2018 DK D Grubu M:1 | Arjantin 1-1 İzlanda | MS | 16 Haziran | TRT 1

uğur katılmıyorum sana. Bir copa amerika ve bir dünya kupasını sırf higuain malı yüzünden kaybetti adam. Messi'nin hatası şurada aldırma kardeşim senin keyfine göre kadro yapıyorlar zaten aldırma higuani olsun bitsin hala dostuz ayağı çekiyor.

Neden kimse Pavon’un penaltisini konusmuyor yaw

yazdım ben yüzde yüz penaltı. Var sisteminden soğuttu şuan beni.

Messi yi sevmezsin anlarım da boş oyuncu dersen seni kimse ciddiye almaz. Yok öyle dünya.

Ya gerizekalısındır ya da net bir şekilde troll.

sent via GSC

Messinin asıl tartışılan ve tepki çeken noktası futbolu değil, şakşakçılarının onu haketmediği kadar yükseğe uçurup diğer herkesi yoksayma boyutunda lanse etmeye çalışmaları..

O kadar şişirilmenin elbette orada kalmayı beceremeyecek hale gelip patlayarak aşağı düşme aşaması gibi bir bedeli var.
Messi artık bu aşamanın sinyallerini vererek insan olduğunu hatırlıyor, hatırlatıyor.

IMG_20180616_182705.webp

uğur katılmıyorum sana. Bir copa amerika ve bir dünya kupasını sırf higuain malı yüzünden kaybetti adam. Messi'nin hatası şurada aldırma kardeşim senin keyfine göre kadro yapıyorlar zaten aldırma higuani olsun bitsin hala dostuz ayağı çekiyor.

Olabilir saygı duyuyorum

@Uğur Güzel

karar ver ustat ,sec begen , sen hangisisin ? troll mu , gerizeka mi ?
Kötü söz sahibini bağlar...İkisi de değilim hür iradeli cesur bir forumdaşım genel geçer görüşe karşı kendi görüşünü aykırı da olsa kurallar dahilinde yazan tam bir galatasaraylıyım...Galiba tevfik fikret ile ahmet haşimi karıştıyorlar ondan oluyor bunlar...

Yaw bi de Copa'yi bilmem de Messi olmadan degil DK finali, ceyrek finali goremezlerdi belki de. (Eslesmeleri hatirlamiyorum da o turnuvanin en iyi oyuncusu Messi'ydi)

Yazik valla adama.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt