Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Aynen aga, bıktırdı artık sürekli gidiyor.Eses mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen aga, bıktırdı artık sürekli gidiyor.Eses mi?

Hürmetler...
Sanki önceki turnuvaları başarılı oldu da...Messi için turnuva gidişatı fikrim, Rahmetli naim in son turnuvasına benzeme ihtimali olması..
Bir forum trolüne verilecek en iyi cevap onu yok saymak ve cavap vermemektir ENGELLE GEÇEvet tebrikleri alalım ilk büyük süprizi bildim ve tahmin yüzdem 83'e çıktı...
Hem Arjantin kazanamadı hem messi denen ezik 2006'dan bu yana yine rezil bir milli takım performansı çizmeye devam etti hem maçı kurtaramadı hem de penaltı kaçırdı sanki atabiliyormuş gibi bir de gidiyor...Evet renktaşlar kabul edin futboldan anlıyorum ve daha da önemlisi;
MESSİ BALONDUR!!! SPONSORLARIN ŞİŞİRDİĞİ BEBEKTİRHürmetler...
Evet tebrikleri alalım ilk büyük süprizi bildim ve tahmin yüzdem 83'e çıktı...
Hem Arjantin kazanamadı hem messi denen ezik 2006'dan bu yana yine rezil bir milli takım performansı çizmeye devam etti hem maçı kurtaramadı hem de penaltı kaçırdı sanki atabiliyormuş gibi bir de gidiyor...Evet renktaşlar kabul edin futboldan anlıyorum ve daha da önemlisi;
Bu ne?Evet tebrikleri alalım ilk büyük süprizi bildim ve tahmin yüzdem 83'e çıktı...
Da costa nın sahne arkası hepsinden sağlam ...Yazık oldu.
DK'da sadece R7 resitali izleyeceğiz anlaşılan.
Neymar da olur belki