Meza'nın hoca ile ilişkisi olduğunu açıklarlarsa taşlar yerine oturacak bende.
GM 5 Plus d cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
94 dünya kupasında Escobar'ı kendi kalesine gol attı diye öldürmüşlerdi. Valla bu kel de ülkesine dönmesin kötü şeyler olabilirBu sampaoli midir nedir tüm Arjantin halkıyla taşşak geçiyor bariz
SM-A700F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adam cinde oynuyorMascherano bitmis.
Adam penaltı kaçırdı eleniyorlardı şansa son dakika goluyle gruptan çıktılar sen hala messi diyorsun pes...Ben messi kötü futbolcu falan demiyorum adam müthiş yetenek.Ama izliyoruz görüyoruz milli takımda olmuyor.Sen nasıl izliyorsun anlamadım..Adam eleştiriler yüzünden protestolar yüzünden milli takımı bıraktı .Ya adamlar kupaya katılamıyordu diyorum Messili Arj ne yaptı diyorsun. Geçen DK'da da finale kadar Messi sayesinde gelmişlerdi yine patladılar orda. Messi dert değil, ofans hariç hiçbir yerde üst düzey topçusu yok takımın.
Adam penaltı kaçırdı eleniyorlardı şansa son dakika goluyle gruptan çıktılar sen hala messi diyorsun pes...Ben messi kötü futbolcu falan demiyorum adam müthiş yetenek.Ama izliyoruz görüyoruz milli takımda olmuyor.Sen nasıl izliyorsun anlamadım..Adam eleştiriler yüzünden protestolar yüzünden dünya kupasını bıraktı .