2014-2015 Sezon Formalarımız

Çubukluyu sevmeyenlerin Fener ve çubuklu kompleksi yok öncelikle, en azından benim yok. Ajax'ın, Celtic'in formaları nasıl her sezon aynı stildeyse, Galatasarayda da bu stil parçalıdır ve iç sahada parçalı forma giyilmelidir. Forma kültürü denen şeyden bihaber insanlar her sene aynı forma .s .s dediler diye iç saha forması değiştirilemez. 4.forma olarak çok güzel bir çubuklu çıksa ben bile alırım mesela ama iç saha forması her zaman için parçalı olmalı.

Beyaz da böyle birşey gibi görünüyor. Aceleye geldi ama akıllarda bişeyler oluşsun dedim.

[attachment=7399:beyaz1.jpg]

Mor çok düz görünüyor şu an için ama mutlaka bi detay olacaktır.

Ekli dosyalar

• beyaz1.webp
    beyaz1.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 289
Bu arada bazı liglerin ve turnuvaların topları da belli olmuş;

UEFA Champions League 14 Knock-out Stage:

Adidas+Finale+Lisbon.jpg

UEFA Europa League:

UEFA+Europa+League+14-15+Ball+1.jpg

UEFA Champions League:

Adidas+Finale+14+15+Champions+League+Ball.jpg

Bundesliga:

Adidas+Bundesliga+14-15+Torfabrik+(1).jpg

Serie A:

Nike+Serie+A+14-15+Ball.jpg

La Liga:

14-15+La+Liga+Ball.jpg

FA Premier League:

Nike+Ordem+Premier+League+Ball.jpg

Nike Ordem (Hi-Vis):

Nike+Ordem+Brazil+Strike+Ball+(1).jpg

kusura bakma ama bu ileti pek olmamis..bizi 1990´lara kadar göstermisin,öbür takimlari en az 80´lere kadar formalari gösteriliyor..geriye gittikce cubuklu formalarimiz cogaliyor..isteyen arastirabilir..yoksa metin oktay´in müzedeki formasi cubuklu olmazdi..

Dikkat edersen sanirim Milan'dan sonra en cok forma bizde var. Bizim yil sayisinin az olmasinin sebebi her sene zirt pirt forma degistirmemiz. Son yillara baktigimizda en cok parcali var ve ben seviyorum o formayi. Zevkler tartisilmaz fakat, parcali veya cubuklu veya duz renk bir forma secip surekli o yonde gitmeliyiz. O ornekleri vermekteki amacim o takimlarin forma istikrarini gostermrkti. Artik bizim de bir istikrara ihtiyacimiz var.

Bir de, cubuklu artik fenerle ozdeslesmis o yuzden de sogugum cubukluya..

Sent from my GT-N8005 using Tapatalk 4

Dikkat edersen sanirim Milan'dan sonra en cok forma bizde var. Bizim yil sayisinin az olmasinin sebebi her sene zirt pirt forma degistirmemiz. Son yillara baktigimizda en cok parcali var ve ben seviyorum o formayi. Zevkler tartisilmaz fakat, parcali veya cubuklu veya duz renk bir forma secip surekli o yonde gitmeliyiz. O ornekleri vermekteki amacim o takimlarin forma istikrarini gostermrkti. Artik bizim de bir istikrara ihtiyacimiz var.

Bir de, cubuklu artik fenerle ozdeslesmis o yuzden de sogugum cubukluya..

boldladigim kisim haric hepsine katiliyorum..beni ilgilendirmez kiminlen anildigi cubuklu formanin..bizim tarihimizde olan bir formayi fener kompleksi yüzünden yok sayamam..

boldladigim kisim haric hepsine katiliyorum..beni ilgilendirmez kiminlen anildigi cubuklu formanin..bizim tarihimizde olan bir formayi fener kompleksi yüzünden yok sayamam..

Eyvallah, yok saymak gibi bir niyetim yok. Super kupa aldik cubukluyla en nihayetinde.

Umarim, ne olursa olsun bize sans ve basari getirir gerisi bos.

Aklımın almadığı bir konu var ona değineceğim.

Bu forma tasarımcıları ilk düşünce olarak formanın arkasını da parçalı yapmıştı ama lig başlayınca bi baktık ki arkasına sırf numara ve isim rahat gözüksün diye formanın içine etmişler. bkz:

x3qv.jpg

böyleydi böyle oldu :

yeniforma.JPG

Parçalıdan soğuttular adeta tüm doğallığı gitti bence.

Eğer seneye de böyle bir parçalı olacaksa çubuklu tercihimdir.

Kurallar gereği sarı - kırmızı parçalı arka tarafa izin yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bfo3ueiCQAEfI1N.png

Formalar böyleyse kulüp merkezine girer bomba atarım . Bu ne ya ne biçim formalar böyle .

Parçalıdan vazgeçmemek gerek fakat çubuklunun tasarımı çok önemli son görseldeki gibi olursa hiç iç açıcı değil ayrıca şu morda neden ısrarcıyız anlamış değilim

Son zamanlardaki alternatif formalar arasındaki favorim turuncu formaydı. Harry Kewell geliyor aklıma turuncu formayı görünce.

Üçü de güzel alınır parcali çıkıyor zaten her sene bir değişiklik olmuş olur.

《 Duncan reis 》

Geri
Üst Alt