Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
çubuklu seven adam gsli değil
berat bekleme yapma..hadi git yat...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çubuklu seven adam gsli değil
kusura bakma ama bu ileti pek olmamis..bizi 1990´lara kadar göstermisin,öbür takimlari en az 80´lere kadar formalari gösteriliyor..geriye gittikce cubuklu formalarimiz cogaliyor..isteyen arastirabilir..yoksa metin oktay´in müzedeki formasi cubuklu olmazdi..
Dikkat edersen sanirim Milan'dan sonra en cok forma bizde var. Bizim yil sayisinin az olmasinin sebebi her sene zirt pirt forma degistirmemiz. Son yillara baktigimizda en cok parcali var ve ben seviyorum o formayi. Zevkler tartisilmaz fakat, parcali veya cubuklu veya duz renk bir forma secip surekli o yonde gitmeliyiz. O ornekleri vermekteki amacim o takimlarin forma istikrarini gostermrkti. Artik bizim de bir istikrara ihtiyacimiz var.
Bir de, cubuklu artik fenerle ozdeslesmis o yuzden de sogugum cubukluya..
Sent from my GT-N8005 using Tapatalk 4
boldladigim kisim haric hepsine katiliyorum..beni ilgilendirmez kiminlen anildigi cubuklu formanin..bizim tarihimizde olan bir formayi fener kompleksi yüzünden yok sayamam..
ben en soldakini de Hamit'e benzettim
Kime göre? Bizden başka kimse bizle özdeşleştiğini düşünmüyor aksine avrupada bizi çubuklu formayla daha çok tanıyorlar
Aklımın almadığı bir konu var ona değineceğim.
Bu forma tasarımcıları ilk düşünce olarak formanın arkasını da parçalı yapmıştı ama lig başlayınca bi baktık ki arkasına sırf numara ve isim rahat gözüksün diye formanın içine etmişler. bkz:
![]()
böyleydi böyle oldu :
![]()
Parçalıdan soğuttular adeta tüm doğallığı gitti bence.
Eğer seneye de böyle bir parçalı olacaksa çubuklu tercihimdir.
![]()
Formalar böyleyse kulüp merkezine girer bomba atarım . Bu ne ya ne biçim formalar böyle .
Mor guzel gerisi trass.... Boyle bir forma olsun yeter . yakalari
![]()
![]()
Formalar böyleyse kulüp merkezine girer bomba atarım . Bu ne ya ne biçim formalar böyle .
![]()