Ali Yılmaz
10 Numara!
Milli takımdaki messi gözümde harbiden yasin. Ironi yapmıyorum , kaçırdığı gole bak
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hadi sana yeni bir profil resmi bulalimah be olmadi
Zati Nijeryayi hakem sikesiyle gecmislerdi. Guzel oldu guzel.
Burdaki futbol cahillerine laf anlatamassın ama yinede söyliyeyim maradona şu takımda olsaydı sonuç yine değişmezdi bu defans ve ortasahayla bu kupayı alabilmen için büyük çaplı bir mucize gerekir.
Açıkçası benim gözümle izleyip beynimle yorumladığım ortada iken olayı farklı yorumlamak için çok yakın seslere sahip başka organlar ile izlemek gerektiğini belirterek bu anlamsız diyaloğu sonlandırmak istiyorum.Adam penaltı kaçırdı eleniyorlardı şansa son dakika goluyle gruptan çıktılar sen hala messi diyorsun pes...Ben messi kötü futbolcu falan demiyorum adam müthiş yetenek.Ama izliyoruz görüyoruz milli takımda olmuyor.Sen nasıl izliyorsun anlamadım..Adam eleştiriler yüzünden protestolar yüzünden dünya kupasını bıraktı .
Dybala sorusunu cevapladiktan sonra belkiBi Allahın kulu turnuva başından beri Di Maria'nın neden sola hapsedildigini ısrarla sağda oynatılmadıgını söyleyebilir mi?

saçma sapan konuşan sensin ekvatora hatrick yapmış onu mu söyluyorsun..arjantinin gruplardan çıkması messi falan sayesinde değil.Copa amerika finalinde penaltı kaçırıp kupayı şiliye veren de messi değil dimi..izlanda maçında penaltı kaçıran da messi değil..saçamalamayın şekilden şekile girmeyin messinin milli takımı performansını övüzcez diye.Saçma sapan konuşma yav
Adamın sana ne anlattığını anlamaya bile çalışmıyorsun.
Elemelerde çıkamıyorlardı Messi oynamayınca, son maçlarda oynadı da çıktılar hatta play off maçnda hatrick yaptı.