2018 DK F Grubu M:2 | Almanya 2-1 İsveç | MS | 23 Haziran | TRT 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La takiyyeci ugur

Duyar kasici mesajlar atiyorsun , salak mi buradakiler yiyecek bunlari

Kucukken beraber saklambac oynadigin selcuk a etmedigin beddua kalmadi kiskancliktan , messi nin ayagi kirilsin etsin diyordun dun

Isine gelince herkesin gunahina gir , beddua et , simdi burada duyar kas

Hala bu forumda bunlari senden duyunca yiyen var mi esas merak ettigim o
Bir kere tutarlı itiraz et...Selçuk'tan şahsi geçmişimizden dolayı beddua ediyorsam messi ne? O nasıl bir örnek tanıyor muyum adamı :)

Hah iste ben de onu diyorum , farketmiyor sende , hem ucana hem kacana !
Alakası yok hemen geri vitese taktın retorik sanatından başka bir numaran yok ayrıca takiyye yapmam meşrebime ters...%80'lik tahmin başlığıma gidip bakayım sonra da yiğiti ağlatmak için survivor başlığına gireyim :) sinan bak sevdiğin mahlası da yazayım tam olsun; ismailenver kaçar :asd::asd::asd:

giphy.gif

İlk maçlarını izlemedim ama bu maç uzun zamandır gördüğüm en kötü Alman takımını izledim.

Özellikle her ne kadar galibiyeti getiren golü atsa da Kroos'un yaptığı pas hataları göze battı. Keza topu alıp gidebilme özelliği olan İlkay'ın nerede ise her topu geri oynaması da oyunlarını zora soktu.

Bir diğer nokta ise uzun zamandır ben Almanların yaptıkları bir hata sonrası bu kadar demoralize olduklarını gördüm. Adamlar 12. dakikada yaptıkları hata sonrası ilk yarı oyundan koptular. Ayrıca o pozisyon penaltı artı kırmızı kart olmalı idi.

Tam kroos ne zaman ne basardi , orta sahaya ballack gibi adam lazim filan diye hazirlamistim

Usul usul silerek mesaji degistirdim haliyle

Isvec e mustehak ama

La takiyyeci ugur

Duyar kasici mesajlar atiyorsun , salak mi buradakiler yiyecek bunlari

Kucukken beraber saklambac oynadigin selcuk a etmedigin beddua kalmadi kiskancliktan , messi nin ayagi kirilsin etsin diyordun dun

Isine gelince herkesin gunahina gir , beddua et , simdi burada duyar kas

Hala bu forumda bunlari senden duyunca yiyen var mi esas merak ettigim o
Ikinizinde birbirinizden az kalır yanı yok.
Senin insanlara üstten üstten bakman onunda ben her şeyi bilirim nidaları.

Bence ikinizde biraz durulun.
Kelli felli adamlarsınız artık birbirinizle uğraşmayın.

Bir başlığa giriyorum ilgimi çeken bir konu oluyor 20 sayfa okuyorum 19 sayfa ikinizin off topic çöpü.
Bak bu başlıkta yine başladınız.
Insan bilgilenmek istiyor sizin dalaverinizi okumak istemiyor.
Gidin özel msjdan birbirinize yürüyün konuları kirletmeyin.

Gscimbom Mobile

Uğur yüzünden her konuda kavga çıkıyor, buna artık müdahale etme zamanı geldi.

İlk maçlarını izlemedim ama bu maç uzun zamandır gördüğüm en kötü Alman takımını izledim.

Özellikle her ne kadar galibiyeti getiren golü atsa da Kroos'un yaptığı pas hataları göze battı. Keza topu alıp gidebilme özelliği olan İlkay'ın nerede ise her topu geri oynaması da oyunlarını zora soktu.

Bir diğer nokta ise uzun zamandır ben Almanların yaptıkları bir hata sonrası bu kadar demoralize olduklarını gördüm. Adamlar 12. dakikada yaptıkları hata sonrası ilk yarı oyundan koptular. Ayrıca o pozisyon penaltı artı kırmızı kart olmalı idi.
Bu hector da baya cacik gibi geldi bana
Bal yapmayan ari. Vurup gidemiyor, anca yan pas geri pas.

Almanya bu haliyle bile brezilyayı yener zira bu sene de brezilya takım olamamış...Var mısın iddiasına ya da gidip 0.5 gol altı :) pardon üstü mü gireceksin ben gidip başlığa yazdım %80 diye sen de koş renktaş %100 yaz hadi geç kalma daha fazla...Hürmetler :)
Sen git 102 üçlü şans oyna bence istatistiklerimi kıskanma lütfen.Ayrıca şu laflarıda ben yazmadım; " Züppeleri ezeceğiz inş." Sonra 80. Dakikada "almanya maalesef 10 kişiyle ancak berabere kalır" sonra gol olunca maçtan önce demiştim tahminim tuttu diye hava atıyorsun bunları biz yemeyiz hürmetlerin efendisi

Sen git 102 üçlü şans oyna bence istatistiklerimi kıskanma lütfen.Ayrıca şu laflarıda ben yazmadım; " Züppeleri ezeceğiz inş." Sonra 80. Dakikada "almanya maalesef 10 kişiyle ancak berabere kalır" sonra gol olunca maçtan önce demiştim tahminim tuttu diye hava atıyorsun bunları biz yemeyiz hürmetlerin efendisi
Maç başında da yazmıştım post duruyor orada üstat hummels yok berabere kalınabilir demiştim ayrıca sen takıldığın için ben de takılıyorum sana sıkıntı yok hürmetler...

isvec hucumculari bu kadar geri gelmese 10 kişi kalmış 1 stoperle oynayan almanya bu kadar rahat oynamazdi tek kale berg ilerde dursa rudiger o kadar ileri gelebilirmiydi

kore karsisinda gorkemli bir sonuc almanyayi kendilerine getirir

Golun 10 kisi iken gelmesi guven verecektir

Almanyayi hic begenmesem de niyet olarak surekli golu dusunup hucum ettiler

Ne olursa olsun boyle takimlar ilerlesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt