GSCimbom
2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM!
Murat Saylak

2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM! Sayfa 152

Murat Saylak ·

Cevap
3,1K
Okunma
133,7K
Sayfa
152/158
CanlıGalatasaray (3)11(0) BeşiktaşM.S
13934982_10154233944390269_8821319412283658564_n.jpg

Cemaili'yi bari göndermeseler. Hamit'e falan kaldıysak yandı gülüm keten helva. O kadar lüzumsuz ikinci sınıf topçu alıncaya kadar adam gibi bi orta saha bir de forvet alınsa bundan çok iyiydi.

Hamit bir kaç maç iyi oynamıştı milattan önce o performansını yakalayabileceğini bilsem selçuk yerine ona bile razıyım

Bu ateş üfleyerek sönmez

Öncelikle kupa hepimize hayirli olsun. Kötü dönemde bile 2 kupa almak büyüklügümüzü gösterir.

Ancak:

Kupa kimseyi yaniltmasin. Bu takim cok yetersiz. Oyun icinden baski yapamiyoruz, hatta hicbirsey yapamiyoruz.

Sinan, Bruma gibi övündügümüz oyuncular bile bu tip maclarda sefilleri oynuyorlar. Digerlerinden bahsetmeme gerek yok sanirim.

Bu kadro sampiyon olamaz beyler, kendimizi kandirmayalim. Takim bana ümit vermedi acikcasi.

Eren le koskoca sezona başlanmayacağını anlamıştır umarım hocamız ama başımızdaki dursun olduğu sürece almayız. Hakan,Ümit,Necati,Kabze ~ Drogba,Elmander,Burak dan nerelere düştük arkadaş

Hamite güvenilmez. Her an sakatlanabilir.

Aynisi malesef yeni transferlerimiz Serdar ve Tolga icin de gecerli.

İşte o yüzden ya eğer sağlam bir aslında iki tane orta saha alınmaz ise yazık olacak

Umarım bizim gördüklerimizi ilgililer de görmüştür

Hoca görmüştür ama işte bonservissiz oyuncuların kalitesiz olduğunu düşünen yönetimin gördüğünü sanmıyorum

Bu ateş üfleyerek sönmez

maçı kahvede izledim ve şu konuşmaya şahit oldum maçta sonra
bjkli eleman : lan ilk yarı o penaltıyı verseydi görürdüm ben sizi ( tosicin kendini attığı pozisyondan bahsediyor )
gsli amca : lan salak verse nolacaktı gördük 3de 0 yaptınız keşke verseydi de böyle ağlamasaydınız nasıl olsa sizinkiler penaltı atmayı bilmiyor :)

Cemaili'yi bari göndermeseler. Hamit'e falan kaldıysak yandı gülüm keten helva. O kadar lüzumsuz ikinci sınıf topçu alıncaya kadar adam gibi bi orta saha bir de forvet alınsa bundan çok iyiydi.

O da yumuşak kalır ama.Bize hayvani 2 tane adam lazım mümkünse afrika kökenli.Eski fenerli appiah gibi 2 tane adamı bizim ortaya koy bu ligin anasını ağlatırız.Üst düzey forvete de gerek yok.Orta düzey bir forvetle bile her maç en az 3 gol atar bu takım.10 milyonu şu tarz iki adama yatır 4-5 milyona da bir forvet bir de bonservisi uygun bir stoper tecrübeli işlem tamam ama bizimkilerin yaptıklarına bakar mısın,13 milyon harcayıp zerre kalite arttıramadık

İşte o yüzden ya eğer sağlam bir aslında iki tane orta saha alınmaz ise yazık olacak

Umarım bizim gördüklerimizi ilgililer de görmüştür

Hoca görmüştür ama işte bonservissiz oyuncuların kalitesiz olduğunu düşünen yönetimin gördüğünü sanmıyorum

Bu ateş üfleyerek sönmez

Ben hocanin bu sorunu gördügünü düsünüyorum. Buradaki sorun yönetim. Simdiye kadar yapilan hangi transfer hocanin istegi yönünde yapilmistir diye sorarsak bence hic biridir.

4 oyuncu aldik. 3 tanesi Süperlig den birisi de yerli diye Bundesliga'dan. Ben acikcasi bu adamlarin hic birinin hocanin ilk tercihi oldugunu düsünmüyorum hatta genis listesinde bile oldugunu düsünmüyorum. Belki Eren alternatif forvetler listesinde bulunmus olabilir ama digerlerinin hic bir sekilde istegi yönünde alindigina inanmiyorum.

Galatasarayizm ‏@elaleminderdi 34 dk.34 dakika önce
Gökhan Gönül 2 farklı takımda çıktığı son 2 resmi maçında Galatasaray'a 2 kupa kaybederek tarihe geçti.

:D

CpxVhVCW8AAiSK_.jpg:large

Son düzenleme:
Ulan ne takimiz? :)

Fb nin basindaki şikeci tarihin en cok GS kupasi goren baskani oldu.

Tupcu "bizi serefli 2.liklere iten GS di unutmuş degiliz" demisti ona da rakibine kendi eli ile en cok kupa veren başkan olarak tarih sayfalarindaki yerini aldirdik! :) :)

Ustelik bu tüpçü yavsagini evinden geri dondurup kupa verdirmisligimiz bile vardir! :) :)

Sonra diyoruz ki "Bu iğneler bizi neden sevmiyor?" :) :) :)

Son düzenleme:
Takımda ki bir takım kişisel problemler hal olmuş galiba

Son zamanlarda yerli ve yabancı oyuncular ayrı takılmıyor

Bu ateş üfleyerek sönmez
Bu sene de başarısız olsalar fatura kendilerine kesilecek biliyorlar.
Bide kesilen cezaları iyi oynayarak sildirme dertleri var.
Yönetimin iyi hamlesi oldu. İlk elestirsem de

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt