2018 DK F Grubu M:2 | Almanya 2-1 İsveç | MS | 23 Haziran | TRT 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani baş ediebildiğini düşündüğü için beni kovmamanız lazım ama daha önce baş edemeyeceğini düşünürken kovmalıydınız zira rezil olmak istemiyordu şimdi rezil edebileceğine kani ondan dolayı bana gareziniz mi var diyor üstat :asd::asd::asd: çok iyi tanıdım ben sinanı eskiden çok severdim o beni sevmese de şimdi nötrüm...

Ayrıca üstat varsa birşey özelden uyarın...ergen ve cahil lafzını kullanmadığımı düşünüyorum hürmetler hayırlı geceler...

GSC laneti devam ediyor

Kroos'a liderlik edemiyor dendi adam ipten aldı ülkeyi

Yani baş ediebildiğini düşündüğü için beni kovmamanız lazım ama daha önce baş edemeyeceğini düşünürken kovmalıydınız zira rezil olmak istemiyordu şimdi rezil edebileceğine kani ondan dolayı bana gareziniz mi var diyor üstat :asd::asd::asd: çok iyi tanıdım ben sinanı eskiden çok severdim o beni sevmese de şimdi nötrüm...

Ayrıca üstat varsa birşey özelden uyarın...ergen ve cahil lafzını kullanmadığımı düşünüyorum hürmetler hayırlı geceler...
Dalgasına demiştim

Suyunun isindigini anlayinca katiline asik olan adami oynama ugur

Survivor ol , efsane ol

Boyle yandasligi yer mi bu murekkep yalamis Gsc kalemleri ?

Almanya kazanacağını ikinci yarıda Löw son silahını çıkarttığı an belliydi aslında.

Burnundan çıkartı yine

Suyunun isindigini anlayinca katiline asik olan adami oynama ugur

Survivor ol , efsane ol

Boyle yandasligi yer mi bu murekkep yalamis Gsc kalemleri ?
O ne demek geri vites yapan mı var? Sana söylediğimin arkasındayım duruma göre taleplerin değişiyor sıfır ilke tamamen menfaat seninkisi...İyi de kurallar öyle subjektif olmaz...ismailenver kaçar :)

Ugur agzimdaki baklayi cikarayim

Hal ve tavirlarina ceki duzen verirsen seni yeniden benimseyebilirim

Bunu kompleksli bir tavirla karsilayip savas baslatma , el elden ustundur de ve sozume itibar et

Bu neyi iceriyor ? Mesela 20 kere her konuya ben demistim deme , mesela o kadar uyarildin , kendi dunyanda yasa enver pasa duygularini buraya yansitma , yahut surekli selcuk gebersin , messinin bacagi kirilsin deme falan filan

Bunlari yapabilirsen yeniden seni degerlendirmeme alabilirim

"Ya ben bir hata mi yaptim" diye dusunursen de uzulme , dusun ben bile bazen hata yapiyorken , senin yapman gayet dogal

Uğur yüzünden her konuda kavga çıkıyor, buna artık müdahale etme zamanı geldi.
Saygıdeğer admirim bu şekilde sürekli kafa açtığı için sağdan soldan uçurulmuş bir adamın böyle güzide bir yerde işi olmamalı.Kendisinin shutlanmasını öneriyorum.Gerekirse forum bunu oylasın.

Ugur agzimdaki baklayi cikarayim

Hal ve tavirlarina ceki duzen verirsen seni yeniden benimseyebilirim

Bunu kompleksli bir tavirla karsilayip savas baslatma , el elden ustundur de ve sozume itibar et

Bu neyi iceriyor ? Mesela 20 kere her konuya ben demistim deme , mesela o kadar uyarildin , kendi dunyanda yasa enver pasa duygularini buraya yansitma , yahut surekli selcuk gebersin , messinin bacagi kirilsin deme falan filan

Bunlari yapabilirsen yeniden seni degerlendirmeme alabilirim

"Ya ben bir hata mi yaptim" diye dusunursen de uzulme , dusun ben bile bazen hata yapiyorken , senin yapman gayet dogal
HÜRMETLER...İSMAİLENVER...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt