- 19 Kasım 2010
- 8.893
- 3.856
- 428
Ben yaptığı işe bakarım hem işveren ben değilim sadece yöneticiyim. Kimseninde ırkı veya dini için ekmek parasıyla oynamam.O zaman pazartesi gunu maasina zam isine son
Gscimbom Mobile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yaptığı işe bakarım hem işveren ben değilim sadece yöneticiyim. Kimseninde ırkı veya dini için ekmek parasıyla oynamam.O zaman pazartesi gunu maasina zam isine son
Evet %80'e ulaştım...Reis cikart da gölgesinde piknik yapalımmmm
Guidetti nın eşi.Özünde jiimy ye söylenene abartısı hariç, karşı değilim ama;
Bu son golden evvelki görüntü. dk. 77
Daha jimmy belki oyunda bile değildi... Olayları yamultmayalım pls....![]()
Evet mardin asıllı...Türk düşmanları...İnanılmaz bir kinleri var ermenilerle yarışır...Türk değil süryani ve asla türklüğü kabul etmiyorlar hatta türkler bize soykırım yaptı diyorlar.
Kuzeni benim dükkanda çalışıyor.
Gscimbom Mobile
Her maç aynı skorla bitsin o zaman
Her maç aynı skorla bitsin o zaman
Helal olsun işte bu...Ne politik doğruluk kasacaksın karaya kara diyeceksin her zaman ne de kimsenin günahına gireceksin allah razı olsun üstat dünya senin gibilerin yüzü suyu hürmetine dönüyor...Ben yaptığı işe bakarım hem işveren ben değilim sadece yöneticiyim. Kimseninde ırkı veya dini için ekmek parasıyla oynamam.
Gscimbom Mobile
7 1 biter yine şüphesiz golleri de aynı isimler atarsonuçta almanya alır skor kaç kaç olursa olsun
Eyvallah ama biraz abarttın sanki.Helal olsun işte bu...Ne politik doğruluk kasacaksın karaya kara diyeceksin her zaman ne de kimsenin günahına gireceksin allah razı olsun üstat dünya senin gibilerin yüzü suyu hürmetine dönüyor...
7 1 biter yine şüphesiz golleri de aynı isimler atar![]()
Peşin gözyaşı diyosun yani ....maç 1 1 ken ağlıyordu sanırım Alman winnerlığını çok iyi biliyor
Almanya bu haliyle bile brezilyayı yener zira bu sene de brezilya takım olamamış...Var mısın iddiasına ya da gidip 0.5 gol altı7 1 biter yine şüphesiz golleri de aynı isimler atar![]()
Yok sırf bu bakış açısı için trump-johnson filan seçiliyor artık zira çölde vaha gibi politically incorrect olmak hürmetler...Eyvallah ama biraz abarttın sanki.
Gscimbom Mobile