2018 DK F Grubu M:2 | Almanya 2-1 İsveç | MS | 23 Haziran | TRT 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo ben çok sevindim tahminim de tuttu maç öncesi hummels olmayınca zor olur çok çok berabere biter dedim neredeyse öyle oluyordu ki tahmin başlığımda da tahminim tuttu...
ben msjlara bakarak boyle bir yorumda bulundum ama o msji yazanlarin provokator oldugunu unutmusum adas hurmetler

Abi 10 kişi kalmış, kendini paralamış ve yorulmuş rakibe karşı ortashada o topu tutacaksın ve o golü o dakikada yemeyeceksin

Almanya turu geçti böylelikle.

Bu şans ve havayla dünya şampiyonu olursa Almanya şaşırtacak durum olmamalı.

Almanyaya inanmayan almanya lılar haa

Almanya'ya inanmayan panzere binmesin

eski_baskan_dursun_ozbek_zaferle_ayrildi_h84999_cf483.jpg

Almanlık güzel şey...10 kişi ile bile kazanabiliyorlar :) futbol basit bir oyundur sonunda daima almanlar kazanır...Gidip tahmin başlığını güncelleyelim bakalım %80'leri gördüm mü tahminlerimde :) Hürmetler :)
Reis cikart da gölgesinde piknik yapalımmmm

Hoş geldin almanya elenecek bu gece diyordun...

Yanıldım. Başarılı tahmininden ötürü seni kutlarım.

İsveç elendi artık. Galip gelmesi gereken maçlarda sorun yaşarlar. Meksika da bırakmaz maçı. Bakalım bizim Brezilya liderliği isviçre'ye verecek mi sırbistanla berabere kalıp. Aksi halde erken final.

En son bizi geriden gelip yenmişlerdi euro 2008'de 3-2
Şimdi yine bir Türk'ün yaptığı gereksiz faul sonrası isvec'i yıktılar
Türk değil süryani ve asla türklüğü kabul etmiyorlar hatta türkler bize soykırım yaptı diyorlar.
Kuzeni benim dükkanda çalışıyor.

Gscimbom Mobile

Ilk maci kayipetmisler, sonrada 1-0 yenik duruma dusmusler sevinmiyeceklerde napacaklar? Bu kadar degisik bir yorum okumamisdim cok zamandir.
alıntının kulağını koparcan yavaş ;D

isveç e gol atabimek için 1.5 milyar eyroluk almanlar mı gerekirdi, yoksa bu hale kendilerimi düştü..
Atamaalardı eğer, ağlamamları gerekirdi... Lafı çevirmeyelim...;D

Muller kadar bos bir futbolcu olamaz, adam 5 kere 3 dakika icerisinde ayni sekilde basariz orta acti.

Almanlarin taktigi acayip sacma, bekler iceri giriyor kanatlarl birlikte, forvetler kanada geciyor, nasil mantik bu arkadas.

Isvecli oyuncular yorulmalarina ragmen hic yatmadi,tecrube olsa maci rahat bitirmisti Isvec

FETÖCÜ JİMMY DURMAZ İDAM EDİLMELİ

BÖYLE TATLI BİR HANFENDİYİ AĞLATMAYA NE HAKKIN VAR LAN ŞEREFSİZ

Özünde jiimy ye söylenene abartısı hariç, karşı değilim ama;

Bu son golden evvelki görüntü. dk. 77
Daha jimmy belki oyunda bile değildi... Olayları yamultmayalım pls.... ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt