2014 KPSS - Lisans Açıklandı

Sistem iyice rezalat oldu ya 3 senedir goygoyuna giriyorum, her açıklandığında da nereye bakacağız lan biri yardım etsin diye panikle ağlayanlar görüyorum.

Puan çeşidi çok olunca millet işine gelen puan türüne bakıyor teselli arıyor halbuki mevzu basit öğretmen değilsen ve İİBF bitirip uzmanlık istemiyorsan bakacağın tek puan türü var o da p3.Öğretmenlerinde 1 tane puan türü var geriye kalan o yüzlerce puan türü sadece İİBF'nin uzmanlık sınavı için.

Puan çeşidi çok olunca millet işine gelen puan türüne bakıyor teselli arıyor halbuki mevzu basit öğretmen değilsen ve İİBF bitirip uzmanlık istemiyorsan bakacağın tek puan türü var o da p3.Öğretmenlerinde 1 tane puan türü var geriye kalan o yüzlerce puan türü sadece İİBF'nin uzmanlık sınavı için.

Artık uzmanlıklara mühendis de alınıyor ama kontenjan çok düşük tabii.

Benim anlamadığım ben uzmanlık sınavlarına girmememe rağmen bende neden o puanlar yazıyor. Çünkü herkeste girdiğin sınava göre farklı puanlar yazıyor diye biliyorum.

Benim anlamadığım ben uzmanlık sınavlarına girmememe rağmen bende neden o puanlar yazıyor. Çünkü herkeste girdiğin sınava göre farklı puanlar yazıyor diye biliyorum.

Muhtemelen Yds'ye girdiğiniz için hesaplanmıştır mesela bende sadece 3 puan türü hesaplanmış p1 p2 p3

olm adam bulun yeter, formaliteden girip adamlarla atanıyor herkes, çok istisna hakkıyla atanan zaten kalkacak bu sınav kurumlar kendisi yapacak !

Muhtemelen Yds'ye girdiğiniz için hesaplanmıştır mesela bende sadece 3 puan türü hesaplanmış p1 p2 p3

İnsan bir de açık kapı arıyor bakıyorum o diğer puanlara 3000. 4000. falan olmuşum ama bir halta yaramıyor :)

olm adam bulun yeter, formaliteden girip adamlarla atanıyor herkes, çok istisna hakkıyla atanan zaten kalkacak bu sınav kurumlar kendisi yapacak !

şimdi mülakat olayı başladı zaten bazı devlet kurumlarında.yanlış bilmiyorsam dsi, karayolları yüksek puanlıları çağırıp sonucu mülakatla belirleyecek.

Formaliteden bi sinav gibime geliyor.

Tarih sorularinin ciktigi kitabi alan atanir iste kolayca.

Gecen bi yemek de ust duzey bir siyasinin oglu tarih cok basitti ben hic zorlanmadim demisti. Gorunce bi sorayim kac puan almis

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt