Üye Görüşü 2015-16 Yeniden Yapılanma

Aslında uzun vadeli yapılanmanın dışında sezon içerisinde önümüzdeki haftadan itibaren şu sisteme geçsek ;

Fernando Muslera
Sabri Sarıoğlu -Semih/Koray - Au. Chedjou - Tarık Çamdal
Felipe Melo - Furkan Öz.
Sinan Gümüş - Wesley Sneijder - Armin. Bruma
Umut Bulut

Not : Tarık Çamdal yerine Alex Telles , Au. Chedjou yerine Koray Günter oynayabilir.

Not 2 : Sinan Gümüş'ün durumuna göre Olcan Adın takıma monte edilebilir.

Açıklama : Bu kadro gerçekten çok dinamik olacaktır ve rakipleri boğacaktır diye düşünmekteyim , özellikle kanat ve bek oyuncularının performanslarına göre beklentimizin dahi çok üstünde bir katkı , verim alabiliriz.​

zamaninda SENERi 2 milyon euroya alma, sonra sozlesmesi bitecekken veysel ugruna almadigin tariga 5 milyon euro ver

AYSAL u P.O.S.

Yeni yabanci kurali ile guzel bir yapilanma lazim..

Bu doğrumu ?

"1999 yılında Galatasaray ile anlaşmıştım. Uçak biletim hazırdı, takım arkadaşlarım ikna etti kaldım."

O dönem tarihi Galatasaray'ın yazdığı doğrudur ama bu olay da gerçekleşseydi işin seyri nereye kadar ulaşırdı acaba sorusunu da kendime sormadan edemedim. Hücum hattına bakın, Hagi & Roberto Baggio ve Hakan Şükür.

1999-2000 sezonunda Uefa Kupası kazanıldı, bir sonraki sezonda da Süper Kupa. Devamında gelen Şampiyonlar Ligi çeyrek finali var bir de. Bu başarılarda Roberto Baggio'nun rolü nasıl olurdu acaba, Hagi ile birlikte nasıl uyum gösterirlerdi, o dönem Fatih Terim ne düşündü acaba? Üzerinden 15-16 yıl geçti ama geçmişi sorgulamak istiyor insan.

O dönem Galatasaray'a arkadaşlarının gazıyla gelmeyen Roberto Baggio'nun da tarihi belki değişecekti. Çünkü Galatasaray'a gelmeyen Baggio, kendini İtalya'da yeniden kanıtlama umuduyla Inter'de kaldı, uzun bir zaman yedek oturdu, sonrasında da Brescia'nın yolunu tuttu. Gerçi Brescia günleri onun adına mükemmel geçti, 95 maçta 43 gol, yeniden gelinen İtalya Milli Takım seviyesi ama keşke gelseydi Galatasaray'a.

Fatih Terim'in göreve yeniden geldiği dönem ismi konuşuldu, yeni Hagi arayışlarında bir umut da Roberto Baggio olabilirdi ama o dönem Felipe transfer edildi, sonrasında Revivo derken yeni 10 numarayı uzun yıllar aradık. Gerçi o dönem Baggio'nun gelmesi de birşey ifade etmeyecekti, Brescia günlerinde yeniden bir destan yazdı ama ağır sakatlıkların gelmeye başladığı, yaş haddinin zorladığı bir dönemdi..

Transfer hataları ilk değil. Son da olmayacak.

B_HhDbsWkAAoV0o.jpg

Geri
Üst Alt