- 27 Ocak 2010
- 132.145
- 97.167
- 5.488
Pana kazandı, bizim de şansımız kalmadı gibi bir şey...
Biz en ufakta olsa 4.lük şansımızı içerde Alba ve Maccabi'ye yenilerek kaybettik zaten. Real, Barça, Pana güle oynaya çıkar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pana kazandı, bizim de şansımız kalmadı gibi bir şey...
Maccabi maçındaki itirazlarımız sonucu tekrarlama gelse o maçı kazansak hala 4.'lük için avantajlı oluruz. Ama öncelikle iyi bir karar gelmesi lazım.
Arkadaslar ben bu sapkayi ariyorum kac gündür internette. Buldugum her sitede tükenmis durumda Avrupada. Türkiyede kolay bulunabilecek bir yer var mi, akrabalar alip yollasa bana?
New Era EL Snapback 950 - Galatasaray
![]()
Türkiyeden siparis veremiyormuyuz yasin ?Ben de bu şapkayı arıyordum ama Türkiye'de olmadığı için alamadım. Avrupa'da yaşıyorsan -ki yaşıyorsun diye biliyorum- alttaki link'den sipariş verebilirsin.
Euroleague Galatasaray Liv Hospital 9FORTY | Euroleaguestore.net
Murat Özyer dün gece NTV Spor'a bağlandı söylediklerinden aklımda kalanlar;
''Ergin Ataman prosedür gereği haklı olarak itirazda bulundu ama bir kural varmış o kural yüzünden maçın tekrarlanması mümkün değil. Sadece hakeme ceza verebilirler, umarım bu maç ders olur ve kuralları tekrar gözden geçirirler. Türk takımları olarak hakkımız yeniyor THY ve 3 büyükler birlik olmalıyız.'' vs.vs
Türkiyeden siparis veremiyormuyuz yasin ?
Ben de bu şapkayı arıyordum ama Türkiye'de olmadığı için alamadım. Avrupa'da yaşıyorsan -ki yaşıyorsun diye biliyorum- alttaki link'den sipariş verebilirsin.
Euroleague Galatasaray Liv Hospital 9FORTY | Euroleaguestore.net
Sagol Yasin, evet Avrupada yasiyorum, ama sendeki sapka baska be reis![]()
Hayret birsey ya benim buldugum her yerde tükenmis. Isvec de bir site buldum ama o hiyarlar da sadece Isvec ve Norvece kargo varmis.
Şimdi yeniden baktım da evet farklıymış. Bulursan beni de haberdar et![]()
Türkiyeye gönderirlermi Cund?
Türkiyeye gönderirlermi Cund?
Hazır Unics Kazan sıkıntıda iken Keith Langford için hamle yapsa iyi olur efes pilsen.
kardes birakalim efes pilsneri bizim takimi dusunelim
peace