Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Burası Murphan'ın çiftliği.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Form gecici klas kalıcı diyebilirmiyiz ?
Nbr hanzocum?Neden kimse Pavon’un penaltisini konusmuyor yaw
Neden kimse Pavon’un penaltisini konusmuyor yaw
Nbr hanzocum?
@Sarper Yıldırım burda olsa kıskancından catlardı.
yazdım ben yüzde yüz penaltı. Var sisteminden soğuttu şuan beni.
Postlarima cevap vermiyor hiyar.@Sarper Yıldırım burda olsa kıskancından catlardı.
Olabilir saygı duyuyorumuğur katılmıyorum sana. Bir copa amerika ve bir dünya kupasını sırf higuain malı yüzünden kaybetti adam. Messi'nin hatası şurada aldırma kardeşim senin keyfine göre kadro yapıyorlar zaten aldırma higuani olsun bitsin hala dostuz ayağı çekiyor.
Çok güzel bir ıkınan adam çalışması eline sağlık üstat
Messi yi sevmezsin anlarım da boş oyuncu dersen seni kimse ciddiye almaz. Yok öyle dünya.
Ya gerizekalısındır ya da net bir şekilde troll.
sent via GSC
Kötü söz sahibini bağlar...İkisi de değilim hür iradeli cesur bir forumdaşım genel geçer görüşe karşı kendi görüşünü aykırı da olsa kurallar dahilinde yazan tam bir galatasaraylıyım...Galiba tevfik fikret ile ahmet haşimi karıştıyorlar ondan oluyor bunlar...
Aynen aga, bıktırdı artık sürekli gidiyor.
Yaw bi de Copa'yi bilmem de Messi olmadan degil DK finali, ceyrek finali goremezlerdi belki de. (Eslesmeleri hatirlamiyorum da o turnuvanin en iyi oyuncusu Messi'ydi)uğur katılmıyorum sana. Bir copa amerika ve bir dünya kupasını sırf higuain malı yüzünden kaybetti adam. Messi'nin hatası şurada aldırma kardeşim senin keyfine göre kadro yapıyorlar zaten aldırma higuani olsun bitsin hala dostuz ayağı çekiyor.