Üye Görüşü 2015-16 Yeniden Yapılanma

Fatih Hacı

Berlin Panteri
Gelecek sene itibari ile en gec kadromuz yeniden yapilanmasi gerektigini düsünüyorum maddi anlamda fazla ucmadan.

1153487_Galatasaray_SK.jpg

Gercekten muhtesem vizyon. Yeni yapilanma diyorsun ama sagbekin Sabri. Ayrica bu Colak'a bosuna ümit bagliyoruz bazilarimiz. Kafa yok bu hirboda.

Di Santo vasat oyuncu.

Gignac ve Luiz Adriano sezon sonu sözlesmeleri bitiyor iirc

Vlaar ve Arteta'da fena olmaz.

Son düzenleme:
Gercekten muhtesem vizyon. Yeni yapilanma diyorsun ama sagbekin Sabri. Ayrica bu Colak'a bosuna ümit bagliyoruz bazilarimiz. Kafa yok bu hirboda.

daha iyi yerli sag bek varmi piyasada alina bilecek ?! ben göremiyorum vallahi. yabanciyida orda kunlanmak istemedim.

36 yaşındaki Terry yeniden yapılandırma olmaz. Sadece günü kurtarmak olur.

seneye yabancı kısıtlaması kalkacağı için yerli çöpleri kadromuza yazmanıza gerek yok!!!

Di Santo vasat oyuncu.

Gignac ve Luiz Adriano sezon sonu sözlesmeleri bitiyor iirc

Vlaar ve Arteta'da fena olmaz.

gignac haric hic birisini alamayiz. özelikle luiz adrianoyu yedirtmezler bize kolay kolay. adam patlama yapti bu sene.
di santo iyi oyuncu. adam baya etkili ki bundesliga gibi ligde bile 6-7 golü var simdiden.
bizim lig icin yeterli hem pahalida degil, olmaz.
gignaca hayir demem ama yani bende

Yabanci Sinirlama kalkicaksa boyle olsun takim :

Fernando Muslera
Liechtensteiner - Aurelien Chedjou - Koray Gunter - Alex Telles
Felipe Melo - Tolgay Arslan
Sinan Gumus - Wesley Sneijder - Armindo Bruma
Adebayor​

Vlaar da begendigim stoper.... bu ligde iyi oynar bence.

arteta arsenalda pek iyi olmazsa topla çok iyi organize ediyor oyunu

Semih dışında yerli kadrodan kimse oynayamaz kadroda sınır kalkarsa.

Yabanci siniri kalkarsa rahat rahat kadro kurabiliriz. Fazla transfere de gerek yok.

Fernando Muslera
Transfer Aurelien Chedjou Transfer Alex Telles
Felipe Melo Blerim Dzemaili
Nordin Amrabat Wesley Sneijder Armindo Bruma
Transfer

3 transfer yeter, 3'ü de vasat üstü olsa bile Türkiye'de sampiyon olmaya rahatlikla yeter.

Yabanci siniri kalkarsa rahat rahat kadro kurabiliriz. Fazla transfere de gerek yok.

Fernando Muslera
Transfer Aurelien Chedjou Transfer Alex Telles
Felipe Melo Blerim Dzemaili
Nordin Amrabat Wesley Sneijder Armindo Bruma
Transfer

3 transfer yeter, 3'ü de vasat üstü olsa bile Türkiye'de sampiyon olmaya rahatlikla yeter.

Amrabat ve Cemal ilk 11de olmamalilar bence.

Forvetde Gignac veya Luiz Adriano olabilir anlasabilirsek. (ikisi sezon sonu sözlesmesi bitiyor)

Selcukun maasi + Burakin maasi + Hamitin Maasi = Luiz Adriano'nun Shaktarda kazandigi yillik ucret, yani 9 milyon euro.

Geri
Üst Alt