2018 DK D Grubu M:1 | Arjantin 1-1 İzlanda | MS | 16 Haziran | TRT 1

yanakson bu turnuvada yokmu

Izlanda hirvatlara yenilecektir ama artik nijeryayi yenebilirse gruptan cikmasi mumkun

Yazık oldu.

DK'da sadece R7 resitali izleyeceğiz anlaşılan.

Neymar da olur belki

Lol Randersin kalecisi boktan bir kaleci normalde bu macta hem messiden penalti hem 2 tane cok iyi kurtaris yapti. Bu Izlandiyada birsey var.

Aguero forvet oyniyamaz, beyinsiz angut geliyor orta saha'da tek pas yapmaya calisiyor.

Ayrica Tagliafico salagi orta acmadi 90dk boyunca, tam bir beyinsiz.

Meza 10x bosa kacti, marscherano onu gorup pas atana kadar mac bitti boyle dangalak orta saha oyuncu ile nasil hemen gecisli futbolcu oynuyorsun?

maradona bulent ersoy hanımefendıye benzemıs

Messi için turnuva gidişatı fikrim, Rahmetli naim in son turnuvasına benzeme ihtimali olması..

Evet tebrikleri alalım ilk büyük süprizi bildim ve tahmin yüzdem 83'e çıktı...

Hem Arjantin kazanamadı hem messi denen ezik 2006'dan bu yana yine rezil bir milli takım performansı çizmeye devam etti hem maçı kurtaramadı hem de penaltı kaçırdı sanki atabiliyormuş gibi bir de gidiyor...Evet renktaşlar kabul edin futboldan anlıyorum ve daha da önemlisi;

MESSİ BALONDUR!!! SPONSORLARIN ŞİŞİRDİĞİ BEBEKTİR :LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::uiyy::uiyy::uiyy: Hürmetler...

reis şu halinle oynasan arjantin kupayı kazanır yine

Df0Zif4XkAEWZgM.jpg

Bu arada İzlanda takımı taraftarları olmasa hayatta bu kadar sempati kazanamazdı. Pulis'in Stoke'u kadar iğrenç bir takımlar.

Hem Arjantin kazanamadı hem messi denen ezik 2006'dan bu yana yine rezil bir milli takım performansı çizmeye devam etti hem maçı kurtaramadı hem de penaltı kaçırdı sanki atabiliyormuş gibi bir de gidiyor...Evet renktaşlar kabul edin futboldan anlıyorum ve daha da önemlisi;

MESSİ BALONDUR!!! SPONSORLARIN ŞİŞİRDİĞİ BEBEKTİR:LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::uiyy::uiyy::uiyy: Hürmetler...
Bir forum trolüne verilecek en iyi cevap onu yok saymak ve cavap vermemektir ENGELLE GEÇ

MESSİ BALONDUR!!! SPONSORLARIN ŞİŞİRDİĞİ BEBEKTİR:LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::uiyy::uiyy::uiyy: Hürmetler...

Boş bir post.

MESSİ BALONDUR!!! SPONSORLARIN ŞİŞİRDİĞİ BEBEKTİR :uiyy::uiyy::uiyy: Hürmetler...
Bu ne?

Hadi Ronaldo Messi den iyi olan diyeni anlarımda ... Messi balondur demek biraz komik olmuş.

Geri
Üst Alt