bi kere de musleraya acısalar...tolga güzel oynasa,selçuk karı gibi oynamaktan vazgeçse,takım savunmasını iyi yapsak ne olur sanki...
Takim kaptanina kari gibi diyemezsin
Raporladim
bi kere de musleraya acısalar...tolga güzel oynasa,selçuk karı gibi oynamaktan vazgeçse,takım savunmasını iyi yapsak ne olur sanki...
Ön taraf iyi de Tolga-Selçuk orta sahası orta alan üstünlüğünü kaptırırsa sıçarız.
De Marke @demarkesports 16 dk.16 dakika önce
Süper Kupa finalinin İddaa oranları belli oldu:Beşiktaş (1.80), Beraberlik (3.20), Galatasaray (3.00)
Ben bassam kesin kaybederiz.O yuzden basmicamBasılır mı 3.00 dan, ne diyonuz?
3.00 mi oha. Bence macin mutlak favorisi biziz. ( Evet on liberomuz olmayabilir) Ancak ac bir takimiz biz. Bruma, Sinan, Eren, Tolga, Cavanda , Carole bunlarin hepsi kupaya ac oyuncular. Uzerine birde sneijderin kalitesi eklenince bence mutlak favoriyiz.
Uzun vadede on libero almazsak sampiyon olamayacagimizi dusunuyorum ancak bu maci kesinlikle alacagiz suphem yok
Tek maç açılmış bir de.Çok garip doğrusu.
Iddaa elindeki verilere ve istatistiklere gore belirliyor orani. Bizim takim ne kadar acta olsa daha henuz resmi mac yapmadi. Besiktas ise gecen senenin sampiyonu iskelet kadrosunu korudu Gomez haric. Bu nedenle favori goruyor olabilirler. Ancak futbol bu kadar basit bir oyun degil. Ligin favorisi degiliz cunku uzun donemde bu kadro sikinti yasayacaktir ama bence bu macin kesin favorisiyiz. Kazaniriz kaybederiz orasi ayri..