2014 FIBA Basketbol Şampiyonası | 30 Ağustos-14 Eylül | NTVSpor

Normal maçımız yok arkadaş ;) Her maç ayrı stres ayrı heyecan... Her sporda da böyle futboldan bayan voleybola hepsi böyle. Ben işte bunu seviyorum ;)

Kosova candır da bu sefer bulamadı bişeyler,Kosova harici biri olsa banko Baynes koyduk mu derdi.

Lamı cimi yok.. Emir'e laf eden taş olur..

Son 2 üçlüğü sokmasaydı bile kötü değildi.. Basketbol bu, şutun bazen girmez.. isabet oranı dışındaki istatistikleri fena değildi.. son 2 üçlük zaten kahraman yaptı..

Bu adama devşirme veya fenerli diye sallayana kadar Türkiye'de doğmuş ve ülke milli takımına bugüne kadar hiç bir şey vermemiş enes kanter'e bakın..

Helal olsun emir.. tarih yazdın bugün.

Evet Ama Bundan Sonra Devam Edemeyiz.Yari Final Süprizdende Öte Olur.

Orası öyle. Yarı finale çıksak bile zaten Abd geleceği için devamı yok tabi. Ama bu bizim ölü halimizle yarı final büyük başarı olur. Şu anda resmen ölümüz oynuyor turnuvayı. Gerçi en son 3 sene önce dirilmiştik o da ayrı konu.

Bir sonra ki Avrupa Şampiyonası'nda büyük ihtimal bu kadrodan en az 2-3 isim (Gönlüm, Kerem gibi olmayacak)

Kenan Sipahi-1995
Enes Kanter-1992
Cedi Osman-1995
Metecan Birsen-1995
Okben Ulubay-1997

gibi isimlerden takviyeler mutlaka olacaktır bundan sonra.

Bir sonra ki Avrupa Şampiyonası'nda büyük ihtimal bu kadrodan en az 2-3 isim (Gönlüm, Kerem gibi olmayacak)

Kenan Sipahi-1995
Enes Kanter-1992
Cedi Osman-1995
Metecan Birsen-1995
Okben Ulubay-1997

gibi isimlerden takviyeler mutlaka olacaktır bundan sonra.

Önümüzde ki yaz pek değişiklik olmaz bence:)

Furkan hatim indirmiştir o arada :D

Bw9fCaPIQAAmkGf.png

Olm ne maçtı be.Litvanya nasıl takım yenermiyiz?

Sinan takımı ayakta tuttu
Ama Emir bişeyler yapmadan maçı kazanmamız çok zordu
O da yaptı
Bu arada Kewel Neil ve Javai reislere geçmiş olsun diyorum

Vatan haini Enesden beklentiniz mi var?

Geri
Üst Alt