2018 DK F Grubu M:2 | Almanya 2-1 İsveç | MS | 23 Haziran | TRT 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygıdeğer admirim bu şekilde sürekli kafa açtığı için sağdan soldan uçurulmuş bir adamın böyle güzide bir yerde işi olmamalı.Kendisinin shutlanmasını öneriyorum.Gerekirse forum bunu oylasın.
Halkımızın takdirine yeri geldiğinde başvururuz.

Bu kadar megaloman olması beni şaşırtsa da bazen de komik geliyor.

Saygıdeğer admirim bu şekilde sürekli kafa açtığı için sağdan soldan uçurulmuş bir adamın böyle güzide bir yerde işi olmamalı.Kendisinin shutlanmasını öneriyorum.Gerekirse forum bunu oylasın.

Hayir hayir kesinlikle . 2 gun dinlendirilmesi uygun olacaktir . Tekrarinda 1 gun dinlendirilebilir , tam sure kisaldi diye sevinip tekrarlarsa 1 hafta dinlendirilir

Bu tip adamlarla psikolojik savas ustasi gibi ugrasacaksin

Bagris cagris sutlama ile hic bir yol alinamaz

conti-cmx-105-safir-300-w-x.jpg

Kısa bilgi vereyim.

Büyük harfle ve boldlanmış şekillerde yazmak yasak.

Bunu yazdıklarına değer verilmediğini düşünüp verilsin diye kasanlar yapar.

Nasıl mentionlarımı gördün mü üstat hepsini bildim :) Hürmetler...
Boş yapma üstat allasen sana söyledim bir makale yaz da görelim futbol bilgini.Tahmin mevzunu dikkate almıyoruz malesef bir kriter değil.O yüzden senin ben bildim ehühi tavrın aşırı sakil ve itici görünüyor.İnşallah şutlanırsın,lobiyse lobi.

Hayir hayir kesinlikle . 2 gun dinlendirilmesi uygun olacaktir . Tekrarinda 1 gun dinlendirilebilir , tam sure kisaldi diye sevinip tekrarlarsa 1 hafta dinlendirilir

Evet bu daha makul 1 öneri.İnce ince işlemek daha etkili bir yöntem olacaktır.

Boş yapma üstat allasen sana söyledim bir makale yaz da görelim futbol bilgini.Tahmin mevzunu dikkate almıyoruz malesef bir kriter değil.O yüzden senin ben bildim ehühi tavrın aşırı sakil ve itici görünüyor.İnşallah şutlanırsın,lobiyse lobi.

Bence Uğur bey film çeksin güzel senaryo yazıyor.Ha belki çekmiş Oscar'ı bile almıştır orasını kestiremiyorum

Gegenpressingi ergen futbolu olarak tanımlayabilir.

Oldu tatlı olarak ne sipariş edersiniz :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Zengin çocuğu musun sen sinan??? Galiba hep istediklerin olmuş hayatta...ismailenver kaçsın mı???

bi film söylesenize lan,madem konu buraya geldi.mısırla ilgili olsun mumya tarzı falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt