- 4 Aralık 2009
- 14.192
- 10.643
- 2.498
Haklı olarak düz atama da istemiyorsun. :s
Yok abicim düz atamaya razıyım da Ankara olmuyor. Ben kendimi Ankara'yla sınırlı tutuyorum öyle bir manyaklığım var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklı olarak düz atama da istemiyorsun. :s
Bu KPSS106 108 falan var bende de herhalde YDS puanı işin içine girmiş onlarda. Yalnız işime yarıyor mu bilmiyorum. Bilen varsa aydınlatsın ne olur![]()
Alan sınavına girdiniz mi yoksa sadece gy gk mü girdiniz?
Sadece GY GK ve YDS.
Yok abicim düz atamaya razıyım da Ankara olmuyor. Ben kendimi Ankara'yla sınırlı tutuyorum öyle bir manyaklığım var.
O daha zor yavZor olsa da umarım gönlüne göre olur..
Puan çeşidi çok olunca millet işine gelen puan türüne bakıyor teselli arıyor halbuki mevzu basit öğretmen değilsen ve İİBF bitirip uzmanlık istemiyorsan bakacağın tek puan türü var o da p3.Öğretmenlerinde 1 tane puan türü var geriye kalan o yüzlerce puan türü sadece İİBF'nin uzmanlık sınavı için.
Artık uzmanlıklara mühendis de alınıyor ama kontenjan çok düşük tabii.
kb ama bu sinav ne icindi?
o nasil bi sablon ya... bi bok anlanilmiyoki
kb ama bu sinav ne icindi?
o nasil bi sablon ya... bi bok anlanilmiyoki
Puan çeşidi çok olunca millet işine gelen puan türüne bakıyor teselli arıyor halbuki mevzu basit öğretmen değilsen ve İİBF bitirip uzmanlık istemiyorsan bakacağın tek puan türü var o da p3.Öğretmenlerinde 1 tane puan türü var geriye kalan o yüzlerce puan türü sadece İİBF'nin uzmanlık sınavı için.
Benim anlamadığım ben uzmanlık sınavlarına girmememe rağmen bende neden o puanlar yazıyor. Çünkü herkeste girdiğin sınava göre farklı puanlar yazıyor diye biliyorum.
Muhtemelen Yds'ye girdiğiniz için hesaplanmıştır mesela bende sadece 3 puan türü hesaplanmış p1 p2 p3
İnsan bir de açık kapı arıyor bakıyorum o diğer puanlara 3000. 4000. falan olmuşum ama bir halta yaramıyor![]()
olm adam bulun yeter, formaliteden girip adamlarla atanıyor herkes, çok istisna hakkıyla atanan zaten kalkacak bu sınav kurumlar kendisi yapacak !