GSCimbom
2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM!
Murat Saylak

2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM! Sayfa 27

Murat Saylak ·

Cevap
3,1K
Okunma
133,8K
Sayfa
27/158
BGalatasaray (3)11(0) Beşiktaş13 Ağustos
Ne yalan soyleyeyim Linnes'in defansi Sabri'den beter gibi

Hucum olarak cok iyide defans olarak bekledigimin cok altinda. Uefa finaline cikmis takim sag bekini sadece 2m'a satiyorsa killanmamiz lazimdi sanirim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Valla Linnes şu ana kadar amatör topçudan öte bir görüntü vermedi.

Cavanda hazır değilse ben de Sabriyi koyarım. Bu Sabrinin iyi olduğunu düşündüğümden değil Linnesin berbat ötesi olduğunu düşündüğümden berbatla yetinmeğe razı olmamdan oynatırdım!! :(

Ben öyle düşünmüyorumda neyse. Bu herife uyuzum ben. Geride dönmüyor bu embesil. Eli belinde duruyor. Göbeği indi mi bunun:red:

Linnes'ide beğenmedim ama yine onu oynatirim.

Son düzenleme:
Spoiler.

CpryI-DXgAQHnke.jpg

Ne kadar cok bjk sempatizani varmis forumda!!

Arkadaslar isin ucunda kupa var. Bjk tamamen bizim ve fb nin salakligina sampiyon olmus bir takim. Ya biz 2 maci da verdik gecen seneki bjk ye. Bu bile ne kadar berbat bir yil yasadigimizin ispati!!

En son herhalde bjk ye 2 macta yenildigimizde fahri koruturk cumhurbaskaniydi! :)

sen ne diyorsun abi kargalar liverpoolu yendiginden forumda orgazm olan kuduran tonla bjkli vardı

üstelik hiçte gizlenmiyorlar yani gayet aleni yapıyorlar bunu hem bu sayed galatasarayada inceden laf sokuyor çakallar

Geri
Üst Alt