2018 DK Son 16 | Fransa 4-3 Arjantin | MS | 30 Haziran | TRT 1

Messi filan hikaye

şu takımda Messi Ronaldo Mpabbe birlikte oynasın

yine galibiyet alamaz NET

Bu nasıl bir takım ya koskoca Arjantin ne hale gelmiş

Ya adamlar kupaya katılamıyordu diyorum Messili Arj ne yaptı diyorsun. Geçen DK'da da finale kadar Messi sayesinde gelmişlerdi yine patladılar orda. Messi dert değil, ofans hariç hiçbir yerde üst düzey topçusu yok takımın.

GM 5 Plus d cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam penaltı kaçırdı eleniyorlardı şansa son dakika goluyle gruptan çıktılar sen hala messi diyorsun pes...Ben messi kötü futbolcu falan demiyorum adam müthiş yetenek.Ama izliyoruz görüyoruz milli takımda olmuyor.Sen nasıl izliyorsun anlamadım..Adam eleştiriler yüzünden protestolar yüzünden milli takımı bıraktı .

Burdaki futbol cahillerine laf anlatamassın ama yinede söyliyeyim maradona şu takımda olsaydı sonuç yine değişmezdi bu defans ve ortasahayla bu kupayı alabilmen için büyük çaplı bir mucize gerekir.

Aha adamım girdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam penaltı kaçırdı eleniyorlardı şansa son dakika goluyle gruptan çıktılar sen hala messi diyorsun pes...Ben messi kötü futbolcu falan demiyorum adam müthiş yetenek.Ama izliyoruz görüyoruz milli takımda olmuyor.Sen nasıl izliyorsun anlamadım..Adam eleştiriler yüzünden protestolar yüzünden dünya kupasını bıraktı .

Saçma sapan konuşma yav

Adamın sana ne anlattığını anlamaya bile çalışmıyorsun.

Elemelerde çıkamıyorlardı Messi oynamayınca, son maçlarda oynadı da çıktılar hatta play off maçnda hatrick yaptı.

Pavard'ı bakalım hangi TOP kulüp alacak.

Ayrıca Messi’ye de bir parantez açmak gerekirse

Maradona gibi bir efsane ile kıyaslama yapanlar görmüştüm

Artık net bir şekilde Messi’nin sadece iyi bir futbolcu olduğunu

ama Diego Armando Maradona’nın ise bir EFSANE olduğunu anlamışlardır sanırım

Son 10 dk oynuyor messi sanırım dunya kupasında oldugunu hatirladı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt