şu serileri 5 maça çıkarsalar olmaz sanki. Zaten normal sezonun sonlarında ilgi sıfır oluyor.

Bizim maç da bu gece 3'te. San Antonio'yu bir adım öne çıkarmıştım çünkü Becky Hammon, Jia Perkins ve Sophia Young bu maç için biçilmiş kaftan, en kötü günlerinde bile belirli bir katkı veriyorlar. Biz de ise sadece Seimone'un ne kadar katkı vereceği aşağı yukarı belli. Whalen, Moore, Rebekkah ve Taj-Mc'ın hücumda verdikleri katkı her maç farklı oldu neredeyse. Moore'dan bu maç patlama bekliyorum orası ayrı.

Bu arada Indiana da New York'u 62-72 yenip konferans finaline çıktı. Katie Douglas muhteşem oyununu devam ettiriyor; 21 sayı 4 ribaund 2 asist. Tamika ise 17 sayı 8 ribaund 4 asist ile oynadı. Cappie çirkefi ise 11 sayı 5 ribaund 5 asist ile bitirdi WNBA 2011 sezonunu.

Tahmin ettiğim gibi başladı maç 10-2 gerideyiz. Becky 3, Jia 5, Sophia 2 sayı.

Mola çok iyi geldi 12-12 skorda eşitliği sağladık.

19-18 geride bitirdik ilk periyotu. Seimone 4 sayı 1 ribaund 2 asist.

Minnesota çok rahat kazanmış. Augustus 22 sayı.

Seimone başkandan yüksek yüzdeyle 22 sayı ve konferans finali.Tebrikler Seimone sen nereye biz oraya.

Seimone tek kelimeyle mükemmeldi. 1.periyot vasat oynadıktan sonra, 2.periyotun ortasında girdi ve maçı tamamen bize çevirdi. Dün sadece sayı değil ribaund, asist, savunma her alanda mükemmeldi. Özetle sadece iyi bir skorer değil büyük oyuncu olduğunu gösterdi herkese. Tabi takımın geri kalanı da üstüne düşeni yaptı, Rebekkah ve Taj-Mc skor konusunda beklenen katkıyı verdi, Maya kritik yerlerde önemli atışlar yaptı, Whalen neredeyse top kullanmadı ilk sayılarını 4.periyotta attı yanılmıyorsam.

Normal sezon MVP'si Tamika Catchings seçilmiş. Tina son 1 ay formdan düşmeseydi Tina seçilirdi kesin. Fowles takımdan kaybediyor zaten.

bu atalantalı angel bile dogu finaline kalmış. inşallah taurasinin karşısına cıkarsında kafana blok yersin...

Seimone 21 sayı 7 asist yaptı,seride 1-0 öne geçtiler.Sağlıklı olduğunda,güçlü olduğunda bence dünyanın en iyisi.

Ben WNBA takip etmiyorum.Agustusun takımı şampiyonluk kazanabilir mi arkadaşlar?

Büyük ihtimalle olacaklar yani bence sonuna kadar hakettiler zaten sezonu da 27-7 gibi çok iyi bir performansla bitirmişlerdi.

Taurasi 22 sayı atmış ama destek alamamış hiç. Dupree 2 sayı Taylor 6 sayı :o

Penny ve Dupree kötü olunca Phoenix bu kadar işte, 30 fark. Yıllarca en iyi takım arkadaşı Wiggins olan Seimone'u şampiyonluğu yok diye küçümseyenler utansın.

Seimone :tiphat: Eski performasını yakaladı, tek eksiği mentaldi artık o sorunu da çözüyor, şampiyon olduktan sonra o sorun hiç kalmayacak.

Bu arada play-off'ların sayı lideri Seimone. :tiphat: Yüzdesi de mükemmel ötesi.

Tugay playofflar bitsin sana Augustus'u istemeye Minnesota'ya gideceğim.

Geri
Üst Alt