GSCimbom
2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM!
Murat Saylak

2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM! Sayfa 18

Murat Saylak ·

Cevap
3,1K
Okunma
133,5K
Sayfa
18/158
CanlıGalatasaray (3)11(0) BeşiktaşM.S
super-kupa-galatasaray-in--2532030.Jpeg

Son düzenleme:
sen benim her gece efkarım gözümdeki yaşım sigara dumanımm

sen benim damardaki kanım alnımdaki yazım şanlı sneijderimm

kalbimin en orta yerinde büyük bir yargın var alevler içindee

sneijder sana yemin olsun bitmeyecek sevdam mezarımda bileee

ben yazdım

Serdar,Emrah,Eren ve Tolga ilk kupalarini kaldirir.Galatasaray'a gelipte kupa kaldirmadan giden var mi yahu ? Erman kılıç bile 2 haftada 2 kupa kaldırıp gitmisti?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.00 mi oha. Bence macin mutlak favorisi biziz. ( Evet on liberomuz olmayabilir) Ancak ac bir takimiz biz. Bruma, Sinan, Eren, Tolga, Cavanda , Carole bunlarin hepsi kupaya ac oyuncular. Uzerine birde sneijderin kalitesi eklenince bence mutlak favoriyiz.

Uzun vadede on libero almazsak sampiyon olamayacagimizi dusunuyorum ancak bu maci kesinlikle alacagiz suphem yok

3.00 mi oha. Bence macin mutlak favorisi biziz. ( Evet on liberomuz olmayabilir) Ancak ac bir takimiz biz. Bruma, Sinan, Eren, Tolga, Cavanda , Carole bunlarin hepsi kupaya ac oyuncular. Uzerine birde sneijderin kalitesi eklenince bence mutlak favoriyiz.

Uzun vadede on libero almazsak sampiyon olamayacagimizi dusunuyorum ancak bu maci kesinlikle alacagiz suphem yok

Tek maç açılmış bir de.Çok garip doğrusu.

Tek maç açılmış bir de.Çok garip doğrusu.

Iddaa elindeki verilere ve istatistiklere gore belirliyor orani. Bizim takim ne kadar acta olsa daha henuz resmi mac yapmadi. Besiktas ise gecen senenin sampiyonu iskelet kadrosunu korudu Gomez haric. Bu nedenle favori goruyor olabilirler. Ancak futbol bu kadar basit bir oyun degil. Ligin favorisi degiliz cunku uzun donemde bu kadro sikinti yasayacaktir ama bence bu macin kesin favorisiyiz. Kazaniriz kaybederiz orasi ayri..

Iddaa elindeki verilere ve istatistiklere gore belirliyor orani. Bizim takim ne kadar acta olsa daha henuz resmi mac yapmadi. Besiktas ise gecen senenin sampiyonu iskelet kadrosunu korudu Gomez haric. Bu nedenle favori goruyor olabilirler. Ancak futbol bu kadar basit bir oyun degil. Ligin favorisi degiliz cunku uzun donemde bu kadro sikinti yasayacaktir ama bence bu macin kesin favorisiyiz. Kazaniriz kaybederiz orasi ayri..

Önceki derbileri falan araştırdım biraz,1.80 oran tutmuş genelde.

Geri
Üst Alt