2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası | 5 Eylül - 20 Eylül

Bak ben olası senaryoyu sana yazayım bakalım olacak mı.Şimdi italya ve ispanya ikinci olmak istemeyecekler.İtalya şayet almanyayı yenerse 3-1 yapacak sırplarda bizi yenerse diye düşünüyorum 4-0.Son maç italya-sırp liderlik maçı olacaktır.İtalya bu riske girmez.Büyük ihtimalle italya yarın yenilip sırpların grup lideri olmasını garanti hale getirecek ve ardından yedek sırpları yenecektir.Ayrıca almanyayı da potaya sokup ispanya almanya maçını final haline getirecektir.Her türlü üçlü averajda ikinci olma ihtimalleri ortadan kalkıyor böylece.İspanya için yanlış hesap yapmışım orda haklısınız

...............

Son düzenleme:
yarin pust fblilere ibret olsun diye bu renktasimizi da 5 dk falan oynat ergin hocam

fft81_mf2154161.Jpeg

Sirplari yenerse İtalya lider olmuyor mu abi:D 2'sininde 4 galibiyeti olur. Sirplar 2. olur 2'li averajda:D

Bak ne dedim liderlik maçına çıkarlar ama o riske girmezler.Son maçı geniş geniş full yedek takıma oynamak var bi de çatır çutur maç yapmak var sen hangisini istersin.Bizim karşı tarafta eşleşeceğimiz takımların arasından fransayı çık diğerlerinin çok farkı yok.Ha bir olmuşun ha üç ama son maç sırplara yenildin mi direk ikisin ve kalan 2 baba takımla oynama ihtimali beliriyor.Üstelik yarın ilk maç sırplarla bizim.Eğer sırplar 4-0 yaparsa italyanın yenilmesi için harkulade bir ortam oluşacak

Son düzenleme:
Bak ne dedim liderlik maçına çıkarlar ama o riske girmezler.Son maçı geniş geniş full yedek takıma oynamak var bi de çatır çutur maç yapmak var sen hangisini istersin.Bizim karşı tarafta eşleşeceğimiz takımların arasından fransayı çık diğerlerinin çok farkı yok.Ha bir olmuşun ha üç ama son maç sırplara yenildin mi direk ikisin ve kalan 2 baba takımla oynama ihtimali beliriyor.Üstelik yarın ilk maç sırplarla bizim.Eğer sırplar 4-0 yaparsa italyanın yenilmesi için harkulade bir ortam oluşacak

Ben seni hepten yanliş anlamişim pardon aga:D

İtalya yarin yener Sirbistan'a yenilir diyorsun 3 galibiyeti olur. Dogru böyle 3lü averajda 3. olurlar.

Ya bizim Sirbistan'i yenmemiz lazim. Ya almanya İtalya'yi. Yoksa her türlü 4. oluyoruz biz.

Son düzenleme:
Ulan isin kotusu Sirplari yensek grup 2.si oluruz,ordan kayarlar,4.olsak baska yerden kayarlar. 3. Olmak bana göre şu saatten sonra oldukca zor,bize yedirmezler en azından bence.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben seni hepten yanliş anlamişim pardon aga:D

İtalya yarin yener Sirbistan'a yenilir diyorsun 3 galibiyeti olur. Dogru böyle 3lü averajda 3. olurlar.

Ya bizim Sirbistan'i yenmemiz lazim. Ya almanya İtalya'yi. Yoksa her türlü 4. oluyoruz biz.

Hahahahaahahaa yine yanlış anlamışsın :D.Ben yarın almanyaya yenilirler son gün sırpları yenerler diyorum.Evet dediğin gibi almanyanın ispanyayı yenmesi gibi bir riskleri olacak ama bakalım dediğim mi olacak yoksa birinciliğe mi oynayacaklar.Şayet almanya hem italyayı hem ispanyayı yenerse ispanya out italya 4 biz 2 oluyoruz bu da bok :D

Ulan isin kotusu Sirplari yensek grup 2.si oluruz,ordan kayarlar,4.olsak baska yerden kayarlar. 3. Olmak bana göre şu saatten sonra oldukca zor,bize yedirmezler en azından bence.

Sirplari yenersek lider olma şansimiz oluyor. İZLaNDayi yendigimiz düşün. 4 galibiyetle grup biter. İtalya almanlari yenerse 3 galibiyet olur. Sirplar son maç İtalya ile ediyorlar. İtalya yenerse 3 lü averajda biz öndeyiz 2 sinide yendik. Sirplar yenerse 2'li averajda öndeyiz.

Ne grup be. En b.k gruba düştük

İkili puan eşitliğindeki statü nedir bilmiyorum.Şayet aralarındaki maça bakılıyorsa biz yarın liderlik maçına çıkıyoruz.Sırpları yenip izlandayı da yendik mi her türlü lideriz

O zaman 3.luk ihtimali cok fazlasiyla zora girdigine göre, bir mucize olsa da Sirplari yensek mukemmel olurdu. Grup 1.ligi bizi yari finale kadar taşıyabilirdi.

Hahahahaahahaa yine yanlış anlamışsın :D.Ben yarın almanyaya yenilirler son gün sırpları yenerler diyorum.Evet dediğin gibi almanyanın ispanyayı yenmesi gibi bir riskleri olacak ama bakalım dediğim mi olacak yoksa birinciliğe mi oynayacaklar.Şayet almanya hem italyayı hem ispanyayı yenerse ispanya out italya 4 biz 2 oluyoruz bu da bok :D

Benim dedigim daha uygun abi. almanya'yi yenip Sirplara yenilirler. Sirplari Yenerlerse lider oluyorlar. yenemezlerse bu herifler her türlü 3. oluyor.:D

Benim dedigim daha uygun abi. almanya'yi yenip Sirplara yenilirler. Sirplari Yenerlerse lider oluyorlar. yenemezlerse bu herifler her türlü 3. oluyor.:D

O zaman son maç ikisi de yedek çıkar :D adamlar ispanyaya kaybetse hiç bunları konuşmazdık.Üçlü averajda en sona düşüyolardı.Yani bir anlamda bu adamlar bu galibiyetle bizim yerimizi aldılar.Kafa gitti niye yedek çıksınlar yaww :D

Son düzenleme:
hem sirplari yenip hemde izlandayi yenersek 1. olmuyormuyuz ?

Cünkü ispanyanin 2 maglubiyeti var. Sirplarin ve bizim 1 .

.......

Statü sanırım genel averaj üzerine ve ispanyadan yediğimiz farktan dolayı liderlik şansımız çok çok düşük.Sırpların da bugün fark attığını düşünürsek bizim sırplara en az 20 civarı fark atıp son maçta da en az 15-20 farklı izlandayı yenmemiz lazım.Malesef genel averajdan dolayı liderlik şansımız yüzde 1 falan.Sırpları yenip italyanın da sırpları yenmesini bekleriz diyeceğim de İtalyaya karşı da 32 averaj gerideyiz.İzlandaya 30 civarı fark gerekiyor.Kısacası mucize bizim grup birinciliği

Son düzenleme:
İkinci olunca da yunanla ve fransayla oynama durumu oluyo.O yüzden kimse ikinci olmak istemiyo :D zaten gruptaki takımlar kazık gibi.Geriye elle tutulur yunanla fransa var.Bi de onlarla oynamak istemiyo kimse :)

nasil fransizlar 1. degilmi? baska gruplara bakmadim hic noluyoz ya . Ozaman bu ispanyollar cidden sike yapmislar

nasil fransizlar 1. degilmi? baska gruplara bakmadim hic noluyoz ya . Ozaman bu ispanyollar cidden sike yapmislar

İlk eşleşmede fransa gelmiyor tabi ama ilkini geçince çeyrek finalde yunanlar geliyor onu da geçersen yarı finalde fransa geliyor.Kimse bu yoldan gitmek istemiyor yani.İlk eşleşmede gelmiyor yani fransa 2. olunursa.Tabi çok süpriz sonuçlar alınıp bu güçlü takımlar elenmezse bunlar olacak

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt