2018 DK D Grubu M:1 | Arjantin 1-1 İzlanda | MS | 16 Haziran | TRT 1

4-3-3 oynayip Messi'yi sag kanada koyup maci oynaticaksin.

Messi 10 numara'da oyniyor, adam hem ofansif olarak sanssiz, hem defansa gelemiyor.

Mercado - Otamendi - Rojo - Tagliafico
Banega - Biglia - Lo Celso
Messi - Higuain - Pavon​

reis şu halinle oynasan arjantin kupayı kazanır yine

Df0Zif4XkAEWZgM.jpg

Gözlüğü yeter !

hikmetpaoli de çare olmadı bu Arjantin'e. Dengesiz jenerasyon, ve tek oyuncu odaklı anlayışla işleri zor. Bunlar bu halde iken
aksine Brezilya doğru hocayı buldu ve Neymar odaklı oyunu bıraktı ve bu turnuvaya damga vuracaklar göreceksiniz. Fransa arjantin portekiz ispanya hepsi bolca kusurlu görünüyor şuan. Almanya'nın suudi arabistan hazırlık maçına bakarsak onlarda çok hazır durmuyor ama sonuçta almanlar ne yapacakları belli olmaz. Final çok belli bu sene.

Dybala girmesi gerekirdi aguera nın yerine.

Pavon di Marianın yerine oynamalı İlk onbirde tartışmasız.

Salvio yerine Sabri oynasın

Dünya Kupası'nın selameti açısından geri kalan 2 maçı izlememe kararı aldım. Eğer bol gollü geçerlerse kendimi feda edeceğim. Golleri de elektrik gitti diye kaçırdım zaten. Yeter be kardeşim!

reis şu halinle oynasan arjantin kupayı kazanır yine

Df0Zif4XkAEWZgM.jpg
Aynen ama işte ergenler görmediği için messiyi adam sanıyor...Ortega bile messiden fazla katkı verdi arjantin milli takımına hesap ortada messi dökümü;

2006 Dünya Kupası

2007 Copa America

2010 Dünya Kupası

2011 Copa America

2014 Dünya Kupası

2015 Copa America

2016 Copa America Centenario

2018 Dünya Kupasına da rezil bir şekilde penaltı kaçırıp puan kaybettirerek başladı yani tek maçla değerlendirmiyorum bilakis 2014 Dünya Kupasında kurtardığı İran Maçı dışında tek bir maç iyi oynamışlığı yok 8 turnuva ve 12 senedir :) Messi balondur ve ballondoredur...

Aynen ama işte ergenler görmediği için messiyi adam sanıyor...Ortega bile messiden fazla katkı verdi arjantin milli takımına hesap ortada messi dökümü;

2006 Dünya Kupası

2007 Copa America

2010 Dünya Kupası

2011 Copa America

2014 Dünya Kupası

2015 Copa America

2016 Copa America Centenario

2018 Dünya Kupasına da rezil bir şekilde penaltı kaçırıp puan kaybettirerek başladı yani tek maçla değerlendirmiyorum bilakis 2014 Dünya Kupasında kurtardığı İran Maçı dışında tek bir maç iyi oynamışlığı yok 8 turnuva ve 12 senedir :) Messi balondur ve ballondoredur...
4 tane final oynattı o turnuvalarda.

Bir daha birine ergen dersen bu foruma bir şey yazamayacaksın, seni daha geçen uyardım, senin çiftliğin mi sanıyorsun sen burayı.

Geri
Üst Alt