2018 DK Son 16 | Fransa 4-3 Arjantin | MS | 30 Haziran | TRT 1

Zati Nijeryayi hakem sikesiyle gecmislerdi. Guzel oldu guzel.

Dünyanın en iyisi müller bile eleniyorsa messi ye çok şeeyapmayın

Messi'ye aciyorum gercekten, bu oyuncularla dunya kupasina mi gidilir yaw. Di Maria, Banega, Mascherano bile yerlerde.

70de agüeroyu koy
higuaini oynatma
dybala gibi stari oynatma

bu sampaoliyi bide bize isteyenler vardi, hepsine selam yolluyorum!

Adam penaltı kaçırdı eleniyorlardı şansa son dakika goluyle gruptan çıktılar sen hala messi diyorsun pes...Ben messi kötü futbolcu falan demiyorum adam müthiş yetenek.Ama izliyoruz görüyoruz milli takımda olmuyor.Sen nasıl izliyorsun anlamadım..Adam eleştiriler yüzünden protestolar yüzünden dünya kupasını bıraktı .
Açıkçası benim gözümle izleyip beynimle yorumladığım ortada iken olayı farklı yorumlamak için çok yakın seslere sahip başka organlar ile izlemek gerektiğini belirterek bu anlamsız diyaloğu sonlandırmak istiyorum.

GM 5 Plus d cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bi Allahın kulu turnuva başından beri Di Maria'nın neden sola hapsedildigini ısrarla sağda oynatılmadıgını söyleyebilir mi?

Eğri oturup doğru konuşacaksın ben Messiyi ronaldo dan ıyi bulanlardanim ama gel gör ki bu kadar topu ayağına bekleyen rakip savunmanin ve ortasahanın arasına saklanan bir messi ve hep arayan kovalayan ronaldo.
Ronaldo daha çok isteyen arzulayan koşan çaba gösteren bir adam bunuda görmüş olduk.
Messi sanki zorla turnuvadaymis gibi.

Di Maria bu macta 1 tane duzgun orta bile vermedi resmen facia

Meza-Sampaoli > Ayman-Ziya Doğan

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hay sizin Maradona'nıza da Messinize de Ronaldonuza da sokayım.

Her maç konusunun anasını bellediniz.

Saçma sapan konuşma yav

Adamın sana ne anlattığını anlamaya bile çalışmıyorsun.

Elemelerde çıkamıyorlardı Messi oynamayınca, son maçlarda oynadı da çıktılar hatta play off maçnda hatrick yaptı.
saçma sapan konuşan sensin ekvatora hatrick yapmış onu mu söyluyorsun..arjantinin gruplardan çıkması messi falan sayesinde değil.Copa amerika finalinde penaltı kaçırıp kupayı şiliye veren de messi değil dimi..izlanda maçında penaltı kaçıran da messi değil..saçamalamayın şekilden şekile girmeyin messinin milli takımı performansını övüzcez diye.

Geri
Üst Alt